שלום לכם!!

Hagit17

New member
שלום לכם!!

מה המצב?? נחמד לדעת שיש פורום של שלמה ארצי... לא היה לי מושג... אתם לא יודעים איך אני שמחה לראות את זה... פשוט יש לי בעיה שכל החברים שלי לא מתים עליו וזה קצת מעצבן כל הזמן לנסות לשכנע אותם שישמעו שירים שלו, וכל הזמן להסביר להם למה הוא המלך של העולם הזה, ולמה אני כ"כ מטורפת עליו... בקיצור - עכשיו כשיש לי עם מי לדבר אתם עוד הולכים לשמוע ממני הרבה.. נעים להכיר.. חגית

אהלן חגית

ברוכה הבאה לפורום
וזה בסדר, גם אני סבלתי מתסמונת ה"הוא כזה זקן! מה יש לך ממנו..." וכל מיני בלה בלה בלה מהחברים, עד שהגעתי לפה, וגיליתי את כל המופרעים האלה (חשוב לציין שחלק היו נורמאלים עד שהגעתי...), ואני גאה לספר שחוללתי מהפיכות! שרפתי חזיות! העליתי קורבנות (עוד לא, אבל אני עובדת על זה בקשר למיכל...), אימפריהההה טוב, התלהבתי. כולה החלפתי ת´מנהל הקודם. בקיצר, תכתבי הרבה, ברוכה הבאה, ולא להיבהל מכמות הפסיכיות שיש כאן. בברכה, המנהלת
נ.ב.
שלמה לשלטון!

Az_24

New member
אכן כולנו סבלנו מזה

אבל מתוך כל החברים שלי שלא סובלים אותו אחד לפחות הצלחתי להפוך למעריץ מושבע שלו

R o M

New member
ברוכה הבאה

אבל לא לשבת שניה אחת!!!!! קדימה! לעמוד זקוף! להתכונן לחמישה גלגלונים אלכסוניים לאחור, מהר! אפ! אפ! אנחנו טסים תכף לערב הסעודית, לא ידוע תאריך מדוייק, אבל רוני הבטיחה במסע הבחירות שלה שנטוס, אז תסמכי על זה. (אגב, רוני, מה קורה עם זה??????????????????? נתפסו לי השרירים בתחת כבר)

עובדים על זה, עובדים על זה

מה אתה חושב? שזה קל במצב הביטחוני של היום לטוס לשם? ממש לא! תאמין לי שאני עושה שמיניות באוויר כדי לסדר את זה, אבל תמשיך להתאמן... כמו שאתה נראה כרגע, יש לך עוד הרבה אימונים...

אהבתיה

New member
../images/Emo6.gif

רום,להמליץ לך על דיאטה?
יו..התמונה הזאת קרעה אותי מצחוק!!!

R o M

New member
../images/Emo152.gif

שיט, אני צריך להתחפש עכשיו... אמרתי לך, הפצרתי ממך לא לחשוף אותי, ואת ככה עושה לי, ועוד באמצע האימונים שלי. לא יפה! מ ו פ ר ע ת

R o M

New member
אהמ.....אהמ.....

אני יודע שביקשת, אבל את הבאת את זה על עצמך. קבלו תמונה של רוני כשהיתה קטנה, ילדה חמודה, לא הייתי עושה לה בייביסיטר, אבל חמודה...

למעלה