שלום לכם!:)

Japoneza

New member
שלום לכם!:)

אמממ..אני עומר, שומעת פינק פלויד מגיל מאד קטן, מעריכה אותם, מדדקלמת את השירים שלהם בע"פ..אבל זה לא חשוב. רציתי לשאול משו אחר, ברשותכם, כמובן: -באחד מימי השבוע נתקלתי בנערה לבושה בחולצה של הלהקה המדוברת [פינק פלויד]. אמרתי לה "סחטיין". המשכנו לדבר, בלה בלה בלה..שאלתי אותה אם היא הייתה בהופעה של רוג'ר. היא אמרה "לא". כששאלתי למה, התשובה הייתה: "אצלנו בבית אוהבים את דיויד גילמור. את מבינה?" גרדתי בפדחתי [כן, בטח
] ואמרתי.."ממ..אני לא מבינה. מה הקשר?" היא לא הייתה שמחה לענות לי, אבל אמרה בזריזות: "אני אוהבת את פינק פלויז. אבל כשזה מתחלק לדיויד גילמור ורוג'ר ווטרס, אני עם דיויד" עכשיו, השאלה שלי אליכם:
זאת רק אותה נערה, או שיש עוד אנשים שמחלקים את פינק פלויז לרוג'ר ולדיויד?
ומה מקור הסכסוך? [אם יש בכלל סכסוך...(?!)] תודה לעונים, לקוראים וסתם לחושבים!

IamAR

New member
המממ....

אני מכירה 2 בנות, שמאד אוהבות את פ"פ.... אבל אצלהן זה אותו סיפור.... אם זה היה פינק פלויד (גילמור,ווטרס,מייסון,רייט) הן לא היו חושבות פעמיים, אבל מה לעשות זה הופעה של ווטרס, וגילמור אצליהן מוערך יותר... אני באופן אישי ממש לא מבינה את הגישה הזאת שאלתי אותם כמה פעמים על זה... הם ניסו להסביר לי, אבל עדיין לא הצלחתי להבין את זה.... אז כן, הן מעדיפות את גילמור יותר (אני לא מסכימה עם זה, אצלי זה אותו הדבר כלפי כולם, אבל ניתן להבין אותם) אבל זה לא מונע מהם ללכת להופעה של ווטרס..... אני כמעט בטוחה שגילמור לא ירגיש נבגד בגלל זה... אבל, את יודעת, כל אחד והגישה שלו, לעולם לא נבין את זה

Black Goat

New member
דווקא יש לא מעט אנשים שחושבים כמוהה

בנוגע להופעה של רוג'ר בארץ.. גמאני בהתחלה חשבתי.."מה.. אבל זה בלי גילמור , אז שווה להוציא 380 שקל??" אבל אחר כך חשבתי לעצמי.. שבכל זאת יהיה שווה ללכת.. כי גם רוג'ר חלק בלתי נפרד מהלהקה וההופעה הזו תשאיר חוויה בלב. אז בקשר לשאלה הראשונה - אכן.. יש לא מעט אנשים שמחלקים אותם... מה מקור הסכסוך? סכסוך על גבי שנים 0_o

Anuerysm

New member
גם אני כזה

אם גילמור יבוא לארץ בכלל לא בטוח שאני אלך להופעה.

flowerboy69

New member
יש לי פיתרון!

ללכת להופעה של דיויד ווטרס!(כמו שפינק פלויד זה שמות של 2 אנשים ככה ניתן שתהיה להקה עם השמות של ווטרס וגילמור...) :)

IamAR

New member
XDDD וואי זה יהיה כזה טובבבבבב

אני כבר רואה את התמונה......

יצאה מזה יפה

אבל תכלס אין שום מחנות אוהדים. אולי יש את האלה שהפסיקו להתעניין בפלויד אחרי צאר סיד ב1968 כי בשבילם סיד הוא פינק פלויד. כל השאראני חושב עדיין יושבים מסביב למדורת הארבעה ומחכים להופעת איחוד.

itaikuskus

New member
אני עם פול מקרטני

וגם פול סיימון ופול סימונון ו-ויני פול גם

wommer

New member
אני מכיר מישהי

שאבא שלה לא הלך להופעה רק בגלל שהוא לא אוהב את ווטרס. אני רואה בדבר מאוד מוזר(כי אחרי הכל, הרבה לחנים ו90% מהמילים של השירים של הפלויד ווטרס כתב...אז..)

foofam

New member
עניין של אישיות

הרבה לא אוהבים את ווטרס בגלל כל מלחמות האגו עם דייב, והשטויות האלה שלא צריכות לקרות בלהקת רוק מצליחה...

FunkyMonk

New member
איזה מן להקת רוק זו..

אם איזה בה תככים של חברי הלהקה אחד נגד השני?

wommer

New member
ואחד מחברי

הלהקה התפגר\מת מסמים\אלכוהול(לא לקחת אישית בעיינין של סיד, כי זה פשוט נכון...לצערנו. העולם איבד המון אומנים מדהימים בגלל החרא הזה.)

למעלה