ליריקה???
עברנו על זה כבר. נו באמת, אנשים, תלמדו הסתברות לפני שאתם זורקים דברים לאוויר. ועכשיו נעבור על זה פעם אחת ואחרונה (ציף, בבקשה תוסיפי משהו דומה [עם תיקונים כמובן] לשאלות הנפוצות): Saucerful of Secrets: Let There Be More Light - Waters Remember a Day - Wright STCFTHOTS - Waters Corporol Clegg - Waters See-Saw - Wright Overall - 3/5 Ummagumma: Each member of the band is credited for half a side. Waters: 1/4 Atom Heart Mother: If - Waters Summer 68' - Wright Fat Old Sun - Gilmour Overall - 1/3 Meddle: A Pillow of Winds - Waters Fearless - Waters San Tropaz - Waters Seamus - All Echoes - All Overall - 3/5 Dark Side of the Moon: All lyrics by waters 9/9 Wish You Were Here: SOYCD - Waters/Gilmour Welcome to the Machine - Waters Have a Cigar - Waters Wish You Were Here - Waters 3/4 The Wall: All lyrics exept Young Lust and Comfortably Numb by Waters. 24/26 לא כללתי פה את האלבומי סאונדטרקס שלהם (שאני מבטיח לכם שהיה מטה את היחס "נגד" ווטרס). 98% זה לא. חישוב פשוט יראה לנו שזה 78.5% פחות או יותר. שוב, אם אתם רוצים להכליל את הסאונד טרקס, את רובם כתבו רייט וגילמור (אני אישית חושב שפה ווטרס נתן להם יותר במה, כי גם ככה סאונדטרק לסרט זה לא משהו שצריך לתקוע בו משמעות רצינית). אני לא בא פה "נגד ווטרס" או משהו, ברור שלא, אני לא רוצה לדעת מה היה קורה אם גילמור היה כתוב את הליריקה לכל השירים. אבל תפסיקו עם ההגזמות, באמת. 98%?? לא באמת חשבת על זה, נכון?? הרי בהנחה שהם היו משחררים 100 שירים, והם שיחררו הרבה פחות, רק שניים מתוכם היו נכתבים ע"י מישהו שהוא לא ווטרס. וכבר באלבום הראשון שאחרי תקופת בארט יש 3 שירים שלא נכתבו ע"י ווטרס. אז איך לעזאזל זה הגיוני??? ציף בבקשה, אם תוכלי, להעלות איזה משהו דומה לשאלות הנפוצות, אני מוכן אפילו לכתוב את זה בעצמי, אבל ההגזמות האלה מטופשות ומטעות.