שלום לכם :)

Koocachoo

New member
ברוך הבא...

והנה המלצות שלי להמנוני הדאנס הטובים בכל הזמנים (לפי א-ב):
1. ATB - 9pm (Till I Come) 2. Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl 3. Chicane & Bryan Adams - Don't Give Up 4. Dario G - Sunchyme 5. Dj Jurgen & Alice Deejay - Better Of Alone 6. Fatboy Slim - Right Here Right Now 7. Fragma - Toca's Miracle 8. Gala - Freed From Desire 9. IIO - Rapture 10. Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head 11. Madison Avenue - Don't Call Me Baby 12. Olive - You're Not Alone 13. Robert Miles - Children 14. Rui Da Silva & Cassandra - Touch Me 15. Sash! - Encore Une Fois 16. Sash! & Tina Cousins - Mysterious Times 17. Shanks & Bigfoot - Sweet Like Chocolate 18. Shapeshifters - Lola's Theme 19. Snap - Ryhthm Is A Dancer 20. Stonebridge & Therese - Put 'Em High 21. William Orbit - Barber's Adagio For Strings​

X Slider

New member
../images/Emo45.gif על:

18. השיפטרים
רציתי לרשום אותם.. אבל זה האוס. 9. IIO בהחלט היה להיט 1. כמו שאמרתי
14 איך שכחתי?!
טאצ מי אין דה מורניגגג
12
כמובן! אפילו זה אחד השירים האהובים עלי בכל הזמנים בכל הסגנונות!

Xboy123

New member
שמעתי את ATB - P AM/PM

לא ממש אהבתי :\ אני מעדיף את DON'T STOP בהרבה! הרבה יותר מרגש ונעים לאוזן :) אני אשמע את שאר ההמלצות, למרות שאת חלקם הגדול אני מכיר :] תודה!

Kgt1

New member
אם באלנק וג'ונס זה דאנס, אז מה זה

קלאב... :) mind of the wonderful
בכל אופן 5 להיטי הדאנס הגדולים: במקום החמישי: 2 Unlimited - No Limit במקום הרביעי: Haddaway - What is Love במקום השלישי: Corona - Rythem of the night במקום השני: BG the prince of rap - The colour of my dreams ובמקום הראשון, להיט הדאנס הגדול בהיסטוריה, כמובן... Culture Beat - Mr. Vain

Xboy123

New member
../images/Emo12.gif

מה זא תאומרת? בלאנק וג'ונס הם לא מבצעים דאנס? אז מה הם כן מבצעים? :-\ איך בדיוק יש דבר כזה סגנון קלאב? יש קלאב מיקסים כולה :| תודה על ההמלצות, למרות שאני מכיר את כל השירים האלה
MR VAIN אמנם אחלה שיר אבל לא הגדול בהיסטוריה.. נסחפתם

eurodancemaster

New member
חמשת הגדולים שלי:

במקום ה5. Pharao-There Is A Star (Interplanetary Fun Mix) 1994 במקום ה4. DJ Valium-Doin It Again 2001 במקום ה3.Dr.Alban-Its My Life 1992 במקום ה2. BG The Prince Of Rap- The Colour Of My Dreams 1994 ובמקום הראשון............ Captain Hollywood-More And More 1993

Xboy123

New member
../images/Emo6.gif תודה.. שיר מגניב:p

אבל זה לא שיר ששומעים יותר מ3 פעמים ביום חח:\

Xboy123

New member
שאלות שאלתיות

השירים של SYLVER לא נחשבים לדאנס? והשירים של NEOMI.. לא נחשבים? :( אם כן אז למה הם כן נחשבים? ושירים של קייט ריאן? וARMIN VAAN BURREN? השיר SOUND OF GOODBYE נחשב להאוס או דאנס?:\ אני לא רוצה לגלות שאני לא יודע לסווג שירים כמו שצריך :(

Kgt1

New member
אני אנסה לענות לך פה, גם על השאלה

ששאלת אותי למעלה.. תקשיב, סגנונות המוזיקה האלקטרונית בשנים האחרונות איבדו כבר די גבולות, אבל כעקרון עדיין ניתן לפרש אותם במספר קבוצות עיקריות כאשר המעניינות לך הן: טראנס, דאנס והאוס (בקבוצות הללו יש תתי קבוצות, ומעבר להן יש עוד קבוצות...). סילבר, נאומי וקייט ריאן כולן זמרות של דאנס. אבל! מיקס מסויים לשיר מסויים, גם שלהן, יכול להפוך ת'טראק הספציפי ההוא לז'אנר אחר... בכל אופן, ארמין ובלאנק זה הקלאב טראנס הכי מובהק בעולם, קלאב הולנדי כמו שאני אוהב :) לגבי איך להבחין בין הסגנונות, אני יכול לנסות ולהסביר, אבל אני טוען שאין דרך באמת לבטא את זה... צריך פשוט לשמוע הרבה קטעים בכל ז'אנר ואז להבין.

Xboy123

New member
תגובה=]

אני גם לא חושב שאפשר להסביר איך להבדיל.. וגם כשמסבירים לי בד"כ אני לא מבין .. כי ניסו פעם
אני באמת לומד להבדיל עם הזמן.. ועכשיו למשל גם עברתי עוד שלב במשימת ההבחנה! אז הבנתי בעצם שגם דאנס מחולק לסוגים למינהם.. ובשמיעה תמיד ידעתי להבדיל בין הסגנון של BLANK& JONES וארמין לבין הסגנון של רוב ההמלצות שהמליצו לי.. שהם בעיקר דאנס משנות ה90, כמו שאני אוהב (בין היתר
). אבל לא ידעתי איזה שם יש לכל סוג.. אם ככה קלאב הולדני זה אחלה דבר
אילו עוד הרכבי קלאב הולנדי יש? נשמע כאילו אתה מכיר כמה כאלה חוץ ממה שציינתי :] בכלל דאנסים אירופאיים בד"כ ממש יפים! ושמתי לב לזה.. לפי הקלאב ההולדני כמובן, לפי נואמי השוודית
, לפי SASH שמגרמניה נראה לי, ועוד ועוד! ד"א .. נאומי היא זאת ששרה בהרכב SYLVER(או איך שזה לא יוגדר, הרכב, זמר, זמרת, להקה, וואטבר) .. נראה שלא ידעת את זה

Kgt1

New member
סילבר ונואמי זה אותו דבר?!

נראה יל אתה טיפה מתבלבל :p לזמרת של ההרכב נואמי קוראים סטפניה, לסילבר, הזמרת יענו, קוראים סילבי :) אגב נואמי בת'כלס התפרקו כבר, שני המפיקים של ההרכב מוציאים לעיתים מיקסים, אבל זמרת אין להם... לגבי המלצות של יוצרי קלאב כמו שאני אוהב... אז ככה: בראש ובראשונה marco V, הדיג'יי האהוב עליי... מעבר לזה כמובן פרי קורסטן האדיר... סוונסון וחילן... ועוד רבים טובים אחרים... נ"ב סילבר בלגים, נואמי גרמנים :)

Xboy123

New member
../images/Emo12.gif

ממממ.. אז ידיד שלי טמבל.. מה הוא אמר לי שנואמי זה שם של הזמרת ששרה בSYLVER. אידיוט! :\ חפיף=] אחלה מידע נתת :] אבל.. דווקא אמרו לי גם שהזמרת של סילבר שוודית :\ אממ.. ובקשר להמלצות שלך, קשה לי לתרגם לאנגלית :p. אשמח אם תתרגם לאנגלית
איףף, כמה בקשות יש לי?!

Kgt1

New member
בקטנה אחי

Svenson & Gielen - שני החבר'ה האלו יוצרים הרבה יחד, אבל גם לחוד (חילן גם מגיע לארץ בשישי הקרוב). Ferry Corten, אפשר לחפש גם תחת השם System F.

למעלה