שלום לכם :)

Xboy123

New member
שלום לכם :)

אני חדש פה.. כן! אתחיל בזה שהגעתי אליכם ככה: רציתי לחפש מילים של השיר KISS YOUR MONEY BYE BYE של דנה :) חיפשתי בגוגל וראיתי קישור לפורום דאנס והאוס של תפוז.. פורום שאף פעם לא ידעתי עליו.. רק פעם אחת שמעתי. אז נכנסתי .. והתרשמתי, כי ראיתי שאני מכיר את רוב הטראקים המדוברים פה :) ובלי שום קשר, אני נורא נורא אוהב דאנס והאוס בזמן האחרון.. בחודשים האחרונים
והמיני חלום שלי זה להיות דיג'יי, עוד משהו לא קשור=] שמי איבגי בקיצור, ואני בן 18 מת"א היפה:) מקווה שתקבלו אותי, ותמליצו על טראקים טובים כל הזמן
נ.ב. מישהו מכיר שיר של איזו קוקסינלית שמקללת בשיר הזה? :\ ידיד שלי פשוט שאל.. ויש מצב שהוא התכוון לאיזה האוס.. אין לי מושג :\ וכמתנת הצטרפות, אשמח להמלצה של 5 שירי דאנס הכי טובים שאתם מכירים בחייכם :) אני נורא אוהב המלצות של אחרים! אני אוהב מאוד את הסגנון של BLANK AND JONES.. בעיקר את PERFECT SILENCE וMIND OF THE WONDERFUL!

X Slider

New member
ברוך הבא איבגי!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

נשמח לראות אותך פעיל כאן
5 השירים הכי טובים שלי... מיד. (זה קשה צריך לחשוב
).

X Slider

New member
קודם כל

Bob Sinclar - World, Hold On למרות שזה חדש, זה אחד האהובים עלי בכל הזמנים. ויש גם את ATB - 9AM, פשוט מעביר בי צמרמורת
.

Xboy123

New member
FIRST OF ALL

מצטער שרשמתי איבגי, קוראים לי איברי :\ וזה קיצור של השם האמיתי שלי :) ודבר שני.. בוב סינקלייר יש לו דאנס? :-O אותי זה מפליא אחרי ששמעתי את לאב ג'נריישן.. שהוא לא כזה דאנסי לטעמי. או שהוא כן אבל עדיין לא מהסוג שאני שומע בד"כ. ואני אשמע כבר את זה של ATB.. אני מת על השירים שלהם !
אני קיבלתי מספיק צמרמורת של אהבה כששמעתי את DON'T STOP לפני מיליון שנים :)

X Slider

New member
דונט סטופ ו-9am נשמעים דומים מאוד

אותם צלילים וזה. ובקשר לבוב סינקלר לא שמעתי יורת מדי דאנס ממנו... אבל אם אתה רוצה רק דאנסים נחשוב גם

Xboy123

New member
../images/Emo13.gif

קשה בגלל שאתה מכיר הרבה וקשה לבחור או בגלל שאתה מכיר מעט?
הממ.. קודם כל תודה על הקבלת פנים :) ושוב, איברי לא איבגי , טעות שלי :) ובקשר להצבעה של השירים בהודעה אחרת.. צודק:) בגלל זה אני אשמע את השירים האחרים במצעד שלא הכרתי .. אולי אאהב אותם =]

Xboy123

New member
אני מכיר :)

אני אוהב יותר את הדאנסים שנשים שרות..! דאנסים קצת איטיים כאלה.. לא יודע איך לתאר

Xboy123

New member
אוי ווי מזה הקליפ הזה? חחח

אני מניח שלא שמו אותו בטלוויזיה אף פעם .. או ששמו רק בפלייבוי
אני מת על השירים של סקוטרר! RAMP ונסג'ה הכי NESSAJA הם השניים הכי יפים שלהם
רק מעניין אותי מי עושה את הקול התינוקי הזה שם!

Xboy123

New member
זה אחד השירים הכי מדהימים שאני מכיר

מכל הזמנים
זה כיף להיזכר בשנות ה90 כששומעים שירים כאלה :]

Xboy123

New member
מכיר תשיר הזה ../images/Emo3.gif

אני חייב לציין שהוא מזכיר לי פחות או יותר שירים מHIT BOX 4 .. אחד האלבומים הכי יפים ששמעתי בסגנון דאנס!

למעלה