שלום לכם

mikilatino

New member
שלום לכם

למישהו ממכם יש את השיר "חפש אותי"ששמו בתוכנית הדוגמניות בקזזה מצאתי משתמש אחד של זה למישהו ממכם יש את השיר?

SharoNofit

New member
חחחחח../images/Emo152.gif

אני רואה אתה רוצה את כל פסקול "הדוגמניות 2"....
היית מרכז את כל הבקשות בשירשור אחד.... בכל אופן, אני כבר יקליט ויעלה לך.

mikilatino

New member
חחח תודה רבה

תודה רבה על ההקלטות אבל מאוד הייתי רוצה לדעת אם מישהו ממכם יכול אולי לברר איך קוראים לשם של המוזיקה של התוכנית הדוגמניות מאוד הייתי רוצה להשיג את מקורי

SharoNofit

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo13.gif

לא יודעת איך קוראים לזה.... אם זה כ"כ חשוב לך תברר אולי עם ההפקה.

SharoNofit

New member
אממ

עכשו שאני נכנסת לקישור.... -כתוב שהוא כבר לא תקף אז אני לא יכולה להגיד לך..... זה מוזר כי כששמתי בהודעה זה עבד לי

YARDENIS11

New member
כן

אני יודעת .. גם שחבר שלי שעשה את זה העלה זה לא עבד.. מוזר בטח מאותו אתר.. שאני העליתי אז הקישור עבד.. :/

SharoNofit

New member
טוב אז קיצר לא זוכרת איך זה נשמע

אני זוכרת רימקס מהאתר סטייג' שהיה דפוק.

1 6

New member
נופית!!!!

קיצר-הייתי אצל הספר היום והוא כזה ידיד טוב של המשפחה שלי וזה.. אז לא ידעתי שאמא שלי דיברה איתו על הרעיון של הצבע לפני זה, אז איך שאני באה הוא אומר לי "תגידי, איך ילדה חכמה כמוך בכלל חשבה לעשות דבר כזה?!?" ולא הבנתי על מה הוא מדבר חחח ואז הוא אומר לי "הצבע! אדום?! השתגעת?! המקסימום שאני מוכן לעשות לך זה פסים ולא לפני סוף השנה" (כי בבצפר מותר רק צבע אחיד
) אז כנראה שלא תהיה לי ברירה חחח.. הוא גם אמר שמי שצובע את כל השיער צריך אחרי זה כל הזמן לחדש את זה ואם אני לא אוהב את זה והוא ממש שכנע אותי.. אבל הבהרתי לו שעל הפסים אני לא מוותרת! איך שמתחיל ה-20 ביוני אני קובעת עוד תור חחח

1 6

New member
אהה ושחכתי משהו..

לפחות הוא עשה לי תספורת ממש יפה!!

1 6

New member
ועוד משהו..../images/Emo6.gif

נכון יש איפה שמחכים בתור את כל העיתונים האלה..? אז היו שם כל מיני תמונות של הדוגמניות (בעיתון "את") היה את מימי ואליסיה וחלק מהעונה הקודמת.. והיה את ספי שקד מתנשק עם החברה שלו ואירה מתנשקת עם החברה שלה חחח..(מכוערת יותר ממנה אפילו
)

SharoNofit

New member
יוווווווו

רגע רגע זה העיתון "את" של החודש
את מדברת על העיתון הקטן שהם צירפו לעיתון את -"לוהט 2006"? ששירלי בוגנים בשער
או שזה משהו אחר......? ולא היה שם תמונה של שרון נכון....?

1 6

New member
לא שמתי לב לתאריך..

ולא ראיתי משהו על שרון

SharoNofit

New member
את העיתון הזה ראית....?

אירה דוחה, פשוט ככה. ומסכנה חברה של ספי, בטח כל היום מדבר אליה בדימויים. איזה תמונות הם היו
הפקה חדשה או משהו שהם כבר דיגמנו לו? [-ריבוק?]

1 6

New member
אהה זה לא העיתון הזה

ונראה לי שזה היה סתם תמונות לא שמתי לב לכבוד מה

למעלה