שלום לכם

שלום לכם

מה שלומכם? איך אתם מרגישים? אצלי הכל בסדר ומבחינה נפשית לא כל כך. הכל התחיל שהוזמנתי לחתונה של חברה שלי, החלטתי ללכת ולכבד אותה. אני הלכתי עם חברות שלי, וכמובן שלא צפיתי כלום מראש אולי פעם או פעמיים. החברה שלי כל הזמן התכתבה באם אמ אם בטלפון, כי היה ידיד שהכירה דרך חברה שלי זאת שהתחתנה. חברה שלי השניה אני לא מדברת איתה מאז התיכון כי היא עשתה לי דברים מגעילים אז החלטתי שעדיף שלא נדבר. בחתונה הם דיברו בניהם, ואני לא השתתפתי כי הם לא שיתפו אותי. איך נאמר את זה, הן כל רגע הלכו, סתם כי בא להם. ורק שהלכו לרקוד קראו לי, והבחורה שאני לא מדברת איתה ניסתה ניראה לי לדובב אותי, תוך כדי שהיא אומרת לי "בואי לרקוד" אני לא כל כך הבנתי אותה, התיחסתי אלייה לא ממש. הן כל הערב דיברו בניהם {החברות} ובקושי התיחסו אליי. זה מרגיז כי אני באתי עם חברה שלי, והיא ידעה שאני לא מדברת איתה,ולא רוצה. והיא בכל זאת היתה עסוקה איתה, בדיבורים בצחוקים. אולי עליי...אולי לא עליי..... מה שכן עדתתי את עצמי להיות חזקה ולא להתיחס לשטיות שלהם כי הרי באתי למצווה של החתונה לא? אז למה שאני ישבר מהם עכשיו? עודדתי את עצמי והיתה פעם אחת שבכיתי כי ממש התאכזבתי אין לכן מושג כמה. זה לא נעים שלא מתיחסים אליכם אפילו קצת. ידעתי שהיא תעשה לי את זה שלא תיתן יחס מהתיכון אני מכירה אותה והיו לנו עליות ומורדות מבחינת מריבות. ולמרות זאת סלחתי. רציתי לארגן לי לבוא עם ידיד שאני מכירה אבל זה לא הסתדר איך המצב רוח שלי ירד בשניה זה לא יאומן מה אתם אומרים? יש לכם עצה בשבילי? מה דעתכם על איך שהייתי ואיך שהחברות שלי התנהגו? או שהם לא שמו לב? אשמח לקבל ממכם תגובות כי אני קצת מיואשת מהן תודה מראש סיוון

hayapollak

New member
מגיע לך פרח וחיבוק

תפקדת מצויין ביחס למצב המביך בו היית נתונה.

tali22

New member
אני חושבת

שבאמת התנהגת יפה מאוד כאדם בוגר לעומתם שהתנהגו ממש כתינוקות (הלכו כל רגע לצד ודיברו ) מה זה גנון???? ובאשר לרגשותייך ממי אל תיקחי קשה אין לך ממה להיות מיואשת אני בטוחה שהן כבר שכחו מה הן אמרו באותו הערב גם אם זה היה עלייך וגם אם לא עזבי שכחי מהן הן לא שוות את זה העיקר שכיבדת את חברה שלך ובאת לחתונה זה הכי חשוב. בקרוב בחתונה שלך

תודה מאמי

אין לך מושג כמה עודדת אותי באמת הייתי במצב לא נעים מה יכולתי לעשות? העיקר שניסיתי לעודד את עצמי וזה עזר קצת כי שמחתי בשביל חברתי שהתחתנה אז כל העצב הלך ובקשר לחברות שלי האמון שלי ושלהם ממזמן ירד אני לא סומכת עליהן בכלל. אני גם לא אתייחס כי זאת לא התנהגות יפה כמו שאמרת זה לא גנון תודה רבה מאמי על התגובה שמחתי לקרוא אותה ועודדת אותי סיוון

למעלה