שלום לכם.

שלום לכם.

זה תום..אממ טוב. ביום שישי אחר הצהריים ניסתי להזיז כוס והצלחתי היא זזה קצת וזה היה מאוד משמח שהצלחתי סוף סוף לעשות את זה,יש לי שאלה האם אני יכול להרים דברים זאות אומרת שהם יתרממו מהקרקע לאוויר אם כן איך אני אוכל לעשות זאת.? שבר שני סבתא שלי סיפרה לי שיום אחד בשבוע שעבר היא שבה בסלון וראתה טלווזיה פאתום היא ראתה את סבא שלי ז"ל שאני לא הכרתי יושב לידה היא צרחה מפחד אז הוא הלך לכיון הכניסה לבית עמד שם והתחיל להתמוגג מה זה אומר?!< האם הוא סתם ככה בא? זה הרוח שלו? יש לו מסר . זה נורא מעניין למה הוא התגלה. תום.
 

nora האחת

New member
נו באמת....

נראה לך שאתה יכול להזיז משהו? אם כן זה כח שטני ותיזהר מזה, זה יכול להשפיע לרעה, וכבר היו דברים מעולם. השטן שולט בכם ואתם לא ממש יודעים את זה.
 

EvilFlame

New member
כוח רב מגיע עם אחריות וגם עם תאווה

לעוד כוח. בנאדם שקיבל הרבה כוח ירצה עוד כוח עוד יכולת עוד אפשרות עוד דבר שיהפוך אותו למושלם יותר לטוב יותר למכובד יותר וכוח שטני? לא בהכרח ובבקשה בכלל לא להיכנס לדיון על השטן כי יש הרבה דברים שקשורים לו שרוב מדינת ישראל לא יודעת כולל "כת השטן" הישראלית שזה חבורה של ילדים מסכנים שלא מבינים בשקל ולא יודעים על היסטורית השטן העלוב שלהם.
 

RainBird

New member
כוח הוא כוח. יכולת. לכוח אין סממנים "שטניים" או "אלוהיים" הוא פשוט כזה- כוח. הטוב והרע היחיד הוא בלב המשתמש. לא לערבב עזרים אנרגטיים עם כוונות בבקשה.
 

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

זה כמו אגוזים. אגוזים הם אגוזים, יש אותי לדוגמה שמכורה אליהם, ויש אנשים שימותו מלטעום אותם.
 

ToryMaster

New member
כן, אבל זה כבר לא קשור לדיון ../images/Emo3.gif

זה מתקשר לדיון על זה שלכל דבר יש תרופה ופתרון [חוץ מלמוות, כמובן]
 

EvilFlame

New member
התכוונתי לכתוב על מוות כזה.

זה מבט מבוסס על קסם זומבים,של כמה שבטים באזורי אפריקה. זה בעצם מורכב מרעל שנמצא בכמה דגים שנמצאים גם ביפן. הרעל הזה עם לא מטפלים בו בזמן,אז תוך כמה שעות אפשר למות בגלל זה בעיקר עם אין לו דילול. בעצם במוות הזה משותקים לגמרי אבל עירים אבל הגוף משותק לגמרי אולי חוץ מהעיניים אבל אני לפי מה שהבנתי הם גם לא זזות הבנאדם כמובן עצמו חי ונושם אבל הגוף שלו בכלל לא זז. בעצם משלמים למכשפים שם להכין את זה. ואז בעצם הקורבן נקבר ועם עד הלילה לא מרפאים את הבחור ומוצאים אותו מהקבר הוא נחנק כך שהוא מת טוטאלית כי בעיקרון בקסם הרעל מעט מדולל. קסם מעניין ודי מדעי אבל גם מאגיה היא סוג של מדע לא?
 

ToryMaster

New member
המ

אני אל יודעת אם אפשר להגדיר רעל פשוט כקסם. המ... זה לא מוות, צר לי לספר לך. זה אולי חיקוי מוצלח של מוות, אבל זה לא מוות.
 

EvilFlame

New member
האמת שזה מכונה קסם זומבים.

אז זה יותר נכון המוות החי זה קצת כמו קומה או צמח עם תירצו אלא שכאן אתם לא יושנים ולא עולים לשמים ולא יורדים לגיהנום אלא אתם חיים אבל נמצאים במצב של חוסר יכולת בכלל
 

RainBird

New member
מזכיר לי שיר של אימא אווזה. "לכול חולי על פני האדמה, יש או אין תרופה. אם יש חפש ומצא אותה, ואם אין, שכח ממנה."
 

ToryMaster

New member
זה נרוא מצחיק

אבל לאימא אווזה יש חוכמות גאוניות. היא מין גנדי של ילדים.
 

Tatu4Taty

New member
תיאוריית קונספירציה חדשה יוצאת לדרך

 
למעלה