שלום לכם

שלום לכם

היינו רוצות לספר לכם על חוויה מדהימה ומוזרה שעברנו היום... לאחר המון זמן שחקרנו על סיאנסים בין עם זה ספרים או אתרי אינטרנט, החלטנו שנלך על זה. היתכנסנו בביתי והתחלנו בהרגעת הגוף וריכוז (יש לציין שאנחנו עוסקות במידיטציה ובתחומים אחרים שקשורים ל"אל טיבעי")... החנו לוח מדף קרטון עבה הדלקנו 2 נרות לבנים וקטורת. הלוח היה בעיברית וזה לא הלך לנו אחרי זה הכנו לוח באנגלעת משם הכל התחיל... המנו את הרוח "spirits we are inviting you to join this ceremony" חשוב מאןד לבקש או להזמין את הרוח ולא ליקורא או ליפקוד עליה לבוא שאלנו את הרוח עם היא כאן והכוס נעה לעבר הכן שאלנו את שמה ושמה היה פול והוא חזר להזיז את הכוס לעבר הS וה5 סגרנו את הסיאנס הרוחות הבאים שהוזמנו היו יותר ברורים. דן הרוח השניה היה רוח שהרגה את עצמה מאהבה המילים שלו השפיעו עלינו כלכך המון העצב היה תלוי באווירה הרוח האחרונה שמה ביל וכיון שהיא הייתה מפוקקת סגרנו את המעגל (הוזזת הכוס לעבר היציאה תודה לרוח ולאחר כיבוי הנרות) וזהו אנו משארות אם למישהו היה חוויה דומה אנו נישמח לישמוע...

בודדה1984

New member
חחח... סבבה...

התכוונתי לשתי הפורומים האלה... אל תיקחי קשה.. זה היה בצחוק. וזו אני רשמתי לך את זה, שיניתי את שמי. (הייתי Love 2 Love)

אני יודע שזה מרגש מאוד.

בתחילה זה ממש מלהיב מרגש וגם מפחיד. אך מי שעוסק בכך ומתרגל לכך זה נעשה די משעמם כמו בצ'טים של האינטרנט. אם אתם מתכוונות להמשיך בכך אל תחששו מכלום, אל תאמינו לרוחות, ולא לפחד מאיומים וקללות. בדיוק כמו בצ'טים. אם נתקלתם בחוויה מפחידה, ספרו אותה בפורום ונשמח לעזור. בהצלחה לכם מיקי

למה לא מאמין?

עשיתי בצעירותי הרבה סיאנסים, הדרכתי צעירים איך לעשות סיאנסים. תקשרתי והגשמתי רוחות של נפטרים. עכשיו זה סתם משעמם אותי.
מיקי

garion20

New member
איפה אני יכול לקבל הוראות מדויקות

לגבי הכנת סיאנסים המון אנשים אמרו לי דברים שהם דומים ביסודם אבל בסופו של דבר הכל בלגן אחד שלם אני מת מפחד ממלכות שחורות יש מישהו מנוסה שאני יכול להעזר בו לעשיית סיאנס ואיך אני יכול להזמין אנשים מסוימים ולהיות בטוח שזה הם ולא איזה שד שמנסה להטעות אותי

שפת הגוף = תנועות גוף

לדעת לשדר מה שאתה רוצה לסביבה. לקרא בתנועות הגוף של הסובבים אותך מה הם חושבים, מתכוונים, רוצים, או אם הם מסתירים ממך משהו. לדעת איך לגרום למישהו/י לפנות אליך או להתחיל איתך.

האמת שכן נתקלנו בחוויה מפחידה...

אממ באמצע סיאנס, הכוס פשוט עפה מהלוח וכולנו הודרנו ממנה את האצבעות... זה יכול להגיד שהרוח עוד נשארה בחדר\רודפת אותנו\קרה משהו בסגנון שאסור שיקרה?... תודה מראש.

בדרך כלל זה לא קורה.

אולי תסביר בדיוק איך עשית סיאנס כדי שבודדה תלמד לעשות זאת. אם יהיה צורך בתיקון או שיפור אשמח להוסיף לדבריך.

למעלה