בואו נעשה סדר בעניין:../images/Emo124.gif
וואו, כמה שעות לא הייתי כאן ולאן זה נסחף... מעבר לזה שאני בד"כ מתפנה לכתיבה בשעות הלילה אחרי כל ההתחייבויות האחרות. (למי שלא יודע - ניהול הפורום נעשה בהתנדבות). בואו נעשה סדר בנושא השרשור הזה. אתמול במקרה גיליתי את אתר כנסת צעירה http://www.youngknesset.org.il , הכנסתי אותו כבר לקישורי הפורום כאן (
לרשימה העוסקת באתרים נוספים שבהם אפשר להביע דעות ולנסות לשכנע ולהשפיע), והשארתי שם
פניה/הזמנה לפעילות. מרי מרימה את הכפפה ובאה לכאן לנסות לקבל מידע ונושאים לפעילות. המרירות וחוסר האמון כלפי חברי הכנסת מוכרים, ולא בלי מידה של צדק,
אבל, הכללה כמו כל הכללה פוגעת באמת. יש חברי כנסת ויש חברי כנסת. אבל כפי שמרי כתבה, סגנון כתיבה כזה כמו שהובע כאן היום לא יגרום לאף אחד, כולל לי עצמי בסיטואציות אחרות, לרצות לעזור ולשתף פעולה. תנו את הקרדיט, נסו להיות ענייניים, וחברי הכנסת ייבחנו במבחן התוצאה בלבד! למי שחושב שאין סיכוי, זו ההזדמנות להזכיר ששאילתא בודדת שנוסחה בקפידה בשיתוף פעולה של הפורום עם נציגת 'שומרי הסביבה' בחברה להגנת הטבע, סייעה לנצח ולכופף את משרד התשתיות. מי שהגיש את השאילתה היה ח"כ הרב מלכיאור. למרות שאף אחד לא יודה בכך, זה היה מקרה קלאסי להדגמת נצחון של קשר הון-שלטון! מה שאני מציע זה שנפתח מחדש שרשור שאלות ונושאים לשגרירים ולחברי הכנסת, ונתחיל לשאול שאלות ונושאים ענייניים אליהם. דברים ברמה שהם יכולים לקדם, נושאים לשאול בזמן ראיון שמקיימים השגרירים איתם, שאילתות להגשה באופן פורמלי, והצעות חוק. את השרשור הזה, נשאיר לשאלות שהיינו רוצים לשאול, אבל לא באמת מצפים לתשובה שתקדם עניינים. משהו מעין שרשור שחרור כעס ומרירות... במחשבה שנייה אולי גם אני אשאל כמה שאלות בעייתיות - אבל רק כאן... ומצד שני יכול להיות שמרי והשגרירים האחרים כן יוכלו להשתמש בזה...