שלום לכם

• פותח הנושא smat
  • פורסם בתאריך

lollapalooza

New member
המממ...

בינתיים יש את אלו: Niandra LaDes And Usually Just A T- shirt Smile From The Streets You Hold To Record Only Water For Ten Days עוד אלבום אחד שיצא רק באינטרנט, עקרונית באתר שלו הוא נקרא From The Sounds Inside אבל לג'ון אין מושג מה זה.
Shadows Collide With People The Will To Death. עד סוף השנה צפויים לצאת עוד 5 אלבומים. שניים מהם לגמרי שלו, אחד בהרכב בשם Ataxia ואחד בשיתוף פעולה שווה עם ג'וש קלינגהופר, ככה שלא ברור עדיין אם זה יהיה על שמו או בשני השמות.

frikin shin

New member
למה הוא שר לבד???

הוא פתח בקריירת סולו??? אבל הוא גם בלהקה??? אני לא יודעת כל כך הרבה על הלהקה
הסברים! ומיד! חיחי...

lollapalooza

New member
יה כיף איתך.

את מפיגה לי את השעמום...
אז טוב- יש לו קריירת סולו. לא ממש מסחרית וזה לא בדיוק מה שתשמעי בגלגל"צ או תראי ב- MTV (וטוב שכך) את האלבום הראשון הוא הוציא קצת אחרי שהוא עזב את הלהקה. באותו זמן הוא חשב שזו הפעם האחרונה שהוא עושה מוזיקה כי הוא הפסיק לנגן לגמרי אח"כ. את האלבום השני הוא הוציא בתקופה שהיה ממש עמוק בהרואין, ואם אני לא טועה זה סתם אוסף של שירים שהוא הקליט פה ושם ולא משהו מסודר. (כי כמו שאמרתי, הוא לא ניגן בכלל באותה תקופה) כל המטרה של האלבום הזה הייתה לעשות כסף לסמים, וג'ון הוריד את האלבום מהמדפים אחרי ממש מעט זמן שהוא היה בחנויות. כל האלבומים הבאים יצאו כשהוא כבר היה בלהקה בחזרה. הוא בד"כ עובד עליהם כשהוא בהפסקה מסיבובי הופעות/ עבודה עם הפפרז. ולמה הוא שר לבד
כי הוא רוצה. וכי מוזיקה זה הדבר היחיד שהוא עושה בחיים שלו. וכי המוזיקה שלו לא דומה בכלל למוזיקה של הפפרז.

smat

New member
שינתי קצת את הגישה

כי האמת שהדיסק הזה גודל עליך אחרי כמה שמיעות.אבל קשה לא לשים לב שחלק מהשירים לא הכי מגובש וקצת ממוחזרים. בסופו של דבר דיסק טוב,אבל כנראה שאחרי "shadow colide..." שהיה שלם יותר ציפתי למשהו באותה רמה.

the papercut

New member
יעני "ג'ון" זה מה שחדש פה

כל היום מדברים רק על הג'ון שם הפורום צריך להיות "ג'ון פרושאינטה ובין היתר הצי'לי פפרז"

lollapalooza

New member
אוי נו

הפפרז לא הוציאו אלבום כבר כמה שנים. ג'ון כן. אז באופן טבעי מדברים עליו. אם יש לך נושא שקשור ללהקה שאתה רוצה לדבר עליו- פתח שרשור.

the papercut

New member
שמעתי הוא הולך להוציא בערך

5 אלבומים עד סוף השנה(עדיף שיחבר ת'אלבומים ויחסוך לנו כסף..)

אתה יודע מה אני חושבת?

שכרגע, ג'ון הוא הכוח המניע את הפפרז והכוח היוצר המרכזי שם. אנטוני ופלי הם עדיין ה- show man עם המניירות שלהם על הבמה. ואיך קוראים לו הוא מתופף ענק. אבל ג'ון הוא ה-יוצר. ולא, זה לא בגלל שהוא כזה חתיך(דווקא הוא לא ממש. זה רק ההרואין שנתן לו איזה "שיק" כזה בפנים). הוא פשוט מוסיקאי מעולה.

lollapalooza

New member
טוב

רשמית אני מחבבת אותך.
ולדעתי את צודקת. לאיך קוראים לו קוראים צ'אד. וכן, ההירואין וזה. חמוד.

frikin shin

New member
תמונות של ג'ון על הרואין???

אני דורשת! אל תשלחו אותי לגלריות!!! והפורום די יבש... היחידה שעונה למליוני השאלות שלי זאת lollapalooza שנמצאת פה כל פעם שצריך אותה
מנהלת לדוגמא

יש לי הצעה

כי עושה רושם שיש לך זמן פנוי. אולי תחפשי לנו תמונות של ג'ון על הרואין ותביאי לכאן?
מה את אומרת על "המשימה" הזאת? נו,תרטיבי קצת ת'עניינים...

frikin shin

New member
חוץ מזה, זה פורום ואני חושבת שיש לי

את הזכות לבקש משהו שקשור ללהקה... את לא צריכה להתחיל לעקוץ.... אם לא אז אני מאוד מצטערת שכתבתי משהו...

למעלה