שלום לכם!

שלום לכם!

סתם לספר לכם (אולי אפילו להתלונן פה סתם כדי להוציא החוצה) הקיץ מגיע והחלטתי שצריך לחדש את הארון לקיץ נכנסתי לחנות עונות בעיר מגוריי והגעתי לחנות וחשכו עיניי אין כלום (חיפשתי חולצות) את כל החולצות הם קיווצו והכל מבד נמתח כזה שנידבק לגוף משהו נורא ושלא נדבר על זה שהמלאי התרוקן יש לציין שהעובדות בחנות מאוד מאוד נחמדות (וזה לא בציניות) החלטתי לנסוע לחנות של עונות בעיר אחרת וגם שם העובדות מאוד נחמד אבל מה גם שם לא מצאתי כלום (מסכנה המוכרת הפכתי לה את החנות ויצאתי עם חולצה אחת בקושי!!) חזרתי לעיר מגוריי ואמרתי לעצמי פעמונית תנסי את מתאים לי (אפילו שהעובדות שם ממש ממש לא נחמדות בלשון המעטה) נכנסתי כמובן שאין יחס ושלא נדבר על הבגדים , לקחו קולקציה של קסטרו והגדילו אותה (לא כל מה שמתאים לאישה רזה הולך על שמנה) וכמובן ששם לא מצאתי ולא התאמצתי לחפש בגלל היחס "המעולה" בקיצ קצ יצאתי בלי כלום פעמונית..סתם עוברת אורח שרצתה להוציא את העצבים מצטערת שיצא ארוך יום נעים לכם

DREAM111

New member
היי פעמונית ברוכה המצטרפת

עד רבה אנחנו כאן גם כדי לשמוע תלונות ואכזבות מסוג זה. אני באמת ראיתי שגם בעונות עשו הקולקציה חולצות מהבד הנדבק הזה שאני אוהבת אבל לא סובלת שהוא נדבק. (מעניין ששרינה עושה אותן והן לא נדבקות). אבל כן יש חולצות רבות מסוגי טריקו שונים שלא נדבקות ואת אלו אני כבר חורשת לי מספר ימים מאז עשיתי גיחונת לפני הנסיעה לאילת. אני מציעה לך להציץ בחנות עודפים של עונות בצומת ביל"ו אולי תמצאי שם חולצות ואם את כבר עוברת בביל"ו אז מפתיע שאני ממליצה אבל אפנה אותך גם למתאים לי עודפים ששם יש 3 מוכרות מקסימות.

למעלה