שלום לכם!

ליאתגל

New member
שלום לכם!

אז ככה היום עשיתי את הקורות חיים של אחי ואני באמת מצטערת שאני מבקשת ממכם את זה כי זה דיי ארוך אז בעיקרון אני צריכה שתקראו את זה ותגידו לי אם יש טעויות דקדוק או כתיב או כל דבר שנראה לכם שאומרים אותו אחרת. בבקשה אני מאוד אודה לכם ושוב מתנצלת על האורך! תודה רבה ליאת! נ.ב- את השורה האחרונה רשמתי בעברית אם תוכלו לתרגם את זה לאנגלית אודה לכם מאוד! :)

snooPPiT

New member
נו איפה פרוזן אנג'ל P=

היא בדרך כלל מתמודדת עם דברים כאלה אוף חחח אני אשתדל לשבת מספיק זמן כדי לקרוא הכל =)

snooPPiT

New member
מיאו

info = information cpr=CPR בגלל שזה ראשי תיבות עדיף שזה יהיה באותיות קפיטליות.. super vised = Supervised כמילה אחת inotivation ? there is no such word.. למה התכוונת ? holyday in = holyday inn hitovim = Hitovim/Hituvim תקפידי לציין שמות ומקומות באותיות גדולות
I was transfered/I moved to the United States after I was granted an expert visa in the sports field from the government of the United States. ? I think sO.​
יכול להיות שפיספסתי משהו בכל אופן, כתוב רהוט להפליא... קורות חיים לתפארת =) GOoD LuCk
!

ליאתגל

New member
לקחתי לתשומת ליבי

שיניתי את מה שרשמת לי מצויין ב-inotivation- התכוונתי-motivation סורי... תודה רבה לך! אשמח אם עוד אנשים יוכלו להוסיף לדברים שנאמרו לי פה.. תודה על המחמאות דרך אגב!:) טנקס!

בננהננה

New member
תיקונים

ליאת, כל המילים בשמות המקומות צריכים להתחיל עם אותיות קפיטל, חוץ ממילות קישור- Red cross- Red Cross American heart association - American Heart Association Wingate institute of physical education and sport - Wingate Institute of Physical Education and Sport holyday in-Israel - Holiday-Inn, Israel וכו' בתאור העבודה כדאי שתכתבי מה בדיוק הוא עשה ולא רק - Sport injuries, Nutrition או Fat loss זה לא במיוחד מובן מה היה התפקיד שלו. Provides personal training services to men and women clients providing, ולא צריך clients, (זה מובן מאליו) Student's preparation for competition - Preparing students for competitions. Nutritional counseling - Providing dietary and nutritional counseling. Skills=מיומנות, במה הוא טוב והמשפט שמצורף לא במיוחד מתאר את זה. דוגמה לSKILL יכול להיות Certified Personal Trainer Expert in diet and nutrition מילים שאת יכולה להשתמש בהם- skilled, certified, trained, proficient, expert Personal achievements:- Personal accomplishments נשמע יותר טוב עברתי לארה"ב לאחר שאושרה לי ויזת מומחה בתחום הספורט משלטונות ארה"ב. Currently living in the US and holding a Sport Expert visa אבל אני לא בטוחה לגבי המונח. כדאי שתבררי בדיוק איזה ויזה זו, אם יש לו רשיון עבודה ולכמה זמן+באיזה אזור הוא נמצא. זה בגדול, מפאת קוצר הזמן אני לא יכולה לפרט יותר אבל אשמח לעבור שוב על הרזומה אחרי התיקונים. רונית

ליאתגל

New member
מה שתיקנתי

תסתכלי אם יש עוד משהו לשנות... בתיאור עבודה אני יישנה פשוט עוד שעה וחצי בערך הוא רק יראה את זה ואז יגיד לי ואני מפחדת שלאייענו לי פה אז אני משאירה את זה ריק לבינתיים וכנל לגבי סקילס. בנושא הזויזה זה דיי מסובך אבל זה בסדר ביררתי ומה שרשמתי זה בסדר.

בננהננה

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ליאת, לא ראיתי שתיקנת שום דבר, או שאולי הקובץ לא עבר טוב. כמה מהר את צריכה את זה, יש עוד לתקן אבל אין לי זמן במיוחד בגלל פסח. רונית

למעלה