שלום לכם

שלום לכם

רציתי לדעת איזו גיטרה הייתה לענבל פרלמוטר??? צירפתי תמונה... לאיזה סגנון היא משמשת? וכמה היא צריכה לעלות בארץ? אורית...

xflil

New member
אנה

בכל מקרה זה לא שום דגם של אפיפון

קאסטוים

אין לי מושג של איזה חברה בהתחלה חשבתי שזה פנדר בגלל הראש, אבל מצד שני אין לפנדר חיתוכים כאלה לגיטרה ואני לא חושב שהם מייצרים גיטרות בלי פיקגארד אבל אין ספק, זה קאסטיום

וושברן

זה נראה כמו וושברן, לחבר שלי יש כזאת כמעט בדיוק תבדקו באתר שלהם זה נראה כמו דגם M4 או M3 ד"א - היי, אני יעקב, ואני מנגן בגיטרה, אני קורא את הפורום כבר זמן מה (לא הרבה) ועכשיו התחלתי גם להגיב.

wiz

New member
ברוך הבא לפורום !

אני לא חושב שהגיטרה היא מתוצרת וושבורן, ואני די מאמין שהיא דגם קוסטום, השאלה של איזו חברה, או אדם פרטי... אני לא מכיר את "המכשפות" כ"כ, ולא התעמקתי בציוד בו הן השתמשו, אבל אני מקווה להביא יותר פרטים. גם אני אהבתי את הגיטרה הזאת, ואני חושב שגימור העץ ממש יפה במקרה שלה.

תודה

נראה כמה מהידע שלכם תוכלו לתרום לי... הגיטרה נראית בדיוק כמו הוושברן שברשות אותו החבר שהזכרתי ובעלת אותו הסט אפ - שני אמבקרים, פלויד רוז - והחיתוך - וושברן כמעט בטוח. אני מדגיש - כמעט ד"א - מישהו יכול לתרום לי טאבים או אקורדים של נושאי המגבעת?

greblin

New member
לדעתי זאת גיטרה Jackson

אבל לא בטוח בכלל, לפי הפיניש יש לג´קסון כמה דגמים שנראים ככה.

wiz

New member
לא...

זה לא יכול להיות בגלל הצורה של הראש... וחוצמזה אי אפשר לקבוע זהות של גיטרה ע"פ פיניש.

greblin

New member
נכון, אבל

יש לגיטרות מסוימות פינישים נפוצים. (בדגמים מסויימים)

למעלה