הפורום הזה נורא מעניין אותי ד"א התמונות אמיתיות? כי זה לא נראה הכי אמין... לא נורא. ועכשיו לענייני. יש לי סיפור( שהוא בערך חלום של סבתא שלי) שהוא די קשור לעולם הבא... יש התעניינות?
אני לא אפרט כי אני לא בטוחה שזה מותר... אני גם לא בטוחה שזה חלום או מציאות אני לא ממש זוכרת.. בקיצור אני אשאל זה הגיוני שבן אדם גוסס נמצא בחיים וגם בעולם הבא? ויכול לראות מה קורה שם? כי זה בערך המקרה של סבתא שלי. תודה על ההתעניינות,
כל עוד הודעתך לא כוללת חלקים שעוברים על התקנון [קללות וכל היוצא בזה] את מוזמנת להעלות אותה לפורום. אם אני אפעיל שיקול דעת ואמצא לנכון למחוק את הודעתך- את תקבלי התנצלות במסר אישי. הפריק.
התכוונתי לזה שאולי לא מותר לי לפרט יותר מדי כי בכל זאת זה לא המקרה שלי... אבל לא משנה אפרט קצת יותר. סבתי הייתה עם אימה כשזו הייתה במצב קשה(חולה מאוד/ גוססת) ואימה התחילה לתאר את מי היא רואה וחזרה ואמרה שהיא לא רואה את אביה. (יש לציין שהיא תיארה קרובי משפחה שמתו, ובאותה תקופה, תקופת מלחמה אביה נעלם..משהו עם הצבא) זהו...
בין העולם הגשמי ל"עולם הבא".הנשמה שלה נמצאת בין לבין.. מצד שני ייתכן מאוד להיות שהיא הוזה,להרבה אנשים מבוגרים יש הזיות...לאו דווקא אם הם לוקחים תרופות. חביב הקסם
יש חיבור בין "המישור" הגשמי לבין המישור האסטרלי והאתרי בעצם "עוטפים" אותנו- אבל, אין ספק שקשר בין המישר הזה לעולם הבא לא אפשרי- ואם זה לא מובן למה, אני אסביר
המישור הגשמי זהו לא המישור האתרי. המישור הגשמי זהו מפגש המעבר של כל המישורים. כרגע, היכן שאתה נמצא- עוברים כל המישורים ויוצרים את המציאות שבה אתה חי. הטלה אסטרלתי זהו מעבר למישור האסטרלי והשארת כל המישורים האחרים כאן. הטלה אתרית [יש מושג כזה
] זה יציאה למישור האתרי והשארת כל המישורים האחרים כאן. הפריק.