שלום לכם..

k8נורית

New member
שלום לכם..

הפורום הזה נורא מעניין אותי ד"א התמונות אמיתיות? כי זה לא נראה הכי אמין... לא נורא. ועכשיו לענייני. יש לי סיפור( שהוא בערך חלום של סבתא שלי) שהוא די קשור לעולם הבא... יש התעניינות?

k8נורית

New member
וד"א

שלום לך T00L וANDRE' חח אני רואה שאת מתעניינת גדולה בחלומות...:)

k8נורית

New member
אוקיי../images/Emo13.gif

אני לא אפרט כי אני לא בטוחה שזה מותר... אני גם לא בטוחה שזה חלום או מציאות אני לא ממש זוכרת.. בקיצור אני אשאל זה הגיוני שבן אדם גוסס נמצא בחיים וגם בעולם הבא? ויכול לראות מה קורה שם? כי זה בערך המקרה של סבתא שלי. תודה על ההתעניינות,

I am a freak

New member
לא לפי האמונות שלי

כל עוד הודעתך לא כוללת חלקים שעוברים על התקנון [קללות וכל היוצא בזה] את מוזמנת להעלות אותה לפורום. אם אני אפעיל שיקול דעת ואמצא לנכון למחוק את הודעתך- את תקבלי התנצלות במסר אישי. הפריק.

k8נורית

New member
../images/Emo12.gifלא הבנת אותי...חח

התכוונתי לזה שאולי לא מותר לי לפרט יותר מדי כי בכל זאת זה לא המקרה שלי... אבל לא משנה אפרט קצת יותר. סבתי הייתה עם אימה כשזו הייתה במצב קשה(חולה מאוד/ גוססת) ואימה התחילה לתאר את מי היא רואה וחזרה ואמרה שהיא לא רואה את אביה. (יש לציין שהיא תיארה קרובי משפחה שמתו, ובאותה תקופה, תקופת מלחמה אביה נעלם..משהו עם הצבא) זהו...

I am a freak

New member
ומה הרופאים אמרו../images/Emo35.gif

יכול מאוד להיות שהיא הזתה- אולי כתופעת לואי של תרופות או דברים דומים. [יש תרופות שגורמות להזיות.] אם לא, יש לי השערה אחרת. הפריק.

ייתכן חיבור

בין העולם הגשמי ל"עולם הבא".הנשמה שלה נמצאת בין לבין.. מצד שני ייתכן מאוד להיות שהיא הוזה,להרבה אנשים מבוגרים יש הזיות...לאו דווקא אם הם לוקחים תרופות. חביב הקסם

I am a freak

New member
אני מוכן להתווכח איתך על זה.

יש חיבור בין "המישור" הגשמי לבין המישור האסטרלי והאתרי בעצם "עוטפים" אותנו- אבל, אין ספק שקשר בין המישר הזה לעולם הבא לא אפשרי- ואם זה לא מובן למה, אני אסביר
הפריק.

לפני שנמשיך,נתאם מושגים

מישור גשמי=מישור אתרי. אסטרלי אינו ה"עולם הבא". ואני מאוד מעוניין שתסביר לי למה.... חביב הקסם

I am a freak

New member
לא לא לא

מישור גשמי<>מישור אתרי [שונה]. אסטרלי הוא אכן לא העולם הבא. קודם תגיב, אחר כך הסברים. הפריק.

"מסע אתרי" הוא מסע

במישור שלנו... המסע הוא לא גשמי,אבל הוא עדיין פה. מכאן שאתרי=גשמי אתר=גוף גשמי חביב הקסם

I am a freak

New member
בוא נשאל את זה אחרת-

נסיעה לאילת זהו מסע אתרי
תענה על זה- ותבין.

I am a freak

New member
בוא נשאל את זה אחרת-

נסיעה לאילת זהו מסע אתרי
תענה על זה- ותבין.

ידעתי שתביא דוגמא כזו אז..

אמרתי: "המסע הוא לא גשמי,אבל הוא עדיין פה" כלומר הליכה ברגל היא לא מסע אתרי,אבל יציאה מהגוף,ויציאה ל"מסע" במישור שלנו נקראת "מסע אתרי". חביב הקסם

I am a freak

New member
אם כך ../images/Emo26.gif

המישור הגשמי זהו לא המישור האתרי. המישור הגשמי זהו מפגש המעבר של כל המישורים. כרגע, היכן שאתה נמצא- עוברים כל המישורים ויוצרים את המציאות שבה אתה חי. הטלה אסטרלתי זהו מעבר למישור האסטרלי והשארת כל המישורים האחרים כאן. הטלה אתרית [יש מושג כזה
] זה יציאה למישור האתרי והשארת כל המישורים האחרים כאן. הפריק.

למעלה