שלום לכם.

מצב
הנושא נעול.

ישראל ב

New member
שאלה ליצחקA

שכחתי:
שים לב באיזה מטוס אתה טס (לא לקפח את חובבי המטוסים). מעניין מה העיר שתהיה מוטבעת על המטוס( לאיטליה לפני שנלוש שנים היה כתוב בהלוך HAIFA ובחזור TEL AVIV. לאיסטנבול, המטוס היה זהה בהלוך ובחזור: NATZERETH )
שאלה ליצחקA
האם אתה מתכוון לשם שכתוב בחרטום של המטוסים של "אל-על" ?

אני טס עם לופטהנזה

שכחתי:
שים לב באיזה מטוס אתה טס (לא לקפח את חובבי המטוסים). מעניין מה העיר שתהיה מוטבעת על המטוס( לאיטליה לפני שנלוש שנים היה כתוב בהלוך HAIFA ובחזור TEL AVIV. לאיסטנבול, המטוס היה זהה בהלוך ובחזור: NATZERETH )
אני טס עם לופטהנזה
כנשאה במטוס אירבאס.

ישראל ב

New member
טיסה נעימה ! ../images/Emo160.gif

אני טס עם לופטהנזה
כנשאה במטוס אירבאס.
טיסה נעימה !

suprman1

New member
הוא טס ב-Boeing 747-400../images/Emo160.gif

שכחתי:
הוא טס ב-Boeing 747-400

על סמך הפרטים שארז כתב, ולפי הנתונים שבאתר נתב"ג

ארזS

New member
ודרך אגב......

כן. זה המטוס.
וכאן הוא (המטוס, לא אנדי...) בתמונה שצילמתי אותו לפני חודשיים בדיוק בעת שהגיע לנחיתה בנתב"ג.
ודרך אגב......
בדרך כלל חברת "לופטהנזה" מפעילה בקו הזה מטוסי "איירבס" 320 או 330 (שהם קטנים יחסית לעומת הג'מבו הזה) אבל בגלל עומס בנוסעים בתקופת הקיץ הם מפעילים עד לאחר החגים בקו הזה מטוס ג'מבו 747-400 , וליתר דיוק זהו 747-430M .

יצחקA

New member
שאלה: לאל על יש 2 מטוסים של

כן. זה המטוס.
וכאן הוא (המטוס, לא אנדי...) בתמונה שצילמתי אותו לפני חודשיים בדיוק בעת שהגיע לנחיתה בנתב"ג.
בוינג 737-700. עם אחד מהם טסתי וחזרתי לאיסטנבול. איפה טס השני? שאלה נוספת: לא דובר פעם שאל-על חכרה מטוס אירבוס?

ארזS

New member
מצטער. זה לא ידוע לי.

בוינג 737-700. עם אחד מהם טסתי וחזרתי לאיסטנבול. איפה טס השני? שאלה נוספת: לא דובר פעם שאל-על חכרה מטוס אירבוס?
מצטער. זה לא ידוע לי.

ליילנד

New member
../images/Emo160.gifנסיעה טובה ותעשה חיים../images/Emo57.gif

האוטובוסים בתמונות + הודעה
האוטובוסים בתמונות הראשונה, השניה והאחרונה הם אמריקאים מעל לכל ספק. האחרון הוא: Flxible Metro. אני לא זוכר את שמות שני הדגמים האחרים. האוטובוס שחשבת שהוא מ.א.ן, הוא אכן כזה, בעל מרכב מעניין (עגול לעומת המרכב המרובע הרגיל של דגם זה, שהיה נסיוני גם אצלנו - מס' 200 בדן), כנראה מהמזרח הרחוק או מאנגליה או אוסטרליה ויש לו היגוי אחורי. בהזדמנות זו, אני מבקש להודיע שאני טס מחר לגרמניה לכ-10 ימים ולכן אעדר מהפורום. אשתדל לצלם תח"צ ואני אפילו מתכנן הפתעה לחברי הפורום. להת'!
נסיעה טובה ותעשה חיים

טומי*

New member
טיסה נעימה......../images/Emo160.gif

האוטובוסים בתמונות הראשונה, השניה והאחרונה הם אמריקאים מעל לכל ספק. האחרון הוא: Flxible Metro. אני לא זוכר את שמות שני הדגמים האחרים. האוטובוס שחשבת שהוא מ.א.ן, הוא אכן כזה, בעל מרכב מעניין (עגול לעומת המרכב המרובע הרגיל של דגם זה, שהיה נסיוני גם אצלנו - מס' 200 בדן), כנראה מהמזרח הרחוק או מאנגליה או אוסטרליה ויש לו היגוי אחורי. בהזדמנות זו, אני מבקש להודיע שאני טס מחר לגרמניה לכ-10 ימים ולכן אעדר מהפורום. אשתדל לצלם תח"צ ואני אפילו מתכנן הפתעה לחברי הפורום. להת'!
טיסה נעימה......

תעשה חיים

ארזS

New member
אנדי באוויר עכשיו ../images/Emo160.gif

טיסה נעימה......

תעשה חיים
אנדי באוויר עכשיו

דיברתי איתו מקודם בטלפון. הוא טס בטיסה LH687 של לופטהנזה שהמריאה בשעה 16:35 מנתב"ג לפרנקפורט ומשם הוא יטוס בטיסת המשך לברלין. נקווה שתהיה לו טיסה נעימה ושיחזור אלינו בריא, שמח וטוב לב.

mister K

New member
תעשה חיים אחי../images/Emo70.gif

תעשה חיים אחי

ואל תשכח לצלם הרבה מאנים ומרצדסים!!!

mister K

New member
ובקשר לפיגוע בצריפין

תעשה חיים אחי

ואל תשכח לצלם הרבה מאנים ומרצדסים!!!
ובקשר לפיגוע בצריפין
נכון לעכשיו אני בטירונות 03 במחנה סיירים. מיד בתום הטירונות, בעוד כחודש וקצת, מתחילים חברי למחלקה ואנכי קורס בבה"ד 7 הסמוך למקום הפיגוע. אז לא לדאוג, בזמן הפיגוע לא הייתי בצריפין אך כמובן שמיד הודיעו לנו על הפיגוע מאחר והוא היה בסמוך לבה"ד 7 שהוא "בסיס האם" שלנו ולמיטב הבנתי חלק מההרוגים הי"ד הם מצוות הבסיס. יצא לי לחכות מספר פעמים בתחנה שבה ארע הפיגוע ואני חייב לציין שבכל פעם שחיכיתי שם פשוט פחדתי! התחנה הזו מפוצצת בחיילים ופשוט קורצת למחבלים, תמיד הייתה לי הרגשה ש"מישהו עוד יתפוצץ שם!"

מצב
הנושא נעול.
למעלה