שלום לכם.

מצב
הנושא נעול.

ישראל ב

New member
שלום לכם.

שלום לכם.
שמי ישראל וזאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן אבל כבר כמה שבועות שאני מתעניין בפורום בגלל שאני אוהב כל מה שקשור לתחבורה ציבורית ובעיקר רכבות. אשמח לכתוב שוב אם יהיה לי מה לכתוב ואם לא יהיה לי מה לכתוב אז רק אמשיך לקרוא את הדברים שאתם כותבים.

ארזS

New member
ברוך הבא !

שלום לכם.
שמי ישראל וזאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן אבל כבר כמה שבועות שאני מתעניין בפורום בגלל שאני אוהב כל מה שקשור לתחבורה ציבורית ובעיקר רכבות. אשמח לכתוב שוב אם יהיה לי מה לכתוב ואם לא יהיה לי מה לכתוב אז רק אמשיך לקרוא את הדברים שאתם כותבים.
ברוך הבא !

צחקן

New member
שלום לך .

שלום לכם.
שלום לך .
ב"ה אתה מתכוון לכתוב קבוע או מידי פעעם. בכל אופן קבל משהוא שעשיתי
(קטר בובו) .

ישראל ב

New member
אז אתה לא רוצה לספר כאן ?

אתה צריך לבוא אלי הביתה...
ב"ה וללמוד ממני. ראה מסר
ראיתי את המסר. גם שלחתי לך תשובה. אני לא יודע אם אבוא אליך הביתה. אני לא בטוח שזה מתאים לי. וחוץ מזה אתה לא יכול לספר כאן ?

צחקן

New member
אך ורק בצ'אט פרטי או במסר

ראיתי את המסר. גם שלחתי לך תשובה. אני לא יודע אם אבוא אליך הביתה. אני לא בטוח שזה מתאים לי. וחוץ מזה אתה לא יכול לספר כאן ?
אך ורק בצ'אט פרטי או במסר
ב"ה אני פשוט לא רוצה שיגנבו לי את הרעיון.

ישראל ב

New member
ואם כבר החלטתי לכתוב היום

שלום לכם.
אז הנה כמה תמונות של אוטובוסים מכל מיני מקומות בעולם. את התמונות קיבלתי לפני כמה זמן בדואר האלקטרוני ואין לי פרטים על האוטובוסים או על המקומות שבהם צולמו התמונות האלה וכמובן שאני לא יודע מי הצלמים שצילמו את התמונות. והנה התמונה הראשונה.

ה דרומי

New member
מחר אתה על ../images/Emo160.gif../images/Emo35.gif../images/Emo57.gif

אז הנה כמה תמונות של אוטובוסים מכל מיני מקומות בעולם. את התמונות קיבלתי לפני כמה זמן בדואר האלקטרוני ואין לי פרטים על האוטובוסים או על המקומות שבהם צולמו התמונות האלה וכמובן שאני לא יודע מי הצלמים שצילמו את התמונות. והנה התמונה הראשונה.
מחר אתה על

ולא לשכוח גם לחזור אז טיסה נעימה אני מחר נששששאר. בארץ

ישראל ב

New member
אני ? על ../images/Emo160.gif ? יש לך טעות כנראה

מחר אתה על

ולא לשכוח גם לחזור אז טיסה נעימה אני מחר נששששאר. בארץ
אני ? על
? יש לך טעות כנראה
אולי הייתי רוצה להיות אבל לא הפעם לצערי. זה החבר "מסוף כרמלית" אנדי שמחר יהיה על
. אני כמוך נשאר בארץ.

ה דרומי

New member
כן רק שהשרשור "נפל" נעצר כאן

אני ? על
? יש לך טעות כנראה
אולי הייתי רוצה להיות אבל לא הפעם לצערי. זה החבר "מסוף כרמלית" אנדי שמחר יהיה על
. אני כמוך נשאר בארץ.
בכול אופן גם לך שתהיה שבת שקטה אפילו שיש עוד כמה ימים.

ישראל ב

New member
אין בעיות . סתם ציינתי את זה.

בכול אופן גם לך שתהיה שבת שקטה אפילו שיש עוד כמה ימים.
אין בעיות . סתם ציינתי את זה.
זה לא היה דבר כל כך חשוב. רק לא הבנתי למה כתבת שאני טס...

suprman1

New member
סחטיין על האומץ../images/Emo178.gif

כן, למחר בטוח יש כרטיסים!
כל המטוסים ריקים, ואין רשימת Stand-by.
סחטיין על האומץ

לטוס בתאריך כלכך רגיש
דרך אגב, שכחתי לשאול אותך כשנפגשנו, האם מסוף כרמלית זה המסוף שנמצא בין שוק הכרמל לדולפינריום????? טיסה נעימה וחזור בשלום

חיובי אדוני! ותודה על התמיכה...

סחטיין על האומץ

לטוס בתאריך כלכך רגיש
דרך אגב, שכחתי לשאול אותך כשנפגשנו, האם מסוף כרמלית זה המסוף שנמצא בין שוק הכרמל לדולפינריום????? טיסה נעימה וחזור בשלום
חיובי אדוני! ותודה על התמיכה...

ישראל ב

New member
תמונה נוספת.

שלום לכם.
תמונה נוספת.
אם במקרה מישהו מזהה את האוטובוסים האלה או את המקום שהם צולמו אשמח אם תכתבו על כך.

ישראל ב

New member
הנה עוד תמונה.

שלום לכם.
הנה עוד תמונה.
כנראה שזה צולם באנגליה. לפחות בגלל ה-BBC . ודבר נוסף, בשם של הקובץ כתוב Leyland BBZ6818.jpg אז יכול להיות שהמפרקית הזאת היא מתוצרת ליילנד ? ואם כן אז אני מקדיש את התמונה לגברת ליילנד שכותבת כאן בפורום.

ליילנד

New member
../images/Emo51.gif וברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

הנה עוד תמונה.
כנראה שזה צולם באנגליה. לפחות בגלל ה-BBC . ודבר נוסף, בשם של הקובץ כתוב Leyland BBZ6818.jpg אז יכול להיות שהמפרקית הזאת היא מתוצרת ליילנד ? ואם כן אז אני מקדיש את התמונה לגברת ליילנד שכותבת כאן בפורום.
וברוך הבא לפורום

אוטוובוס יפה, רק קשה לי להאמין שיש ליילנד מדגם כל כך חדיש, ד"ר אבייתר רייטר בטח ידע להגיד לנו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה