ברוך הבא !שלום לכם.
שמי ישראל וזאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן אבל כבר כמה שבועות שאני מתעניין בפורום בגלל שאני אוהב כל מה שקשור לתחבורה ציבורית ובעיקר רכבות. אשמח לכתוב שוב אם יהיה לי מה לכתוב ואם לא יהיה לי מה לכתוב אז רק אמשיך לקרוא את הדברים שאתם כותבים.
שלום לך .שלום לכם.
שמי ישראל וזאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן אבל כבר כמה שבועות שאני מתעניין בפורום בגלל שאני אוהב כל מה שקשור לתחבורה ציבורית ובעיקר רכבות. אשמח לכתוב שוב אם יהיה לי מה לכתוב ואם לא יהיה לי מה לכתוב אז רק אמשיך לקרוא את הדברים שאתם כותבים.
תודה לשניכם ושאלה לצחקןשלום לך .
ב"ה אתה מתכוון לכתוב קבוע או מידי פעעם. בכל אופן קבל משהוא שעשיתי(קטר בובו) .![]()
אתה צריך לבוא אלי הביתה...תודה לשניכם ושאלה לצחקן
איך אתה עושה את הדגמים האלה ?
אז אתה לא רוצה לספר כאן ?אתה צריך לבוא אלי הביתה...
ב"ה וללמוד ממני. ראה מסר
אך ורק בצ'אט פרטי או במסראז אתה לא רוצה לספר כאן ?
ראיתי את המסר. גם שלחתי לך תשובה. אני לא יודע אם אבוא אליך הביתה. אני לא בטוח שזה מתאים לי. וחוץ מזה אתה לא יכול לספר כאן ?
ואם כבר החלטתי לכתוב היוםשלום לכם.
מחר אתה עלואם כבר החלטתי לכתוב היום
אז הנה כמה תמונות של אוטובוסים מכל מיני מקומות בעולם. את התמונות קיבלתי לפני כמה זמן בדואר האלקטרוני ואין לי פרטים על האוטובוסים או על המקומות שבהם צולמו התמונות האלה וכמובן שאני לא יודע מי הצלמים שצילמו את התמונות. והנה התמונה הראשונה.
אני ? עלמחר אתה על![]()
![]()
![]()
ולא לשכוח גם לחזור אז טיסה נעימה אני מחר נששששאר. בארץ
כן רק שהשרשור "נפל" נעצר כאןאני ? על? יש לך טעות כנראה![]()
אולי הייתי רוצה להיות אבל לא הפעם לצערי. זה החבר "מסוף כרמלית" אנדי שמחר יהיה על. אני כמוך נשאר בארץ.![]()
אין בעיות . סתם ציינתי את זה.כן רק שהשרשור "נפל" נעצר כאן
בכול אופן גם לך שתהיה שבת שקטה אפילו שיש עוד כמה ימים.
כן, למחר בטוח יש כרטיסים!מחר אתה על![]()
![]()
![]()
ולא לשכוח גם לחזור אז טיסה נעימה אני מחר נששששאר. בארץ
סחטיין על האומץכן, למחר בטוח יש כרטיסים!
כל המטוסים ריקים, ואין רשימת Stand-by.
חיובי אדוני! ותודה על התמיכה...סחטיין על האומץ![]()
לטוס בתאריך כלכך רגישדרך אגב, שכחתי לשאול אותך כשנפגשנו, האם מסוף כרמלית זה המסוף שנמצא בין שוק הכרמל לדולפינריום????? טיסה נעימה וחזור בשלום![]()
![]()
חיובי אדוני! ותודה על התמיכה...
תמונה נוספת.שלום לכם.
הנה עוד תמונה.שלום לכם.
הנה עוד תמונה.
כנראה שזה צולם באנגליה. לפחות בגלל ה-BBC . ודבר נוסף, בשם של הקובץ כתוב Leyland BBZ6818.jpg אז יכול להיות שהמפרקית הזאת היא מתוצרת ליילנד ? ואם כן אז אני מקדיש את התמונה לגברת ליילנד שכותבת כאן בפורום.
תודה לך.וברוך הבא לפורום![]()
![]()
אוטוובוס יפה, רק קשה לי להאמין שיש ליילנד מדגם כל כך חדיש, ד"ר אבייתר רייטר בטח ידע להגיד לנו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.