שלום לכם!!!!

drunky

New member
שלום לכם!!!!

הייי זוכרים אותי?
בקיצור למה אני לא פה? התגייסתי יום ראשון מה אני עושה פה? חזרתי לשישי שבת חופש מה יהיה בהמשך? אני חוזר מחר להמשיך את הטירונות שהתחילה לי ביום שלישי מתי אני חוזר? יום שישי הבא אני בא ואני כבר לא יכול לחכות עד שיגיעו הפרקים האחרונים כדי שנדבר עליהם, פרקים 620-624.... אז מתיי נפגשים? יום שישי אני כבר כאן ונדבר ומה עכשיו? אני אלך לראות טלויזיה וסרט או משהו ואכבה את המחשב ואראה תגובות וכו' רק שבוע הבא... להתראות חמודות וחמודים (בודדים) שלי......

Dawson girl

New member
רועי!!!!!

אהלן!!!!! באמת שמתי לב שנעלמת.... יאיי!! אתה הנציג הראשון של פורום דו''ק שעולה על מדי זית ומשרת בצבא הגנה לישראל... איזה גאווה!!! אז שיהיה לך המון המון בצלחה בצבא... שתסיים טירונות בשלום ותלך לאן שאתה רוצה בהמשך! ואנחנו פה נמשיך להתגעגע אליך... לא לדאוג! ו... אל תדבר בבקשה אל הפרקים ה"אחרונים", יש פה אנשים שעוד לא יצאו מההכחשה! אז.... מחכה לשמוע ממך שוב! ובהצלחה לך!!! נמש

מרילנצח

New member
רועי!!!

טוב לראות ממך אות חיים!!! ונמשית הוא אמנם הנציג הראשון אבל יש לנו כבר נציגה חיילת.. אריקה...

רועעעעעעעי!!../images/Emo105.gif

ואוו! שיהיה לך המון המון בהצלחה!!! ואל תשכח אותנו ותבוא לבקר הרבהההה! ו... פרקים אחרונים?!!? אה..אתה מתכוון של העונה..(
) תשמור על עצמך!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאמרתי לו שהתגעגעתם...

אני כותבת לי בפורום סרטי מתח ואימה שבו גם רועי כותב... פתאום אני קוראת הודעה שלו שהוא בחופשה מהצבא... רועיייייייייייייי, לאבבבבבבבב יוווווווווו...

רועי../images/Emo70.gif

יופי שקפצת לבקר! אני מקווה שאתה נהנה לך בטירונות (עד כמה שאפשר להנות...). שיהיה לך המון
בהמשך השירות! מתגעגעים אליך! תשמור על קשר!

רועי../images/Emo70.gif

יופי שקפצת לבקר! אני מקווה שאתה נהנה לך בטירונות (עד כמה שאפשר להנות...). שיהיה לך המון
בהמשך השירות! מתגעגעים אליך! תשמור על קשר!

למעלה