שלום לכם...

lost in dreams

New member
שלום לכם...

כתבתי פה פעם... וכבר כמעט שנה שלא כתבתי פה... ומשום מה יש לי צורך מוזר לכתוב פה עכשיו... יש לי איזשהי בעיה... המון דברים שאני רוצה להגיד לבן אדם מסוים ולא יכולה... כתבתי את ההודעה הזו בפורום אחר. והייתי רוצה לשים אותה גם פה. אולי בגלל ש"המוזה" היא אחד האנשים שאני הכי מעריכה בעולם... ויש לה את העצות הכי מדהימות ונכונות בעולם... אז אני מקווה שלא אכפת לכם... למרות שאני לא בטוחה שזה מתאים לפורום הזה... _________________________________________________________________________________________________________ רע לי פתאום... ואין לי שמץ של מושג למה... אני לא יודעת מאיפה לעזאזל זה בא לי פתאום... כבר הרבה זמן שטוב לי... ואני מאושרת... במיוחד בימים האחרונים... אני וחבר שלי חגגנו חצי שנה ביום רביעי... והוא היה כזה מקסים!!! הוא כל כך התרגש ורצה שהכול יהיה מושלם... וישנתי אצלו פעם ראשונה... והייתי בדירה שלו פעם ראשונה... והכל היה כל כך מושלם... והיה לי כל כך כיף איתו... ואני אוהבת אותו!!! באמת באמת אוהבת אותו!!! וכל כך טוב לי איתו! בפעם הראשונה בחיים שלי אני מאמינה שמישהו אוהב אותי! הוא גורם לי להרגיש כל כך טוב! הוא דואג לי ושומר עלי. ואני יודעת שהוא לא יתן לשום דבר רע לקרות לי. הוא גורם לי להרגיש הכי בטוחה בעולם! וכיף לי לדבר איתו! וכיף לי להיות איתו! והוא מתייחס אלי כל כך יפה! ואף פעם לא חלמתי אפילו שבן אדם כזה מקסים יאהב אותי. דווקא אותי! ואני מרגישה כל כך בת מזל שיש לי אותו! אני אומרת פעמיים ביום ברוך השם ותודה לאל שיש לי אותו! והכול כביכול כל כך מושלם... אבל... לפעמים יש לי ספקות. ולפעמים אני לא כל כך בטוחה שאני איתו מהסיבות הנכונות... לפעמים אני לא שלמה עם זה שאני איתו... לפעמים אני פוגשת בנים אחרים וחושבת "אם לא היה לי חבר..." ואז אני שונאת את עצמי שאני בכלל מעזה לחשוב ככה! כי זה לא מגיע לו... ואני כן אוהבת אותו... אני חושבת שזה בגלל שהקשר בינינו לא התחיל בצורה האידיאלית... כשהכרתי אותו לא נמשכתי אליו. חשבתי שהוא אחלה בן אדם. וידיד טוב אבל לא ראיתי את עצמי בקשר רומנטי איתו... ועם הזמן, אחרי שלמדתי להכיר אותו. ואחרי שהוא די "רדף" אחרי במשך 8 חודשים. התאהבתי באופי שלו. ובמי שהוא. והתחלתי גם להימשך אליו. אבל בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי נמשכת לבנים אחרים... יותר משאני נמשכת אליו... וזה מפחיד אותי! כי אני רוצה להיות איתו! אני אוהבת אותו! ואני שונאת את ההיסוסים האלה!!! אני שונאת את הספק הזה! אני רוצה להיות איתו! הוא היחיד שבאמת יכול לגרום לי אושר! הוא הבן אדם שאני יכולה לראות את עצמי מעבירה איתו את כל החיים! ואני לא מבינה מה קרה לי פתאום!!! אבל אני כבר שעתיים מרגישה הכי איכסה שבעולם! ולא מפסיקה לבכות! ורע לי!!! ודיברתי איתו עכשיו בטלפון והוא כזה חמוד... ואוף... לא רוצה להרגיש ככה!! לא רוצה!!! חברה מאוד טובה שלי מתגייסת השבוע. אחרי שנה שלמה שהיא הייתה בבית. ואני חושבת שזה אחד הדברים העיקריים שמוציאים אותי מהאיזון הנפשי... אני לוקחת את זה מזה קשה את זה שהיא מתגייסת... אני נורא נורא אתגעגע אליה... ולתקופה שהייתה לנו לפני ששתינו התגייסנו... אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה אם למישהו יש משהו להגיד לי... לעודד... אני אשמח לשמוע!!! תודה... וסליחה שאני מבזבזת מקום יקר... אני פשוט נורא מבולבלת...

tivol man

New member
רעיון מוזר יש לי

רעיון די מוזר: התשוקה נוצרת כשאינך מקבל את שאתה חפץ בו... נסי להתרחק ממנו עקב לימודים או מש]חה יומיים יותר מהרגיל יספיקו ולעיתים שבוע... תראי מה קקורה אח"כ. יש הרבה אנשים מושלמים בשבילנו אבל התשוקה היא החלק שמספק את הדבק...ולצערנו הם לא תמיד ביחד. אם הוא באמת המושלם בשבילך כמו שכולנו מקווים, אתם תחזור. אם סיפור אהבה כזה לא יחזיק, איזה יחזיק
*אהבה רבה*

הבל היופי, יופי הפנימיות

את יודעת בעצמך כמה טוב לך איתו. הוא המושלם מבחינתך, אפילו שהוא לא דוגמן. את מסתכלת על אחרים ורואה חיצוניות, אין לך מושג אילו בני אדם הם שם בפנים. הם בטוח לא כמוהו. לא תמצאי עוד כמוהו. כמוהו יש רק אחד. הוא. תשמחי, תמשיכי להודות. ותדעי שהמראה החיצוני חולף עם השנים. את יכולה לצאת עם דוגמן, אבל אם מחר תהיה לו תאונה ח"ו - את תעזבי אותו - כי הוא לא יפה יותר. הוא לא שווה. תחיי עם ערכים, אל תתני לעיניים לתעתע בך. רק טוב טלא-פלא-יועץ

ה מוזה

New member
../images/Emo20.gif ברוכה השבה יקירתי

לא ביזבזת מקום יקר , אני שמחה שכתבת כאן את המכתב שלך מכתב לספקות ולשאלות הפנימיות אחרי שקראתי אותו פעמיים ,יש לי דבר אחד לומר הספקות האלו שלך , התהיות האלו אל תתייחסי אליהן כדבר שלילי להיפך הגמור - אנשים שאינם מעלים ספק שאינם שואלים את עצמם את השאלות הפנימיות כפי שאת שאלת "ולפעמים אני לא כל כך בטוחה שאני איתו מהסיבות הנכונות" הם אנשים שחיים / אוהבים מכוח ההרגל והמובן מאליו הספק הזה גורם לבחון ולבדוק את הקשר שאת נמצאת בו ואת האיש שלצידך ולמצוא את הסיבות הנכונות שבזכותן את איתו - "הוא היחיד שבאמת יכול לגרום לי אושר! " מי שלא שואל את השאלות הללו - פשוט חי לו בעולם של "מובן מאליו " ואינו יכול כלל להעריך את האוצרות שיש לו רק מי ששואל ותוהה ונמצא בספק - יעריך את האוצר שיש לצידו - "ואף פעם לא חלמתי אפילו שבן אדם כזה מקסים יאהב אותי. דווקא אותי! ואני מרגישה כל כך בת מזל שיש לי אותו"
חברה שלך מתגייסת תקופה מסתיימת וחדשה מתחילה אפשר להבין את האנדרלמוסיה הפנימית שלך אל תחששי , חברות לא מסתיימת רק התקופה שהיתה ומתחילה חדשה , קצת שונה אך זו עדיין אותה חברות ואותה חברה את תהיי בסדר ואת תהיי מאושרת

lost in dreams

New member
וואו... מוזה... (והיועץ...)

ידעתי שאני יכולה לסמוך עליך שתעזרי לי להבין את עצמי יותר! תודה רבה!!! אוהבת עדי ויועץ, אני מסכימה איתך שיופי הוא לא הכול בחיים. אבל בקשר זוגי צריך גם מידה מסוימת של משיכה פיזית...

אני חייבת להגיב תגובה

קטנה .. אבל חשובה מאוד!!! המקום אשר כתבת בו הוא אכן יקר ... אבל מה שאת רושמת והוא מהלב ... שווה כל מקום בעולם . למעשה כל מי שכותב כאן , שווה את המקום שמוזה יצרה באהבה וממשיכה לטפח אותו בכל יום נתון ...
יום טוב

למעלה