שלום לכם ...

שלום לכם ...

קודם כל אני חייב להגיד שאני עוקב אחר הפורום הזה ולא כתבתי פה אבל ממש נחמד פה , יש לי עצה לכל האנשים שרוצים לעשות כשפים רעים לאנשים : רדו מזה , שמעתי סיפורים על אנשים שהשתמשו במאגיה שחורה וחלו בסרטן בגיל 25-30 ... אנא היזהרו מזה ... עכשיו אלה לי אליכם : אני רוצה לעשות כישוף קירוב לבבות לי ולעוד מישהי , האם אתם בבקשה יכולים להגיד לי איך אני עושה את זה .. בתודה ... האיש האדום המקורי !

jbu

New member
איזה מקריות, אתה מבקש כישוף

איזה מקריות, אתה מבקש כישוף "שחור" (לכפות את רצונך על משהיא אחרת), קודם תתחיל לעסוק במאגיה אחר כך אתה תוכל לכתוב את הכישופים בעצמך.

romharel

New member
אם טיפשות היתה מחלה כואבת....

ניחא, אבל היא לא [ולכן היא מתפשטת בכזו מהירות]..... אבל אפשר לפגוע אנרגטית בכל אלה המעוניינים להכריח אנשים אחרים להיות איתם וזאת מבלי "לעשות להם כישוף רע", אפשר פשוט לתת להם לדמם כלכלית.... כמה שהכישוף טיפשי יותר שיעלה יותר כסף למי שמבקש אותו.... את הכסף יכול המכשף לתרום לאירגוני צדקה אחר כך [אם הוא רוצה להישאר באיזון אנרגטי קרמטי. ובא לציון גואל...

העצבנית

New member
אויי וויי... ../images/Emo4.gif

אתה לא חושב שזו צביעות להטיף לאנשים שעוסקים בשחור ואח"כ לבקש "מתכון" כזה בעצמך...? אולי אתה לא יודע או לא מבין את זה, אבל כישוף לקירוב לבבות זה גם שחור, במיוחד כשאתה עושה את זה למענך ואתה כופה את זה על האדם השני...

romharel

New member
כישוף שאני מכיר לקירוב לבבות

שאינו שחור הוא הכנת קפה שחור

למעלה