שלום לכם

nirity1

New member
אשתך יודעת איך אתה מרגיש ?

איך היא מרגישה ?
מה קרה שהתחלת להרגיש ככה ?

10yoni

New member
אשתי יודעת איך אני מרגיש

עברנו כמו שכתבתי טיפולים ושם אמרתי את כל אשר על לבי.
היא עושה מאמיצים לתת מענה לכל הטיעונים שהעלית בטיפול, ואני מאוד מעריך אותה על כך,
אבל כמו שאמרו, הבעיה היא אצלי, לא חושב שיש משהו שהיא יכולה לעשות, הנשמה שלי פשוט לא שם כמו בעבר.

10yoni

New member
מאוד איכפת לה

היא מנסה לעשות הכל כדי לגרום לי להרגש אחרת

10yoni

New member
לא ברור לי אם זאת שאלה רטורית

אבל אין לי תשובה על כך.

nirity1

New member
לא רטורית

כמה זמן אתה חושב שתוכלו להמשיך ככה ?
מתי לה ישבר ?
כבר כתבת שהיא היתה באתרים. היא אולי לא מהטיפוס הבוגד , אבל בשלב מסוים היא תגיד ראבק אני מנסה להשתנות ועדיין לא טוב לו. תמשיך ככה והיא כן תיהיה מהסוג הבוגד
מה אתה בדיוק מחפש ? את הרגש שהיה כשרק הכרתם ?
הוא לא הולך לחזור. אני לא חושבת שלמשהו יש אותו

מתגנב

New member
צבעת את האפשרויות בדרמה מיותרת

תיארת את האופציות שלך בצורה מאד שלילית וחד צדדית.

1. להתגרש: זה באמת לא מוצלח אם יש לכם דינמיקה משפחתית טובה, אם אתם צוות מוצלח ועושים דברים יחד. עדיין, גירושים לא בהכרח מרחיקים אותך מהילדים, אתה יכול לגור קרוב אליהם ולהיות שותף מלא לחייהם, כשבנוסף, בתרחיש החיובי, אהבה וסקס יחזרו לחיים שלך.

2. לבגוד: זה יכול להיות סתמי, כמו שתיארו כאן בתגובה אחרת, אבל יכול להיות גם גלגל ההצלה לאושר שלך, משהו שיחזיר לך את הריגוש והעונג לחיים. יש מקרים כאלה והם לא נדירים. יש אנשים שעבורם הרומן מחוץ לנישואים הוא מה שמאפשר להם להחזיק מעמד בתוך הנישואים.

3. להתנתק - לא יעזור אלא אם תתנתק גם מבלוטות המין שלך. בהנחה שלא התכוונת לסירוס, זו אופציה לא רלוונטית.

אייבורי

New member
במצבך

קודם תמצא את הביצים שלך
אחרכך תקח החלטה
ואז תשלם את המחיר.

אתה באמת רוצה שנעשה פה הצבעה ?

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני לא סובל את הביטוי "משבר גיל ארבעים", אבל

זה הכי קרוב לתיאור המצב שלך.
אני כמובן לא חושב שיש לזה קשר לגיל כלשהו. אני מעדיף לקרוא לזה "משבר של חוסר משמעות".
הבעיה של חוסר משמעות קיימת כמעט אך ורק בחברות שפע, שבהן אין בעיות קיומיות של ממש. (אמנם ישראל כבר לא כזו, אבל נותרו בה כמה איים כאלה). בן אדם שיש לו בית, יש לו אוכל, יש לו ביטוח בריאות, יש לו סטטוס חברתי, יש לו אוטו לא פחות טוב משל השכן, יש לו אופניים, סמארטפון, אישה ושלושה ילדים - שום דבר כבר לא מאיים עליו. ואז עולה השאלה: What the fuck!?!??! לאן הולכים מפה.

אתה שואף למקסימום? למצוינות? אתה אדם איכותי? אתה בעל טוב ואבא טוב? כל אלו קלישאות שמכרו לנו ההורים, ואין להן הרבה קשר למציאות.

אמנם השואפים למצוינות יש להם תמיד מטרה: להיות יותר טוב (ממה?), אבל גם להם מגיע הרגע שהם שואלים: What the fuck?!?

אני דווקא ממליץ (אמנם בסרקזם) על בגידה. בגידה זה טוב. זה מרגש. זה נותן זרמים נחמדים של אדלרנלין. אם קצת מזל גם תתאהב במישהי, ואז יהיו לך דרמות של ממש. סכנת גירושין. סכנה לאבד חצי מהרכוש היקר. וכלי וכולי. בקיצור, בגדה זו דרך מצוינת לברוח משאלת חוסר המשמעות.

האישור מצורף באטאצ'מנט.

10yoni

New member
אתה כל כך צודק

קורא אותך ולא מאמין, מרגיש כאילו ממש מכיר אותי ואת התחושות שלי.
הפתרון הוא לבגוד?
ועוד שאלה ברשותך, לבגוד זה לא סוג של כישלון?

מריוס זכריה

Member
מנהל
הפתרון הוא אכן לבגוד, על כל המחירים של זה.

אני כמובן לא מתכוון לבגוד באישתך. זה נראה לי פתרון קצר מועד, בערך כמו לפתור בעיה כלכלית עם הלוואה בשוק האפור. בנשי המקרים יש הקלה התחלה, ואחר כך כל מיני טיפוסים רופדים אחריך ורוצים לשלוק את הביצים שלך.

אני מתכוון לבגוד בערכים שלך: שכישלון הוא דבר שרצוי להמנע ממנו, שצריך להיות טוב ואפילו הכי טוב, שיש טעם במשחק של יום ששי בסלון ("לאן אתם נוסעים לחופה השנה?") שוערך דין או רופא או הייטק זה המקצוע הנכון, שילדיך צריכים ללכת בדרך שלך, וכולי.

בקיצור, צריך להודות על האמת: אני אנרכיסט מסוכן... (אבל לפחות אין לי משבר גיל ארבעים).

גארוטה

New member

למעלה