שלום לכם...

the sofa city

New member
שלום לכם...

אני חדשה פה ועשיתי בובה של אבריאל וראיתי שעוד מישהי עשתה בובה שלה... את יכולה לשים אותה? אל תצחקו על הבובה היא הראשונה שלי!

lighter

New member
שלום שלום!

בקשר לבובה שעשית-ההצללה השער היא לא טובה. שער מצלילים אחרת. אני לא יכולה להסביר לך איך...אבל תכנסי לפה ותקראי...אני מקווה שזה יעזור... אני לא רואה עוד בעיות, חוצמאיפור העיניים שלא ממש אהבתי כי לדעתי יש יותר מדי ממנו... אבל יחסית לדולי ראשונה-זה טוף מאוט!

Ne§t£A GirL

New member
לא הבנתי...../images/Emo108.gif

איפה אבריל לאבין? השיער לא נכון, הוא...גושי, ונראה קצת כמו חללית, והצבע שלו לא "שיערי" במיוחד... החולצה טובה, אבל החזה לא...הוא אמור להיוץ כמו חבילה אחת, ולא כמו קו אחד של חזה... ההצללה במכנס לא טובה- כי הסוג הצללה שאת עשית, הוא לא כמו ההצללה הרגילה, אלא...יותר מסובך:) אבל הדולי יחסית טובה לדולי ראשונה:)

Ne§t£A GirL

New member
תיקונים:../images/Emo108.gif

ההצללה בעיניים טובה, אבל הצבע לא...לטעמי, לפחות:) וההצללה בחזה לא טובה, לא הצורה שלו...

Jelly Beans

New member
ממ.. בוא נראה מה אני זוכרת ../images/Emo60.gif

אמ.. שיער: הוא נורא גושי, תעשי בקבוצות או שערה שערה וזה יצא יותר טוב. חולצה: למה עשית קווי מתאר שחורים עם זאת חולצה לבנה? וגם עשית הצללה שחורה על חולצה לבנה.. וזה לא טוב, תעשי הצללה עם פלטה לבנה. מכנסיים: לא ממש הבנתי, זה מכנס שמחובר עם הנעליים או משהו?
וכדי שתצמצמי את השטח הלבן ותמרי בקובץ BMP וזה יהיה באיכות יותר טובה מקווה שעזרתי ולא נעלבת

חיחיחי כולם זוכרים את בובת האבריל

שיליייייי!!
איך היא?? עוד לא הגיבו לי עליה ואני יודעת שהיא לא בסדר כל כך כי היא אחת מהבובות הראשונות של

קMי הMMי

New member
ניצלו"ש!!!

בובת שטן!!! אהבתי במיוחד איך שהחולצה נראית.... ותודה רבה ללירז שהרשתה לי להעתיק ממנה את הרעיון... ומישהי יכולה לעשות לי את השיער??? אם אפשר אז שיער שחור קוקו גבוה..

קMי הMMי

New member
ניצלו"ש!!!

בובת שטן!!! אהבתי במיוחד איך שהחולצה נראית.... ותודה רבה ללירז שהרשתה לי להעתיק ממנה את הרעיון... ומישהי יכולה לעשות לי את השיער??? אם אפשר אז שיער שחור קוקו גבוה..

Ne§t£A GirL

New member
...../images/Emo108.gif

מה קרה לשיער שלה? הנעליים שלה דקות מדי למטה, וזה לא נראה כמו נעל... גם בשחור יש הצללה... ו...למה את עוברת על הצבעים של הדולי? לא יותר כדאי לעשות הצללה משלך?

קMי הMMי

New member
אמ.......

ביקשתי אם מישהו יכול לעשות שיער כי לא הצלחתי... וההצללה אני עשיתי בעצמי ולא העתקתי מהדולי!!!!!! ועשיתי הצללה לשחור...

תגובה

אז ככה..... אני ממש לא מומחית אבל יש לי מה להגיד: נעליים:אין סוליה. עברת על קווי המתאר של הבייס, זה לא סוליה.... חצאית:לא יודעת מה מפריע לי שם, אבל משהו באיך שהיא מונחת על האגן, קצת מוזר... לא יודעת מה בדיוק... חולצה:ההצלה נראית לי נורא מוזרה, וגם לא הגיוני שבצד אחד יש שרוול עד המרפק ובצד השני מעל המרפק... תתקני את זה. וחוץ מזה זהו... מספיק לא..?

למעלה