שלום לכם

מאו יין

New member
מתוקה...

את צודקת אני יודעת שגם אני חוששת לעזוב את עופר אבל זה לא בדיוק כמו שאת חושבת ... אני לא רוצה חלילה להכנס להשוואות בין עופר לאריאל שכל אחד מהם הוא אדם בפני עצמו! אבל אל תגידי על עופר "כל מה שהוא עושה לך"...עוד יחשבו שהוא מרביץ לי..... סתאאאאאאאאאאאאאם..........
אבל אל תיקחי דוגמא ממני אלא תבחני את המצב שלך ורק את המצב שלך,שלכם. ושוב אני מזכירה לך את הריבון (ריב קטן..) הקודם שלכם שבו את החזקת מעמד והוא בסוף הכיר בכך שאת יותר חשובה לו מהאגו.. לדעתי גם הפעם זה יגמר בכך שהוא ירגע ויבין..[ מה לעשות יש אנשים לא קלים בעולם הזה ואולי לכן את אוהבת אותו כל כך.

בת ה י ם

New member
יקירה..........

בעולם יש , למעשה רק 3 טיפוסי אנשים: אלה שגו ר מ י ם לדברים להתרחש אלה ש צ ו פ י ם במה שמתרחש ואלה ש ש ו א ל י ם מה קרה בטוחה שבפנים עמוק את יודעת מי מבינהם את היא הפעילי שיקול קר והגיוני......התשובה אצלך!!!

מאו יין

New member
מריייין../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ממלה תמחי את הדמעות.... זה יסתדר, ככה ניראה לי לפי איך שאני מכירה את הקשר בינכם... אבל עם משפט אחד שלך אני לא מסכימה בכלל!!! שאת מעדיפה להסתדר עם מה שיש ולא להשקיע בקשר חדש... תגידי לי מה את בת 40 אחרי שני גירושין??? או שאת כולך בקושי אפילו לא בת 25 שכל החיים לפניה???

מיקי 35

New member
מרין מתוקה...

חכי כמה ימים שהרוחות יירגעו.... תאומים סיאמיים לא ??? אני בטוח שהעסק יירגע... מה שכן, צריך ללמוד (גם את וגם הוא) איך לא ליפול למלכודות האלו... זוגיות זה עסק לא פשוט, ויש כאן עקומת לימוד לא פשוטה אחד של השניה... את צריכה ללמוד איפה לא לדרוך עליו, והוא כנ"ל... בינתיים עצתי היא לא לעשות דבר... פשוט חכי...

mariana

New member
תודה לך על העצה

זה מה שאני מתכוונת לעשות לחכות כמה ימים שהרוחות ירגעו ואז נראה.... מה איתך חוץ מזה?

Queen Of Love

New member
מיקי, מרין מתכוונת...

שהיא תכיר בינתיים גברברים אחרים ואז היא תחליט אם לחזור לאריאל, נכון מרין?

mariana

New member
נכון מתוקה

את תמיד צודקת את יודעת קניתי דיסק חדש קיצבי אז את המילים באנגלית הוצאתי מהאתר שהבאת לי, ואני שרה לי במשרד, אז ככה שמעבירה בינתיים. אבל איפה הגברברים שרצית להכיר לי? את סתם אומרת לי את זה כדי להרגיע אותי קצת.

Queen Of Love

New member
חמודה´לה

לירי לא סתם זורקת הערות והבטחות באוויר. תצפי לשיחה מגבר מקסים היום

מיקי 35

New member
אני.... מעולהההה !!!

רוח החופש שנושבת בעורפי משכרת... יהיה טוב... הכי טוב !!!!

ניקולי

New member
מרינוש נשמה יפה

הצטערתי לקרוא את מה שקראתי.. כנראה מין הסתם שאריאל עושה את השיקולים שלו ובוחר את דרכו מבלי להתחשב ברגשותייך, נשמה שלי אין צורך שאלוהים יתן לך את הכוח לשלוח אותו לעזאזל אלא את זאת שצריכה לבחור באמת את מה שצריך..אני מקווה שיהיה לך הכוח להמשיך אם לכאן או לכאן.. מבלי להרגיש חסרת אונים. ועוד דבר..ואת זה תזכרי את לא נמאסת על אף אחד נשמה..לפעמים לא תמיד ניתן לחזור אליך או לענות לפלאפון וזה לא בגלל שלא אוהבים אותך יותר או בגלל שמאסת על אחרים.. תביני..ע"פ שקשה להבין ברגעים האלו.. למרות כל זאת אני מאחלת לך שנה טובה ומתוקה.. והצליחי בכל דרכייך אוהבת המוןןןןןןןןן ניקול*

ליאור 30

New member
מרין נשמה קודם כל קחי../images/Emo24.gif ענק

ואחרי זה לא נשאר לי הרבה עוד מה להגיד לך לאחר שכולם כבר ענו לך ,, אבל אזכיר לך כמו שריקי אמרה לך זה לא שווה ששבוע אחד טוב לך ושבוע אחרי זה רע לך ,,והוא עוד מעיז להגיד לך זהו לא רוצה אותך יותר ונעלם לך לתקופה ושנינו יודעים מה יקרה בעוד כמה ימים הוא יתנצל ויגיד לך אני אוהב אותך אני רוצה אותך וזה יהיה אחרי שהוא כבר בגד בך כמו בפעמיים הקודמים,, ועוד דבר להזכירך שבזמנו זרקת אותו הוא התחנן על נפשו ואמר שלא יחזור על הקטעים שלו ואת נתת לו את ההזדמנות שהיה דווקא נהדר אבל יכול להיות שהוא הגיע למסקנה שזהו הוא כבר תפס אותך בחזרה לגמרי ושהוא יכול עכשיו לעשות מה שבא לו ,אז אני לא אגיד לך מה לעשות אני רק אומר שאני סומך עלייך שאת יודעת טוב מאוד מה לעשות ,אז אני מציע לך לעזוב את כולם ולשבת עם עצמך ולחשוב מה שטוב לך אני לא חושב שמשהו שכח אותך איך אפשר בכלל לחשוב על דבר כזה ולהחליט מה עדיף על מה שטוב או הרע ליאור

למעלה