שלום לכם

mariana

New member
שלום לכם

אני רואה שעל רובם עבר חג יפה, אבל מה אני אעשה אצלי זה עבר בדמעות ובלי אוכל, כי לא אכלתי מרוב דיכאון אתם בטח מנחשים למה, אריאל החליט לריב איתי דווקא בראש השנה ועשה לי פרצופים ואחרי הכל הוא גם סגר את הסיפור בינינו כמו תמיד, ואז הוא טוען שזה הפסקה כי הוא רוצה להיתמודד עם כמה דברים שעל הראש שלו. הוא העליב אותי בלי סוף, הוא טוען שאני לא נותנת לו כבוד שמגיע לו, על איזה כבוד לעזעזאל הוא מדבר? בגלל שצחקתי איתו עם מילה גסה, הוא סגר לי את הטלפון בפנים ולמחרת קבע שהוא לא רוצה להיות איתי יותר. הלוואי ורק אלוהים היה נותן לי את הכוח לשלוח אותו לאלף עזעזאל. ריקי נעלמה לי, אי אפשר להשיג אותה, ולא חוזרת לטפונים, בטח כבר נמאסתי על כולם. זהו ככה שאין לי חשק להיות פה הרבה כי אין לי מצב רוח, אני עדיין חושבת מה לעשות הלאה, אז לכם שיהיה המשך יום נעים בכל זאת אוהבת

sidi

New member
מרינוש?!

מה יהיה???? חשבת למצוא לך מישהו שיידע להעריך אותך כמו שצריך להעריך אותך? קצת קשה לי לתפוס למה את מסכימה לקשר מהסוג הזה... את נראית מצויין את בחורה טובה, אני חושב שמגיע לך משהו קצת יותר טוב. מקווה שתפנימי ותחשבי על זה ותנסי להמשיך הלאה כי חבל.

mariana

New member
תאמין לי לא אני אשמה

אצלינו החינוך בבית הולך ככה, מרוב שגדלנו בתיסכול, אז אנחנו נקשרים מהר לבןאדם כדי לא להיפחד להישאר לבד, וזה החרא בזה. אני יכולה להמישך אבל זה יגרם לי המון סבל, אני לא מהבחורות החזקות, פעם הייתי ככה, אבל הכוח שלי נחלש. אז אני אומרת לעצמי עדיף להשקיע במה שיש מאשר להתחיל משהו שהוא לא נודע, ותאמין לי אין לי את הכוח להיתאכזב שוב עם מישהו אחר.

Queen Of Love

New member
מתוקית שלי ../images/Emo24.gif

באמת שהיחס הזה לא מגיע לך. ולפי דעתי את חייבת לנסות להמשיך הלאה. את חייבת להיות חזקה. אולי זה יהיה קשה עכשיו אבל זה ישתלם לטווח הארוך. אני עברתי דבר דומה עם חבר לשעבר, ולמדתי מזה המון. היום אני הרבה יותר מאושרת גם אם אני "לבד". היה לי מאוד רע לשמוע אותך כזו עצובה ב-
נקרע לי ה-
בבקשה תחשבי על זה מרין. באמת שלא מגיע לך כזה חבר. אוהבת אותך המווןןן!!

sidi

New member
טעות

כי זה רק נהיה יותר גרוע בעתיד. אני לא רוצה לבאס אותך, אבל קשה לשנות אופי של בן אדם. ותוציאי לך מהראש שאת תישארי לבד את בסה"כ צעירה עדיין אז מה הלחץ? חוץ מזה את מפחדת מאכזבות אבל בינתיים כל שני וחמישי את מתאכזבת מחדש.

mariana

New member
אתה צודק לחלוטין

אני לא אומרת שארילא הוא בחור רע. הוא נותן ומשקיע ודואג ומפנק, אבל לפעמים הז´נאנה שלו עולה, ואז באותו יום אני אוכלת אותה, אני רוצה להמשיך הלאה אבל אני רק ניזכרת בדברים הטובים שעברנו אז אני מתחילה להיתבאס מחדש, וניזכרת בחבר שלי הראשון שאיתו הרגשתי כמו מלכה, אז אני מתחילה לקנאות בתקופה שלי לפני 4 שנים, אני פשוט עדיין לא נרגעתי, אבל תמיד פרידות אני מעדיפה שצד השני יעשה כי לי אין את העומץ לגשת לבן אדם ולהגיד לו שזה נגמר, פעם אחת כשעשיתי את זה לקחתי את זה יותר מדי קשה, שאפילו חשבתי על היתאבדות.

@@

New member
אני לא נעלמתיייי רק התאדתי

בוקר טוב לך יקירה שלי... אני לא נעלמתי , הנה אני פה. מה יהיה הסוף איתך? אחחחחחח... זה פשוט לא נגמר, מריבה... משלימים... שבוע טוב אחד.... ואז.... שוב מריבה.... תעשי את החשבון נפש שלך עם עצמך!!! אני אדבר איתך יותר מאוחר, אני צריכה ללכת לראיון עבודה. אני אוהבת אותך

אהלן מרין

תאמיני לי כואב לי הלב לשמוע שאתם תמיד רבים ובלי להיות מגעילה אולי יש דברים שלא נועדו להיות ? אולי אריאל הוא לא האחד ? למה ללכת עם הראש בקיר ? כן אני יודעת אוהבת מאוהבת קרועה נקרעת חולה בריאה הכל בסדר אבל לחשוב בהגיון או שגם הוא מאוהב???

mariana

New member
אני בטוחה שהוא אוהב אותי

אבל יש לו דרך מוזרה לאהוב אנשים, הוא מעניש אנשים לא כשהוא מדבר איתם אלה כשהוא מסלק אותם מהחיים שלו, בינתיים פחות או יותר הצלחתי להוריד אותו מזה, הוא הישתנה לי קצת, כנראה זה לוקח זמן. תאמיני לי כולם באותה דעה כולם אומרים לי לעזוב אותו, אבל הלוואי והיה לי את הכוח לקום בבוקר ולהגיד לעצמי שאריאל ילך לאלף עזעזאל, אני יודעת שאני לא אצליח. אז אני בינתיים זורמת איתו ואז רוצה להראות לו מה זה כאב אמיתי, אני רוצה שהוא יעבור משבר, זה הבעייה שלו, שאף פעם לא היית לו חברה רצינית, הוא החזיק מעמ הכי הרבה זמן אולי חודש, ואני נפלתי עליו בבום, ואחרי פרידה הכי קטע הוא גם תקוע הוא לא רוצה לנסות משהוא חדש, כי הוא לא מצליח להיתגבר על האהבה שלו שזאת אני, תאמיני לי שיחררתי אותו כדי שיצא עם בחורה שתראה לו מזה, ואז היה חוזר אליי על 4 אבל בינתיים שום דבר לא זורם לפי התיכנונים שלי

מרין הים גדול ודגים רבים בו

למה לך להשאר עם אותו אחד שלא רוצה לדבר איתך כשהוא כועס כשדווקא הדרך הנחונה לחיים נעימים היא לדבר על בעיות ??? ואל תיכעסי עלי אני רק רוצה להבין ואולי את סדיסטית שאוהבת את זה??? תגידי שזה ככה ואני עוזבת את זה

Queen Of Love

New member
מרין

ג´סס צודקת. יש המון גברים שם בחוץ, שיכבדו אותך, ושיאהבו אותך. לא פוגעים במי שאוהבים לא גורמים למי שאוהבים לבכות לא גורמים לו לסבל זו לא אהבה. אבל אלו רק מילים, וההחלטה צריכה להיות שלך. אני מקווה שתדעי לעשות את ההחלטה שתעשה אותך מאושרת. כל החלטה שהיא, העיקר שתהיי מאושרת.

mariana

New member
תודה לך נשמתי

עזרת לי המון באותו יום, באמת נחמד להכיר את החברים אחרי בעיות כאלה, השבוע אני מנסה לא לחשוב עליו ולהמשיך עם מה שיש, כבר לא לוקחת את זה קשה כמו פעם הראשונה שניכנסתי לפורום אתם הפכתם אותי לחזקה. אז אני כבר עדישה למצבים כאלה, רק שהחרא הזה הרס לי את החג, מצטערת שאני מדבר ככה אבל הוא באמת כזה, אם הייתי מספרת לכם על מה זה קרה? בכלל הייתם צוחקים עליי.

Queen Of Love

New member
חכי חכי מרין

אני עוד אחטוף אותך מה-
ואכיר לך את ידידים שלי תראי מה זה גברים
נצא נבלה, ונכיר חתיכים :)))) (שאריאל לא ישמע אותי...חחחח)

mariana

New member
אני מבינה אותך לגמרי

אני לא אוהבת שהמצב ככה, כי אם הייתי אוהבת לא הייתי כותבת פה. אני לא מאשימה אותו בהכל אני בטוחה שגם אני אשמה, אבל מה שאני לא מבינה שאחרי ריב כל כך טיפשי הוא מסיים מערכת יחסים שאנחנו מנסים בכל הכוח לבנות אותו, זזים צעד קדימה 2 אחורה. הוא מנסה לשחק אותה קשה להשגה, אולי בגלל זה אני נימשכת אליו יותר? ת´אמת גם אני התחלתי לשחק את המישחק שלו, ונראה לאן זה יזרום, אני יש לי את כל הזמן בחיים, מקסימום נופל משהו טוב שאני אדלק עליו אז כמובן אני אלך על זה, היה לי כבר קטע כזה, שבזמן הפרידה אחרי יומיים נידלקתי על מישהו אחר יצאנו חודש ואז זה נגמר כי היינו שנינו צריכים להתחיל ללמוד. וגם בסופו של דבר גם נקשרתי אליו וגם סבלתי,

GALI02

New member
מרינייי. מה יהיה??!!

נראה לי שמרוב ריבים אתם לוקחים דבר נפלא כמו אהבה ומוציאים ממנה את כל הכיף. אז תחשבי על זה. ותחשבי גם על זה שאולי יש איזו אהבה נפלאה שמחכה לך במקום אחר... נראה לי שנתת לאהבה עם אריאל מספיק צ´אנסים ולא חשוב כרגע מי אשם בכל הריבים האלו-אולי זה סימן שכנראה משהו לא כמו איך שהוא צריך להיות. בכל אופן אין לך מה לדאוג שתישארי לבד- שזה לא יהיה השיקול שמנחה אותך אלא רק האושר שלך

mariana

New member
למאו יין ולגילי

אני מצדיקה אותכם, אתם כולכם צודקים אני בתוך תוכי יודעת מה טוב בשבילי, אבל מפחדת לקום וללכת. מאו יין את לא מפחדת לקום ולעזוב את עופר? למרות כל מה שהוא עושה לך? נכון שאת מפחדת. אני בדיוק כמוך. לא שהוא נותן לי רק רע הוא נותן לי גם המון אהבה אבל עד שמגיע יום אחד שהוא במצב רוח לא טוב, שאם חס וחלילה אני אפלוט משהו לא במקום אוי ואווי לי. ובימים האלה דווקא המילים האלה בורחות לי ואז מתחילה מהריבה ואני מנסה לעמוד בדעות שלי ואז כמובן הוא מביא לי את הפרידה על הראש. גילי אני יודעת שישנם גברים שמחזרים אחריי אבל אני לא נימשכת לאף אחד מהם, אין היום הרבה בנים טובים, צריכים לחפש אותם בנרות ולי אין את האופי הזה להיות בבית ולחכות, וגם כל החברות שלי כבר לא איתי כי יש להם צרות משלהם, אז.... תודה לכם בכל אופן על העידוד

mariana

New member
חשבתי שתבואי אליי אתמול

אבל את רואה לא תמיד יש לך זמן, ואני אפילו לא ראיתי אותך אף פעם. בא לך ללכת לסלסה יום שלישי? בטיים אאוט?

Queen Of Love

New member
את יודעת

שאלתי את חברה שלי אם היא ידעה על הסלסה בטיים אאוט והיא אמרה לי שיש שם רק ילדים קטנים
איך אפשר להכיר שם גברברים? אני אקח אותך לפוקוס בת"א, שם יש סטודנטים חמודים
מבטיחה לקחת אותך אולי אני אצליח לשטוף לך את העיניים קצת

למעלה