שלום לכם

היטבת להביע את רגשותינו הדומים כלפי התורה

אכן, זו הדרך שהתורה התוותה לנו זו ממש לא שיטתי שלי. זו שיטת הזועקים "בדרך התורה נלך". אינך חושב כך?), שבענו מרורים מדרך זו ונטשנוה. אזכיר, כי איני נושא כלי התורה ואיני אחראי לתוכנה (לכל הפחות בזמן שאיני לבוש פראק)... בדברי למעלה לא באתי אלא לחלק בין "בעייתו" של הרווק לבין "בעייתו" של של ההומו (אין מילה עברית שנשמעת יותר טוב לגבר שאוהב גברים? המילה "הומו" לא מצטלצלת אצלי טוב, וזה לא בסדר...). לרווק היא מציעה פתרון, אם כי בעייתי מאוד, כדבריך, אך לפחות היא מציעה משהו, מה שאין כן לגבי ההומו, שאין פתרון בו הוא יוכל לחיות עם "בעייתו". אם יעיז להמשיך לשאתה - יצטרך להפרד מהחיים.

הצעת פתרון לאיסור על אוננות

מכיוון שיש איסור על אוננות ישבתי וחשבתי איך אפשר להתגבר על האיסור הזה. ומצאתי פתרון, הפתרון הזוי לגמרי, אבל הוא פתרון: כשאתה מאונן, את הזרע שפוך בתוך כלי פלסטיק, ואז הקפא אותו בפריזר. ואז בזמן שמותר לך לשכב עם אשתך, הפשר את הזרע והזרק אותו לתוך הנרתיק של אשתך. מה אתם אומרים? ובבקשה אל תאמרו לי שאני מטורף כי אני בסך הכל מציע פתרון מטורף לבעיה מטורפת (מטורפת במובן שמי שהגה את האיסור היה מטורף)

רגל שם

New member
אפשר לשפוך את כל הזרע של כל השנים

בפעם אחת, או שכל אוננות צריך לשמור בנפרד, ואחר כך לשפוך בנפרד? ישבו נא הרבנים על המדוכה!!!

אין מספיק מקום במקרר של הישיבה

ןאם ישימו בההוא במסדרון - החבר'ה יחשבו שזה רוטב מקולקל ויקיימו בו 'כל הבן הילוד ... תשליכוהו'..

מצד אחד אתה נורא פתוח ונאור,

אבל בתוך ההודעה אתה כותב שיש חמשה עד עשרה אחוזים מהאוכלסיה ש''לוקים'' בהומוסקסואליזם. מה זה מחלה פתאום? אגב, המספר הנכון הוא עשרה אחוזים לפי מחקרים מעודכנים.

רגל שם

New member
כתבת יפה מאד

לדעתי, כיון שהפחד מגיהנם הוא פסיכולוגי לגמרי, לכן, דווקא כאשר אתה בחברה של כופרים, זה מסייע מאד להקטין את הפחד. עד לא מזמן, גם לי היו עולים בפעמים נדירות המחשבה "אז מה אם אני טועה, איזו צלייה מחכה לי בעתיד" אבל בזכות החברים שכאן, הפחד הלא רציונלי יורד.

רעביש

New member
צודקת אבל

אכתוב את האמת, הפחד מכל מה שהדת מסמלת ואוסרת, הפכה אצלי לפוביה, לחרדה כפייתית. הייתי אדוק בדת במשך תקופות לא קצרות, ועד היום עדיין אני מקיים את ליבת התורה מפחד מהלא נודע המאיים. על כן, הרגש הפסיכולוגי קובע המון לא פחות מהרציונל שבאדם.

רעביש

New member
בכדי שאנשים לא יטעו בעקבותכם

לחרדות מומלץ לקחת SSRI , או SSRNI. הבנזודיאזפינים הם ארגענים לטווח הקצר..

pokeret

New member
בגדול אתה צודק

אבל אין כמו קלונקס להתקפי חרדה. זה כדור שכולו קסם, נטול השפעות לוואי, שהבעיה היחידה שלו שהוא ממכר, וגם זה לדעתי לא נכון תמיד.

רגל שם

New member
את מדברת כמו מכורה...

מה לגבי הוליום הישן והטוב? ופרוזק, באמת עושה אותך שמח?

רעביש

New member
וואליום אסיול וכד'

הם אכן ארגענים אותה ממשפחת הבנזו, אבל הם מיועדים יותר להרגעה בשילוב הרפיית שרירי הגוף. ואילו קלונקס הוא כדור הרבה יותר ממוקד לבעיות חרדה. פרוזק הוא SSRI דור ראשון, ואינו קשור כלל למשפחת הבנזו.

חלושעס

New member
ברוך הבא בשם ה' - ושיר קדמשנתי

http://www.youtube.com/watch?v=BaoiiN8bLL4 רומזים לנו שיש סקס אחר. טוב שמישהו יודע על זה. אם יש סקס אחר הביאוהו לכאן ונדעהו נדבר גלויות, יש או אין. שכבר אנחנו עייפים מאוד מנשינו הבתולות וכל הזמן מראים לנו בתמונות יש משהו אחר אנחנו מרגישים שזה לא סתם. ואם יש סקס אחר בעולם אחר נשים חדשות ויודעות למה לא יביאו כמה ללמד את נשינו היגעות

רעביש

New member
אתגר לחברי הפורום

יש לי אתגר קצת מעצבן לחברי הפורום ה עליהם יחיו. נסו בכל מאודכים ובמלוא הכנות, להצדיק את היהדות. או את החרדיות, או את שניהם. נסו לנמק אותה היסטורית, כמו היא שרדה שנים רבות, היא ייחודית, היא השפיעה על העולם, הר סיני, אנטישמיות, היטלר, קבלה, נסיונות, אמונה, כפירה. תועבה טומאה משמעות, אני מתכוון כנסו לראשו של הדתי ונסו להנמיק אותו בכח וכתבו זאת כאן. בשביל מה זה טוב ? פסיכולוגית זה יכול לשחרר הרבה מטען, זה יכול להסביר לנו היכן אנו עומדים באמת, אולי נשנה את דעתי נו ? ובעיקר מכיוון שאני אדם שנוטה לאמץ את האמת, ואם הקיום אתאיסטי והיהדות הינה המצאה אין לי עניין לתחזק אותה, אך מאידך אם העולם נברא בידי האל התנכי, אשמח לאמץ את דרכו (יש גם לדון תוקף חוקיו)

למעלה