שלום לכם

כופרnik

New member
ברוך הבא!

זה באמת חתיכת בלבול, אתה שונא דת באופן בסיסי ובמיוחד דת מונותואיסטית, אבל חושב שיש כח נסתר וחושב שיש משמעות למונולוגים עם הכח הנסתר ואפילו מקיים פולחנים בסיסיים לכבודו. הכח הנסתר שלך הכניס לך פחדים מכף קלע וצואה רותחת, ובכל זאת נראה שאתה מרגיש סבבה עם משכב זכר. נראה שמתרחשים לך דברים נסתרים בראש. אתה באמת אדם מעניין. ואני מאחל לך שתהיה חופשי מכוחות נסתרים למינהם. בכל זאת, אם הכח הנסתר שאתה חושב שקיים, הוא נסתר, כלומר אינך יודע מהו, אז אין סיבה שתייחס לו תכונות מפחידות ובוודאי לא תכונות שהוכתבו לפני אלפי שנים ע״י אנשים יותר מבולבלים ממך ובוודאי פחות חכמים ממך.

רעביש

New member
אכן בלבול

כתבתי לעיל, שאני מאמין פסיכולוגית בדת, כי אני מפחד, מפחד מהפחד, מהחרדה, שהחדירו בי על הגיהנום, על עונשם של כופרים. אגב, למרות שאני הומוסקסואל, לא שכבתי אנאלי בגלל החרדה הזו מהדת. ולגבי האל, לא יודע אולי זה גם חינוך. אל תיהיה חסיד של חוקים מרובעים, הנפש התפיסה המחשבה ההבנה החינוך החיים, אינם שורה במחברת מתמתיקה. זה מורכב מפסיפס מפורר לחלקיקים המהוות ביטוי של כל אדם במתכונת מסוימת, אני תקוע במתכונת בין עולמות, בין עולם פרימטיבי (ראשוני) לבין עולם מתקדם, בין אתאיזם לתאיזם, בין אמונה לספקנות, בין מטאריליזם לבין רוחניות, בין ישראל לעמים, ובין האדם למלאכים. בין שדים ומשחיתים לרובוטים וחלליות. וכו' כיד הדמיון שלך.

מומיה26

New member
שאפו

ברוך הבא, רק משפט קטנטן לי אליך, האדם כיצור חברתי אמור להיקלע לבלבול במצב כמו שלך שרובנו היינו בו באיזה שהוא שלב. לא שאני אומר שזה חייב להיות הכיוון שלך, שיערת נכון שאני לפחות ועוד רבים כאן אינם מיסיונרים בהגדרה הרווחת. אבל אם תבוא עם ראש פתוח, יש מצב שתמצא פה חברה אנושית תומכת בלחשוב מחוץ לקופסה גם על דברים שנראים מוגזמים לטעמך עד כה.

יש! הומואים!

סליחה. התלהבות קצרה. איזה טלאי אתה נוהג לשים בהפגנות? ורוד או צהוב? שוב סליחה, זה לא לעניין. ברוך הבא. אישית, מסכימה עם דבריך בנושא החיבור הבלתי נמנע בין החוויה הדתית לעיוות החברתי בעולם החרדי, וכפי שכבר הצהרתי בעבר שאין לי בעיה עם אמונה, אלא עם מחיקת האדם למען המערכת. מקווה שבעקבות הדיונים כאן והתקדמות הכפירה שלך, תאבד את חששותיך מכף הקלע. נ.ב. היא באמת לא קיימת. סבא בא אלי בחלום עם בשורה זו. בברכת רוב אורגזמות, רותי

ברוך הבא!

אגב, המסקנה המחקרית המקובלת, לפיה הומוסקסואליות הינה נטייה מינית שאינה ניתנת לשינוי, מהווה אחת מן המחיצות האיתנות בין התורה לבין האמת.

אשכול 22

New member
מסקנה מעוותת

אין שום הוכחה לכך שזו תכונה מולדת ולא נרכשת, וודאי שאין הוכחה לכך שהיא לא ניתנת לשינוי. אלא מאי? פעם זה נחשב כבעיה, מחלת נפש, וניסו לשכנע אותם - לאלץ אותם לשנות את זה. אם היית טוען שזו בחירה שלך, היית מנודה או נשלח לטיפול. לכן, אלו שרצו להיות הומואים, ניסו לטעון שזה טבעי ומולד וכו' וכו'. היום, ברור שזה בסדר, ואתה יכול פשוט לטעון "בא לי", וזהו. הם נשארו תקועים עדיין בטענה ההיא. הם זוכרים שפעם היה חשוב לחשוב ולטעון כך. ======== תחשוב שהיו טוענים שאשה באופן טבעי רוצה חצאית, ומי שרוצה ללבוש מכנס היא חולת נפש. אז הבחורות האלו היו טוענות שזה טבע שונה, ויש מכנסקסולוגיות טבעיות ... למזלנו, זה לא קרה. ולכן מי שבוחרת ללבוש מכנסיים, רשאית להחליף לחצאית, וכן הלאה, עד סוף כל הגרדרובה שב"פוקס" ו"זרה".

רעביש

New member
לגבי הנטייה

אין הוכחה שהנטייה מולדת אכן, אבל ישנם אלפי הוכחות שהיא אינה ניתנת לשינוי, פשוט קרא מה שכל הפסיכולוגים הפסיכיאטרים וסתם אנשים שניסוי לעשות טיפולי המרה, התיאור במרבית המקרים הוא, הטיפול הצליח והחולה מת.... זה מה שקורה ברוב המקרים, זה נסיון לשנות בכח אופי של אדם, כמו לנסות לשכנע אותך בכל מיני דרכים שאתה סיני ממין נקבה שאוהבת לאכול אורז עם מקלות, בעוד שאתה גבר חרדי מירושלים שאוהב צ'ולנט, הומואית זה משהו שמושרש עמוק בנפש או הגוף לא פחות מדת. ולא משנה לי אם זה גנטי, תורשתי, הורמונאלי, מלידה, מגלגול קודם, או סתם נרכש בגלל אבא לא נוכח, תוקפן, או אח סדיסט, או קוטלני אסטגרון באוכל בגיל הרך.. מה זה משנה למה זה בא הדבר הזה ? אגב, הטיעון שלך כאילו היום זה "בסדר" ותו לא, אני יכול להוכיח לך שזה לא נכון, כשהייתי בחור צעיר תמים, לא ידעתי בכלל מהדבר הזה "הומו", לא היה לי קצה קצהו של מושג שיש דבר כזה, ובכל זאת נמשכתי רק לגברים, אף פעם לא הסתכלתי על בחורה או פנטזתי על בחורות. ולא הבנתי מה המגשי"ם תמיד אומרים לא להסתכל על בחורות, חשבתי שזה משהו מיסטי כזה טומאה כמו טומאת מת . .. אם רק היו אומרים לא להסתכל על בנים הייתי מבין בלי צורך בהסברים מפורטים... כמובן שאם אתה דתי מרובע חבל על הזמן להתווכח איתך, אבל אם אתה ענייני אשמח לשוחח איתך. (וחוץ מזה, מי אמר שצריך "לתרץ" הומואיות ? מה רע באנשים שבא להם ככה סתם ?! אם אתה לא דתי כמובן.. כמו שיש אנשים שבא להם אנאלי עם נשותיהם.. לשם הנאה בלבד..

דווקא ההשוואה לדת לא מוצלחת

הפורום הזה הוא ההוכחה הטובה ביותר לכך שדת היא משהו שכן יכול להשתנות, אלא אם כן תטען שכולם פה נולדו כופרים למעשה, מה שנוגד את העודות של חלק גדול מהם.

רעביש

New member
נכון..

אתה צודק, זה עמוק מדת ! ואידך זיל גמור, אם לא ניתן לשנות דתו של אדם, איך תשנה את נטייתו ??????????????? דומה הדבר לפסיכולוג שירצה להפוך מוסלמי לנוצרי ע"י "טיפולי המרה", זה נבילה וזה טריפה טוב נו.

רגל שם

New member
מרתק

העובדה שאתה לא נמשכת לחלוטין לבנות, זה דבר מדהים בעיני, ובהחלט מוכיח את הטמטום של כל החרדים והמזרחי בניסיון הנואש להפוך נטיות. מצד שני גם סטרייטים אוכלים אותה קשות בגלל הדת תקופות ארוכות מהחיים, אז כך שאתה בחברה טובה.

רעביש

New member
לגבי בנות

אני חייב להיות כנה, שלעיתים נדירות ביותר בנות מאוד מסוימות מושכות אותי במידה קלושה בלבד. ואילו בגברים יש לי טעם מאוד מסוים (ואין זה עניינכם...) ואני ממש לא נמשך לכל גבר באשר הוא, אבל כמובן כשאני רואה גבר לטעמי אני יכול להיות מהופנוט שעות, שים לב גם שזה מבלבל לא רק שאי אפשר להתחתן עם בן, אלא גם שאי אפשר לעשות "שמירת עינים". אין בכלל יחס בתורה למצב כזה.

המחלוקת בין החוקרים ידועה לי

אך למיטב ידיעתי (שהיא דוקא ניתנת לתיקון ושינוי...) רוב החוקרים הגיעו למסקנה שנטייה מינית אינה ניתנת לשינוי (מעניין שהחוקרים הטוענים שזה ניתן לשינוי נמנים בדרך כלל על בעלי ההשקפה הדתית או השמרנית). חיפוש מהיר ועכשוי שנעשה לצורך הענין העלה את המאמר הבא: http://forums.nana10.co.il/Article/?ArticleID=201130 מההיכרות שיש לי באופן אישי על הדילמות הבלתי נסבלות של נערים הומוסקסואליים חרדיים, שחלקם באמת רוצים להשתנות אך שום טיפול ושום דרך לא עוזרת להם באמת, אני מאוד מזדהה עם הדעה שזו אינה ניתנת לשינוי, ובוכה על כך במר לבבי. מה גם שהפסיכולוגים והעו"ס העובדים בשירות הקהילה החרדית ומטפלים יחד עימנו במקרים כאלה אומרים לי בדלתיים סגורות שחוץ מטיפול תרופתי שידכא את החשק המיני - אין בידיהם עצה אמיתית ומוכחת אחרת. לקרוא לזה מסקנה מעוותת - זו אמירה מרחיקת לכת.

moshe010

New member
מה פתאום איפה כתוב בתורה

שהומוסוקסואליות איננה נטיה מינית גם הגמ' שמרמזת על זה שאין תאווה לגברים אפשר לתרץ בנקל שזה על פי רוב ובכלל אפשר לתרץ נשתנו הטבעיים

הסתירה בין הומוסקסואליות לתורה היא

בעצם האיסור. אם ישנם אנשים שנמשכים לגברים מטבעם באופן שאי אפשר להתגבר על משיכה זו, איך יתכן שהתורה תאסור קשר כזה. תורה המצוה על מקבלי ציווייה ציווי בלתי ישים - אינה תורת אמת. אני מכיר את הדחיות והתירוצים לטיעון זה, מכיר טוב מאוד, אבל אלו הם תירוצי שקר ובאבעמאייסעס. אגב, תירוץ של נשתנו הטבעים נאמר על דברי חכמים ולא על הנאמר בתורה שאמורה להיות תורת נצח, ועוד, שלא יתכן ששינוי הטבעים יגרום לכך שאדם לא יהיה יכול לקיים את מצוות אלוקיו.

התורה לא התחייבה בשום מקום

לצוות ציוויים שקל ליישם ("בלתי ישים" הוא כמובן תיאור מוטעה, שכן לא מעט הומוסקסואלים חיו ומתו בלי לקיים יחסים הומוסקסואליים מעולם). היא גם אוסרת על פצוע דכא וכרות שפכה לבוא בקהל, למרות שלא ידוע לי שנטען שהיצר המיני שלהם בהכרח שכח, ובכך גוזרת על אדם נזירות מינית בדיוק כמו כל ההומוסקסואל.

למעלה