שלום לכם

• פותח הנושא manew
  • פורסם בתאריך

manew

New member
שלום לכם

אני לא יודע בדיוק למה אתם קוראים שיחות עם אלוהים כשאני מנסה לפנות אל עצמי או בעצם לחלק שבי שתמיד חשבתי שאין לי קשר אליו ואני מקבל תשובות לבעיות שאני מעלה ושאני חושב עליהם אני מניח שאני מדבר עם אלוהים כי אלוהים בעצם נמצא איפשהו בתוך כל אחד מאיתנו ("ושכנתי בתוכם" וכדומה) כל פעם שאני פונה לאלוהים שבתוכי אני לומד דברים חדשים על עצמי ועל העולם שמסביבי כמו למשל אני יכול לדעת אם כואב לזה שעומד מולי לפי התנוחה של היד שלו אני לא יודע מה בדיוק אתם רוצים שאנשים יגידו בפורום הזה אבל אני אשמח לשמוע מה אלוהים לימד אתכם ואני אשמח (אם רק תרצו) ללמד אתכם את מה שאלוהים לימד אותי ביי חיים

נב12

New member
אני קשובה לאלוהים שלי

שהוא כח העליון שלי רק שלי, ואני יודעת ומאמינה שלכל אחד יש את הכח העליון שלו. לפיכך כל מה שקורה לי בדרך הוא לטובה, ואם אני למדה ומסיקה את המסקנות שלי ועושה שינויים בתוכי ובמערכות היחסים שלי שיהיו יותר מושתתפות על כנות ואהבה, אני יודעת שזה רצונו של אלוהים ממני.

arilousam

New member
שאלות

נב12 שלום! הייתי רוצה לבקש ממך להרחיב מעט על הכח העליון שלך. האם תוכלי לשתף אותנו בדרכך המיוחדת לך? איך הגעת למסקנות שאליהן הגעת? איך זה מתבטא במערכות היחסים שלך? מה שתרצי לספר, יתקבל בברכה. הנה לינק לסיפור שלי, הנמצא באתר.

נב12

New member
הכח העליון שלי

הוא משהו שאני מפתחת אותו דרך תוכנית 12 צעדים. בתוך הצעדים חלק מהם הינם צעדים רוחניים אשר שואפים לשפר את הקשר ההכרתי עם האלוהים. ועל פי התוכנית האישית שלי רצוי שכל יום אשלח את רצונותיי לאלוהים כפי שאני מבינה אותו. רצונותיי לעיתים כפייתיים, ולעיתים דאגנות יתר תופסת אותי לפיכך לאחר שהגעתי לאמונה שיש איזשהו כח המיטיב עימי, אוהב אותי ודואג לי שאני קוראת לו אלוהים שלי, אני מאמינה שהיום שלי יראה טוב יותר כאשר אני שולחת לאלוהים את עצמי על הבוקר. והיום יום שבת על הבוקר אני מתפללת לאלוהים שיהא זה יום של זרימה, שהיום המישפחתי הזה יעבור בכיף ובהנאה ושאלוהים יתן לנו מטובו ונשכיל ליראות זאת. אמן. היום החלטתי לישלוח לאלוהים את רצונותיי ואת חיי להשגחת האלוהים כפי שאני מבינה זאת.

arilousam

New member
למה אני קורא "שיחות עם אלוהים"

מאנו היקר, "שיחות עם אלוהים" הוא שם של ספר (סדרה של ספרים, למעשה), המעביר את המסר שאלוהים שייך בעצם, לכל אחד. אלוהים שאינו שופט, אינו מקנא, אני מגנה, אינו רוצה דבר מאיתנו, והכי חשוב - אלוהים שאוהב אותנו ללא תנאים. שאלת מה אנו רוצים שייכתב בפורום. ובכן, התשובה היא - מה שכתבת . אותי אלוהים לימד הרבה. הכי חשוב הוא לימד אותי לאהוב ללא תנאים. אני יודע שאמנם אני עדיין לומד את זה, אבל הכיוון שלי לפחות ידוע לי. אשמח לדעת מה אלוהים שלך לימד אותך.

למעלה