שלום לכם...

מאדנס

New member
היי ארז...

כן, אין ספק שהנושאים האלה מפחידים אותי מאוד, בשלב הזה לפחות. אני באמת מודה לך התמיכה ואני בהחלט אשאר בפורום. זה גם נחמד לקרוא מקרים דומים לשלי וקצת שונים כדי לדעת שאני לא לבד.. ושעוד אנשים חווים את אותם הדברים. תודה רבה! :)

מאדנס

New member
שלום לכם...

אני בת 25 מאזור המרכז... ויש לי בעיה קטנה לאחרונה והייתי שמחה אם הייתם, אתם בעלי הניסיון , לעזור לי קצת... יש לי חבר כבר שנה וחצי שאני מאוד אוהבת ונמשכת וטוב לנו ביחד אבל לאחרונה הכרתי בחורה שבהתחלה התחלנו כסתם חברות, הכרנו בלימודים... ועם הזמן זה הפך להיות ממש רגש אמיתי. משהו כזה שעושה לי פרפרים בבטן כל פעם שאני רואה אותה.. אני לא יודעת אם זו סתפ פאזה חולפת או אם זו רק משיכה (לא הייתי אי פעם מאמינה על עצמי שאמשך לבחורה, לא שזה דבר רע חס וחלילה!) או אם זה רגש.. הכל כל כך שונה לי ומוזר לי פתאום.. אשמח לעצות והזדהות! תודה רבה ושבת שלום:)

Blackice

New member
הי מאדנס ../images/Emo13.gif

וברוכה הבאה לפורום
זה אכן שונה ומוזר להתעניין פתאום לבן המין שלך... אבל אני חושב שבסופו של דבר כל אהבה היא שונה וייחודית ואז אין באמת הרבה הבדל.. (מבפנים, בכל אופן. מבחוץ, מבחינת החברה- יש הבדל עצום...) וזה תמיד כיף להתאהב ולהתרגש... לגבי עצות? אני באמת לא מרגיש שיש לי עצות שוות לתת לך. את כבר לא ילדה קטנה ואני משער שיצא לך להיות במערכות יחסים- זו החלטה שלך מה לעשות עם התחושות האלה... מה שאני הייתי עושה- בגלל שאני אדם שמחכה הרבה ומברר עם עצמי הכל לפני שאני פועל- אני הייתי מנסה קודם לברר עם עצמי אם מה שאני מרגיש זו התאהבות, משהו חולף או רק משיכה (עם ההילה של פעם ראשונה שנמשך ככה..). (וגם מנסה לנחש מה הסיכוי שהיא מרגישה משהו דומה), ומברר עם עצמי לגבי איך אני מרגיש בנוגע למערכת היחסים הנוכחית. ואז מחליט מה לעשות. אבל זה אני, יכול להיות שלך מתאים ישר לפעול, או פחות לחשוב ולהתחבט.... אםפ יש לך עוד שאלות לגבי משיכה, ביסקסואליות, קהילה וכו'- את מוזמנת לשאול.. בשביל זה אנחנו פה..

מאדנס

New member
היי Blackice

אני אדם בדיוק כמוך. אני אחשוב על כל דבר 20 אלף פעם לפני שאקבל החלטה. ואיתה זו מין התאהבות כזו שאני לא יודעת איך להסביר אותה... זו לא רק משיכה ואני יודעת שהיא מרגישה כמוני אם לא יותר כי אנחנו מדברות על זה תמיד. אני יודעת שגם אם אני הכי ארצה להיות איתה בעולם אני בחיים לא אוכל לעשות את זה ובאמת להעז כי יש לי חבר שנה וחצי שאני אוהבת ומפחדת לאכזב ובנוסף, אין לי סביבה תומכת לעניינים האלה.. הכי פרימיטיביים שיש. אני מפחדת מהביקורות ומהסביבה.. אפילו אני לא יודעת איך להבין בכלל את מה שאני מרגישה. מאוד מודה לך על העזרה!:)

Blackice

New member
אז אם אני אנסה בחוצפתי הרבה לתקצר את זה,

יש לך חבר שאת מאוד אוהבת אותו ונמשכת אליו ויש לכם מערכת יחסים טובה ומוצלחת. מצד שני יש בחורה שאת מאוהבת בה והיא מרגישה משהו דומה אבל את חושבת שבשלב הזה של החיים שלך את לא מוכנה להתמודד עם תגובת הסביבה לקשר שלך עם בחורה. פספסתי משהו? מבחינה הגיונית, נראה שיש שני כיוונים אפשריים (ואני רוצה להדגיש שהקשר בין רציונאליות למערכות יחסים הוא רופף עד מקרי, אז אל תקחי את זה כהמלצה אלא כסתם ניתוח של אחד שלא מבין הרבה..): או להשאר עם החבר ולשכוח מהבחורה (כי ממילא את לא יכולה להיות איתה), או להתמודד עם עצמך עם התחושות שאת מרגישה, מה זה אומר לך לגבייך, איך את מתמודדת עם זה... ואולי אחרי שתקבלי בעצמך את מה שאת מרגישה, ותהיי בשלב שאת מסוגלת לחשוב על מערכת יחסים עם אישה, אז אפשר לשקול שוב את ההתלבטות הזו כי יהיו יותר אפשרויות...

מאדנס

New member
וואו תשמע...

אני חושבת שקלעת בול , זה בכלל לא הזמן להתמודד עם תגובות שבטוח לא יהיו מפרגנות... אני אפילו לא מוכנה לקבל בעצמי את העובדה שיכול להיות שאני נמשכת לבחורה! וכל יום מחדש אני אומרת לעצמי להמשיך הלאה, לנסות לשכוח ממנה, להפסיק לחשוב עליה או להתקשר אליה...כנראה אני באמת לא בשלב שאני מסוגלת לקבל החלטות... וחשוב לי להגיד לך שאתה מבין המון ואתה משמש לי כאוזן קשבת ותמיכה שאין כמותה כי לא דיברתי על זה עם אף אחד! אפילו לא עם אחותי שהיא החברה הכי טובה שלי....לא לחברות, כלום! וזו הזדמנות להגיד לך תודה! ובכלל לכל מי שעוזר , וכמובן לזה שיש פורום כזה שאפשר לפנות אליו בעת צרה:) אז מה היית עושה במקומי?

אני חושב שהשאלה היא קודם אם היא בי...

אני חושב שבנות סטרטיות יכולות להתקרב אחת לשניה יותר מבנים סטרטים. אולי את רואה בזה משהו רומנטי והיא רואה בזה "סתם" (יש מרכאות!) ידידות מאד עמוקה, אבל ללא הפרשנות שלך לענין. ואם נשים את כל זה בצד... מה כבר ניתן לעשות? להמציא את הגלגל מחדש?
יש שיאמרו לך להחליט עם מי תרצי להשאר. יש שיאמרו לך אולי את פוליגמית או פוליאמורית... אולי את מסוגלת לאהוב כמה במקביל... לא יודע.

מאדנס

New member
היי

היא לא בי , היא אוהבת רק בנות.. והיא נותנת את אותה הפרשנות לעניין אם לא יותר... איך ממציאים את הגלגל מחדש? יכול להיות שאני מסוגלת לאהוב במקביל? אחנו כל יום מגלים על עצמינו דברים חדשים...:)

נשמע כמו משולש אהבים קלאסי

הדברים הללו לא מסתיימים טוב לדעתי...לרוב. יכול להיות שאת פוליאמורית. השאלה איך היא ואיך הוא יקבלו את זה. במקרה שלך אולי עוד יש תקווה. לגבר זה נשמע פחות אישו שתהיה לחברה שלו חברה מאשר שיהיה לה עוד חבר

Sensorium

New member
באיחור ../images/Emo13.gif

נשמע שזה פשוט "לא יהיה נכון בשבילך" כרגע לעזוב את החבר ולהיות איתה, מכל מיני סיבות תראי, זה לא אומר עלייך יותר מדיי, מכפיל את הסיכויים שלך לדייט בשישי בערב כמו שאמר וודי אלן אם אני לא טועה אבל אני חושבת שאני הייתי רוצה להיות.. מודעת לעצמי, או משהו כזה גם אם לעולם לא הייתי עוזבת את החבר שלי בשביל בחור/ה (ג'וש שייבורך
) ואני מציעה לך לעשות את אותו הדבר, החיים הם מפתיעים ודינמיים, יש מיליון ואחת אפשרויות ומיליון ואחד בחירות אפשריות יישרי עם זה קו

מאדנס

New member
היי לך Sensorium

האמת שלא כלכך הבנתי מהדברים שכתבת מה את מציעה לי בעצם.. תוכלי לפרט? וד"ש לג'וש!:)

למעלה