שלום לכם:)

secretly

New member
שלום לכם:)

אני כבר כמה זמן מסתובבת פה אבל עכשיו החלטתי לפצות פה.. שנה ראשונה באוני' ו..אני רק שאלה.. קורס לשפת סימנים... מכירים? מסתבר שלא הלך לי במבחן ולא ממש באו לקראתי - מישו יודע האם שווה להשקיע לעשות עבודה כמועד ב' ? ואם כבר אז כבר למישו המלצה/ תובנה לגבי הקורסים הנ"ל המיסטיקה של ספר הזוהר- אסי גינת פרבר שקיפות המילה- מיכל אפרת תפיסות הרוע ופתרונו בדתות- עמוס מגד משמעות החיים- עדי לנדאו או לחלופין המלצות לסמסטר שבא עלינו לטובה? תודה רבה

berta84

New member
מה את לומדת?

ואם כבר יצא לך להסתובב כאן את מי היית מכתירה כמעניין של הפורום?

queen of dreams

New member
טוב שאת פה

אני תוהה אם לקחת את הקורס הז בסמסטר הבא...איך הוא? איך המבחן?המרצה?משהו??? תודה:)

stkachov

New member
גם אני הייתי רוצה לשמוע

נראה לי קורס מעניין מאוד... זה קורס בחירה?

secretly

New member
קורס נחמד ביותר

למידה שונה מן הסתם של שפה שונה מן הסתם- לא כבד כמו שיעורים אחרים שנתקלתי בהם ודורון מלמד שס"י נחמד ביותר (.. לפחות כך נראה- ממש התאכזתי מהציון:( בגלל זה שקלתי לעשות מבחן כמוטעד ב... בעיקרון כדאי לנסות.. הבנתי שיש תחרות על הקורס הזה.. בכל מקרה מישו מכיר לגבי הקורסים האחרים? כן לא..? שחור לבן?

garjit

New member
אם מותר להדחף למרות שאני סמויה

כל קורס עם עדו (ולא עדי) לנדאו הוא קורס מומלץ :)

secretly

New member
תודה על העזרה:)

רשמתי לפניי:) נראה לי שעדי מעביר פסיכולוגיה של הספורט?

garjit

New member
אני לא יודעת מי זה עדי

אבל עדו לנדאו מעביר משמעות החיים (נראה לי שזה מה שכתבת שם) ועוד כמה קורסים אדירים בפילוסופיה (אני עושה איתו "קולנוע כטקסט פילוסופי" בסמסטר הבא אחרי שלמדתי איתו בסמסטר הזה ונהניתי ממש.

PEARSON

New member
משמעות החיים זה קורס נחמד ?

עדו לנדאו נדיב בציונים ? תוכלי בבקשה לכתוב ב כמה מילים על הסילבוס תודה רבה !!

secretly

New member
מצטרפת לשאלה

משמעות החיים זה קורס מעניין כמו שזה נשמע?

garjit

New member
לא עשיתי את הקורס

הוא נוטה להיות קשוח במהלך הסמסטר, אבל נדיב בציונים. לפחות ככה אני מכירה מאנשים שעשו איתו קורסים בעבר

למעלה