תראי ערדניקית. מלכתחילה לא כעסתי עליך.../images/Emo189.gif
אף פעם תוך כדי וויכוח לא ראיתי את האיש אשר מולי כמשהו רע, או ככתם מבשר רעות...ממש לא. אני מנסה תמיד להיכנס לתוך נעליו כדי להבין את המניעים שהביאו אותו לאן שהביאו. והנה היום בצהרי האחוריים.. בעודי מסתובב בעיר ע"ג קטנועי כשהשמש החמה קופחת הפה יבש, הלשון לבנה והגרון ניחר, המוח ריק ממחשבות.. אבל דוקא אז נזכרתי בך.. ולפתע הבנתי מה עובר עליך את כנראה מסתובבת בחום הנגב היבש והצחיח.. וכל הנוזלים התיבשו לך במוח למה שלא תשבי בצל קצת, תשתי מים קרים ותראי שהכל יעבור לך.
אולי לשם שינוי תחשוב קצת עלי מה אני עוברת ובאיזה דילמות אני נמצאת עכשיו???נכון....המח שלי יבש, וקודח ..מרוב התלבטיות ולא יודעת מה לעשות אני בסערת רגשות..ואתה לא מפסיק לרדת עלי...מה רבונו של עולם עשיתי לך???
כי אם מצאת אדם כלבבך ואפילו קצת להתאהב זה לא כ.כ פשוט, מצד שני אם החבר לא מסכים לטפל במחלתו המתפרצת שסופה מר, לדעתי,, תעזבי אותו (יפה כמובן)אלא אם את טיפוס אלוהי ומוכנה לשמש לו אחות סיעודית עד הסוף,
מה את מבלבלת את המוח. כשאדם כותב על עצמו מותר לו לומר הכל אם עומד , ואם הוא חרמן .... יחי ההבדל הקטן... זו החתימה שלי. מה שציינתי בשירשור הראשון מעבר לכך
כך לא כותבים נקודה.
ומה אם הבגרות שלך... טוב אני נהייתי רעב הולך לאכול כמו חזיר..... האוהב שר את שיר המעלות והמרכלת את שיר החסרונות.
וכך זה ישאר ועדיף שכך... ואם אני לבד זה מתוך בחירה שלי ולא שלך...מה את חושבת "שהזוגיות" שלי נתונה לפירסום... נהיית רואה בכוכבים ... עדיף להיות מאושרת ולחיות עם הספק ...מאשר להיות עצובה ולדעת את האמת.