שלום לכם.

שירקאן12

New member
שלום לכם.

מאר ואני לא כותב כאן הרבה אבל במקרה הבוקר ראיתי מה נכתב כאן
ומחמת עינא בישא זה נמחק אז אני מנוע מלפרט .....על מה עסקינן אבל זה פשוט היה קשה לקרוא זאת אם זה היה נשאר... חרצובות פי היו משתחררות.... פשוט מרתיח ....
נקודות זכות שהיו נעלמו נמוגו..

רגע..שאני אבין..גם נהיית לי מליץ יושר

על אדם שאתה בכלל לא מכיר....כמה פעמים קיבלנו פה שיתופים דיי אינטימים מפגשים שונים, על החרמנות שלכם, על מצב זיקפתכם..אף אחד לא קם ומתח בקורת...כשאני באה ומשתפת בדילמה שאינני יכולה בדרך שלא אנונימית אתם בוחרים להתייחס רק למצב שהוא נחלת רוב הגברים בגיל העמידה..חברה..עדיין לא התבגרתם....אצלכם הכל עומד או שלא סביב אונכם..למרות שאישית ציינתי מספר פעמים שאין לי בעייה ישירה עם זה..

ערדי,קראתי הבוקר והתפלאתי שנמחק,

אבל הבנתי שאת ביקשת למחוק בגלל תגובת "האח שלך"? כתיבתך דווקא שידרה לי קצת עצבות ולאו דווקא צחוק (כמו ברוב המקרים שאת מצהירה)ובטח לא היה שום פורנו ,

זה לא פשוט להתחיל פרק ב

אני מאד מעריכה את נמאמצים של ערדניקיתץ להתחיל פרק ב ולא לוותר על הרצון להיות יחד , זה לא פשוט לחלוק חיים עם עוד אדם ומאחלת לה שתצליח לעבור את כל מסלול המכשולים של הבניה ערדניקית יקרה תהיי חזקה , כי מי שלא מעיז לא מנצח

ברור שלא הייתה לי כוונה לצחוק

יש פה אנשים שבחרו להתייחס לפרט משני בבעייה שלי ולא טרחו לראות בגדול את הדילמות שלי...חברים/אחים עאלק...

לפעמים שיודעים דברים זה מקשה מאד

שיש ידע על דברים או תהליכים בגוף ואת רואה לאין זה מוביל אז קשה יותר אני רואה את זה אצל אחי , שהטיפול במחלה שלו, גרם לו צרות, ואני יודעת איך צריך לטפל , לא רציתי לריב איתו אבל אחי בחר לברוח מהעניין , כיום הוא בצרות , ועדיין לא מוכן להקשיב לי הוא עושה מה בראש שלו לפאעמים אפשר להביא את הסוס לשוקת אבהל אם ישתה או לו זו בחירה שלו ואנחנו שיודעים ונמצאים מהצד לנו קשה יותר , וגם כואב יותר כי אנחנו יודעים למה מובילה ההזנחה

וזו הדילמה שרציתי לשתף את חברי הפאנל

להגיע להחלטה לפני שהענינים מתהדקים ובמקום זה קיבלתי מאנשים שחשבתי שהם חברים [חוץ מגאייה] קיטונות של מתיחת בקורת..

קבלת החלטות

לפעמים הדילמות שלנו והחשיפה לא מתקבהלת בפתיחות אצל אחרים בעבר שאני חשפתי את עצמי , גם קבלתי כאילו תגובות , אז ממתנת את הכתיבה שלי ואני אכן מבינה את הצורך לחלוק, ולקבל חוות דעת נוספת בעת דילמה שאת מתלבטת בה אגב אני תקופה ארוכה מתחננת לאחי שילך לטפל בסכרת שלו , יודעת איזה נזקים זה עשה לי כמעט אבדתי את הראיה בגלל זה , הוא אדיש אין לי אומר !!! זה התגובה של הגוף שלי לאנפוזיה שאני מקבל אמרתי לא אציק לו, הוא כנראה צריך ללמוד על גופו בדרך הקשה , שירצה יבוא אלי , כמו שהוא עושה תמיד עכשיו אני נתיים של סכרת גבולית התחילו טיפול תרופתי , ועכשיו בלי סוף שאלות בטלפון כי הטיפול התרופתי הקל עליו מאד , מזה למדתי שלפעמים אנשים צריכים לסבול , רק אז יבינו שהם צריכים לטפל בעצמם ועדיף לעמוד בצד עם התשובות לרגע שישאלו התשובות , אז זה יעיל כי הם יקשיבו לנו

גיורא16

New member
מחלות הממלכה

נסיכה. תני לנו קצת פרטים פיקנטיים וטכניים על המחלות הצנרת והטיפולים במשפחתך דור או שניים קודם....בינתיים אנחנו מתעדכנים בנוכחי ולא יודעים מהו המעיין ממנו שאבו....דיייייי!!!!!!

66Amiram

New member
תיכנס בערב לצ'אט , שם ודאי שומעים

ממנה הרבה פיקנטריה....

שירקאן12

New member
סלחי לי מאוד די עם זה

חברי הפנל לא מעניין אותם דברים אישיים. די אוקיי את כתבת ובהתאם נכון הגיבו לכך. אז מה הבעיה.

אל תדבר בשם כולם...אם אתה בוחר

לצנזר את שיתופיך שיבושם לך....ואתה לא חייב לפתוח את ההודעות/שירשורים שלי...עד עכשיו דווקא אפילו נהנית מזה...

ben 911

New member
נסיכה, את שוכחת לרגע שהיא לא כתבה על עצמה

את יודעת מה? מילא אם הייתה מעלה את הכתבה בניק שונה...ניחא. אבל לכתוב דברים כמו שהגברת הנכבדה כתבה בניק שלה.. שהאיש חדל אישים שהוא סובל מסוכרת ושיש לו לחץ דם גבוה... אילו אני הייתי רואה שכותבים עלי דבר כזה... הייתי קורע את ראב ראבה בבית משפט לתביעות דיבה. שלא לדבר על פגיעה בחסיון וסודיות רפואית. מה עושה אישה נורמאלית שמבינה שהיא טועה? מבקשת סליחה ומנסה לתקן על ידי זה שמוחקת את ההודעה. גם מבקשת תודה מידידיה שעלו על הפאק בזמן עוד לפני שיתחילו הבלאגנים. אבל היא כנראה לא נורמאלית לכן היא יורה לכל הכיוונים בחמת טירוף וזעם.

בן...את הקללות והנאצות..יכלת להעביר במסר אישי

כפי שאני כתבתי לך במסר אישי...בחרת קבל פורום ועם..זה מראה כמה שנאה שיש בך..יכולתי גם אני לתבוע אותך על הוצאת דיבה "מטורפת" "לא נורמאלית"....אבל.....מה לשות שהרבה חושבים להיפך...ולכן...טדדדדם .אני כאן...

ben 911

New member
ערדניקית, בואי נחסוך את הוויכוח המפגר הזה.

רק שאלה לי אליך ואל תעני לי כי אני יודע את התשובה. אם הכל התנהל בסדר כהגדרתך... מדוע ביקשת מהמנהלת שתמחק לאלתר את אותו שרשור בעייתי.? אני אגיד לך למה...כי ידעת שאת הולכת להסתבך. הכי גרוע את בנוסף נוהגת בטפשות. במקום להרגיע, את עושה רוח.

בן...א נ י א ת ך ג מ ר ת י....

לפי כמות צורת התבטאותך אני חשה שנבנת אדנת אותי בחומרה יתרה...גם עם עשישיתי טעות...לא מבינה למה אתה צריך להמשיך לנבל את פיך.....על תענה לי...ההגנה הטובה ביותר היא התקפה..אני מבקשת לא לכתוב יותר עלי..פניטו בינינו נגמר...

למעלה