שלום לכם :)

שלום לכם :)

היי כולם. קראתי פה באופן אנונימי למדי בתקופה האחרונה ונראה נחמד פה, אז החלטתי למה שלא אעשה היכרות נורמאלית, כמו שצריך, עם כולם? אז הנה אני ... אני עומרי, בן 16 ומשהו מאיזור ירושלים. תלמיד תיכון, כיתה יא', שכרגע בשביתה. נעים להכיר:) המשך יום נעים לכוווולם!

soul on fire

New member
ברוך הבא!

*עושה דווקא לארז שיצא לך להכיר בהמשך* קבל
חם תתרווח ותרגיש בבית =] אני מיכל תלמיד י"ב, לומדת באנקורי -> לא בשביתה =] בוקר אור! ויום מהנה

חחח :)

כבר יצא לי לראות את ארז והנדיבות שלו עם הקפה החם , את דואגת? ;) חחחח אל דאגה אבל, גם הקפה שלך טעים ;) חחחח אני מרווח לי וכיף לי... היה עוזר אם היה עם מי להעביר ת'חורף, אבל אין תלונות:) חחח מאיפה את בארץ? בהצלחה בשנה"ל האחרונה!!! :) הלוואי עליי.. חחח יום טוב:)

soul on fire

New member
שלום עומרי

*בודקת לרגע שאתה אכן כותב עם ו, כי יש כאלו שלא והם מתעצבנים שכותבים אחרת* אני לא דואגת, ארז קיבל את הכל בחום ואהבה וטען שכל עוד החדשים מקבלים את כוס ה
שלהם הם לא דואג =] אני מהארץ? באמת? אני מאריאל {לידע כללי זה מעבר לקו הירוק וישנם האנשים שיכנו את אריאל כחו"ל} ותודה, אני אכן צריכה הצלחה יש לא מעט בגרויות ועיניינים אחרונים לסדר ממש לפני הצבא =[ אני רוצה לחזור חזרה לי' לא יודעת מה כ"כ מושך אותך לי"ב... לא ממש יכולה לעזור לך לגבי מישהו להתכרב איתו אבל יכולה למסור לך
חם יום מעולה! מיכל.

:)

עומרי, עמרי, אותו חרא. לא אתעקש שתכתבי ככה או ככה כי זה במילא לא כזה משנה.. לפחות לא לי:). טוב לדעת. ארז הזה נשמע אחלה:) אריאל.. יפה יפה. כמו שבקעת הירדן זה מעבר לגבול. את גם צריכה להראות דרכון כשאת נוסעת הביתה, או לסירוגין תעודת תושב או משהו רישמי שכזה? נראה לי מצחיק כל הבירוקרטיה הזו חחחח מה שבעיקר מושך אותי ליב' זה לסיים עם זה כברר!!! אני יליד ספטמבר, וכשאני אסיים את יב' יהיה לי לא מעט זמן בין הלימודים לצבא, אז אני כבר מחכה לרגע הזה של הבטלנות :) חחח אבל שלא תביני לא נכון, אני לא ילד בטלן, ממש לא:) להיפך. נו טוב, על מי אני עובד? חחח :) תודה רבה. נתקבל בשמחה:) מחבק אותך בחזרה :)

soul on fire

New member
גם אני ילידת ספטמבר.. =O

אבל בין הזמן שאני אסיים י"ב ולין הצבא יש מלא זמן אני אסיים י"ב בלי 18, קטינה שכמותי =\ אין בעד מה, תודה לך?

Blackice

New member
נעים להכיר ../images/Emo24.gif

וברוך הבא
אני ארז, בן 24 מאיזור ירושלים. סטודנט באונ', שנה ב', שהמרצים שלי לא ממש שובתים..
אז.. מה אתה עושה בכל הזמן הזה שאתה לא לומד?

לא יפה מצידך! :(

איפה הקפה החם והטעים שאתה רגיל להציע לכולם? חחחח סתם, סתם. אני מסתפק בקפה של מיכל:). אני ממבשרת, ואתה מאיפה? בהצלחה בלימודים... מה אתה לומד? תואר ראשון? שני? מה אני עושה בכל הזמן הזה שאני לא לומד? להגיד לך את האמת לא הרבה, אבל גם לא מעט. חברים, ידידות, מסיבות, סטוצים פה ושם, יישן הרבה וזהו בתכל'ס. החיים הטובים:) יום טוב:)

soul on fire

New member
מנסה לענות בשם ארז P=

בכוונה כדי לעצבן אותו 3> על אודות הקפה בהודעה שלי ^^ אז ארז שלנו גר באזור קרית יובל {נחשב עדין לקרית יובל או שזה סבסטונים או מה שזה לא יהיה אוף ירושלים מסובכת מידי!} הוא לומד שנה ב' חשבונאות ופיזיקה! {שילוב ממש משעשע לדעתי} גם אני רוצה לישון הרבה
נימאס לי לקום ב6 כדי להגיע לבצפר ב9 ויש לי עוד ימים מרוכזים בחנוכה.. אוף גמני רוצה כמה ימים חופש =[

ירושלים באמת מסובכת!

כמה טוב שאני ממבשרת:) חחח אממ... אני לא יודע בדיוק מה להגיד, חוץ מ... תתנחמי בסופ"ש הקרב עלינו לטובה(?) חחח חחחחח מצטער, אבל באמת של הבאמת שאין לי מה להגיד :X

Blackice

New member
../images/Emo24.gif

דבר ראשון, זה משקה חם לפי מה שאתה רוצה.. אני מאמין שאני מחלק שוקו, אבל אתה מוזמן לשתות איזה
שאתה רוצה..
וחוץ מזה אני ראיתי שמיכל כבר נתנה לך כוס
, לכן חשבתי שלא צריך להאביס אותך (אני רק 1/4 פולני..).. אבל אם אתה מתעקש, אז קבל: כוס
חמה ומהבילה שיהיה במה לחמם את הידיים

Paranoid Eyes

New member
ווופיי!!../images/Emo24.gif

אתה מתכוון להשאר? יש גל של חדשים אבל כולם באים זורקים פצצה ולא חוזרים!!!
ברוך הבא :) ME סיון 26 וזה... לא תלמידה, ולא שובתת

...:)

שלום שלום סיוון:). אממ... אני מאמין שאני כאן להישאר. יוצא לי להיעלם לתקופות ארוכות, אבל איכשהו תמיד מוצא את הזמן לחזור. תודה על קבלת הפנים:) חחח

soul on fire

New member
../images/Emo24.gif

מה אתה אומרת זה התמונה שלי שהביאה את גל החדשים שבאים להתענג וללכת?!? =]

למעלה