שלום לכם.

שלום לכם.

לאחרונה השארתי בפורום הרייקי שתי הודעות. אבקש גם מכם להגיב. לינקים בתחתית ההודעה.

-

1. הסיפור האישי שלי שפרסמתי שם. 2. שאלתי האם הרייקי יכול לסייע לביצוע מאגיה טקסית או אחרת והאם הרייקי יכול לסייע ליכולת פסיכוקינטית או השפע אחרת על העולם הפיזי או על אנשים (או חיות). שאלתי גם אם הרייקי יכול לסייע לאדם בתמרונים אחרים של אנרגיה, כגון בהילינג, באומנויות לחימה וכו´. שאלתי גם אם חניכת רייקי מגבירה את יכולת הפרה-קוגניציה ו\או יכולות מנטליות (מנטליות?) אחרות מסוג זה.

אני לא יודעת עד כמה אני יכולה לענות

בקשר לסיפור האישי שלך, באמת אין לי מושג. יכול להיות שהפסקת לתרגל את הוכחות שלך, יכול להיות שקרה איזה משבר בחיים שלך. היה עוזר לדעת בן כמה אתה, כי מאמינים שלילדים קטנים יש המון כוחות שמאבדים ככל בגדלים. אני עברתי חניכה לרייקי 1, אבל אין לי מספיק ידע בנושא כדי לענות על השאלות שלך. קשה לי לדמיין איך יראה טקס שנעזרים בו ברייקי, כי הייחוד של השימוש ברייקי זה שלא צריך בשבילו טקסים - הוא פועל כל הזמן. הרייקי היא אנרגית ריפוי אוניברסלית שאני לא חושבת שאפשר לתעל אותה לאנרגיה מאגית. הילינג זה תחום אחר של ריפוי, שלא ממש קשור לרייקי (הקשר היחידי ביניהם ששניהם מרפאים). אין לי מושג מה זה פרה קוגניציה. חניכת רייקי פשוט מחברת אותך לאנרגיות האוניברסליות, או שאתה מפתח את זה הלאה - או שלא.

תגובה

1. לא הפסקתי לתרגל מעולם. 2. המשברים לא הפריעו לי יותר מדי מהבחינה הזו. 3. אני אהיה בן 16 בחודש יוני הקרב ובא, אבל אל תטרחי להתחשב בזה. 4. אנרגיה היא אנרגיה היא אנרגיה. השימוש אולי משתנה (דעה אישית). 5. פרה - קודם\לפני. קוגניציה - ידיעה. פרה-קוגניציה - ידיעה מראש על מאורע כלשהו. 6. "זה" כבר היה אצלי מפותח מאוד עוד קודם. אני מנסה להחזיר לעצמי את היכולות שהיו לי בעבר ו"הנמיכו פרופיל" בשנה וחצי-שנתיים האחרונות. כולי תקווה שאוכל להחזיר לי את מה שנעלם בינתיים...

בוא נבחן את התשובות שלך

ציטוט: " המשברים לא הפריעו לי יותר מדי מהבחינה הזו אני אהיה בן 16 בחודש יוני הקרב ובא, אבל אל תטרחי להתחשב בזה " סוף ציטוט כלומר, שני גורמים מאוד מכריעים בחיים שלך, אתה טוען שלא השפיעו על היכולות שלך. אתה טוען את זה, כי אתה הרי יודע מה הגורם לפיחות ביכולות שלך. אה, רגע... אתה בעצם לא יודע מה הגורם לפיחות היכולות שלך, ומתוך 3 דברים שהצעתי, אתה טוען ששתים בכלל לא משנים. טוב, אני אענה לך אח"כ, אני מתחילה להרגיש כמו ג´סטין ברגעים הפחות טובים שלו בפורום.

לא התכוונתי לפגוע בך.

אני יודע שמשברים שונים לא הפריעו לי מהסיבה שבזמן אחד המשברים הגדולים שלי הכל היה בסדר מהבחינה הזו (וגם לפניו ואחריו). הגיל לא משנה כי גם כך אני חריג ביחס לגילי בהמון צורות. נכון שכשהייתי צעיר יותר זכורים לי דברים מסויימים שלא יכולתי לעשות, אך עצם זה שיכולתי לעשות דברים "מיוחדים", נאמר, בטווח של עד שנתיים אחורה, זה כבר משהו. אני יכול רק לשער מה גרם לזה, אבל גם זה בסבירות נמוכה.

MsPiggy

New member
אנרגיה היא אנרגיה היא אנרגיה

נכון, אבל במקרה של רייקי לא מדויק. אתה צריך להבין שאנרגיית הרייקי בשונה מאנרגיות אחרות היא לא שלך, היא של היקום ולכן אתה לא יכול להשתמש בה במטרות אחרות - היא לעולם לא תוכל לשמש ככלי לפגוע במישהו, המטרה שלה היא איזון הגוף וזה מה שהיא תעשה, אתה יכול לבחור רק את המקומות שהיא תגיע אליהם ואת סוג הריפוי. ובקשר לשאלות שלך, אני רייקי 2 ככה שאני יכולה לענות לך קצת מההתנסות האישית שלי. בקשר להילינג לא כל כך הבנתי מה השאלה, הרי לעשות רייקי זה לא הילינג? החניכה שלי ברייקי לא ממש הגבירה את ה"יכולות" שלי, אבל השימוש ברייקי יכול להגביר אותם באופן עקיף בגלל שהוא מאזן את הצ´אקרות ומשחרר עכבות - שני דברים שחשובים מאוד להצלחה של פיתוח יכולת מנטלית.

תשובה

אני יודע מה ההבדל בשימוש באנרגיה בין רייקי לשיטות אחרות. שוב אני אומר שאני לא חושב שיש לה מטרה - עניין האיזון הוא פשוט ניצול של תכונה טבעית שלה. ובכן, ההבדלה המוכרת שבין הילינג לרייקי היא שברייקי אתה מעביר אנרגיה שמחוץ לך ולכן .אין בה שום דבר מרצונותיך, ובהילינג אתה לוקח מעצמך ומהסביבה בכוונה לרפא. מה שאני שאלתי (אחת השאלות) הייתה, בעיקרון, האם אפשרי לקבל אנרגיה חיצונית באמצעות רייקי, ואז לקחת אותה ולתת לה הכוונה אישית; כלומר - האם אפשר להעביר את האנרגיה באופן נייטרלי בטכניקת רייקי ואז לנצל אותה באופן אישי (אחרי ההעברה והריכוז) להילינג, כישוף, אומנות לחימה זו או אחרת או כל מטרה אחרת. אם הרייקי "מאזן", אז כנראה יש גבול לאנרגיה שיכולה להגיע אל אדם בדרך הזו (כמו כלי שחסרים בו מים וכשממלאים אותו ממלאים אותו רק עד השפה ולא יותר, כי אי אפשר, כנראה) ואי-אפשר לעשות את הדברים הללו אלא מהמצב הבסיסי של האדם, שניתן להגיע אליו שוב ושוב באמצעות הרייקי, אפילו אחרי שימוש באנרגיה בטכניקות אחרות. את הסיפור הקצר שלי קראת?

שוב...

כמו ש-MsPiggy כתבה לפניי... רייקי היא אנרגית היקום. כשאתה עושה רייקי, האנרגיה בעצם משתמשת בך כצינור תובלה למקומות בהם זקוקים לאנרגיה הזאת. אתה לא יכול לקחת את האנרגיה ולעשות בה כרצונך, משום שהיא לא שלך.

האנרגיה שמובילים ברייקי,

היא אותה אנרגיה שעושים בה שימוש בהילינג ובתורות לחימה ובכישוף (כך נראה, על כל פנים. השאלה שלי היא לא אם אפשר לעשות חור בצינור, אלא אם אפשר לקחת את הקערה שהמים נשפכו אליה.

אני יודע!

אבל הנקודה היא שאת אמרת שהאנרגיה לא שלי ואני השבתי שמעולם לא חשבתי כך. עניין זה של פסיכוקינזיס הוא עניין פשוט של שימוש באנרגיה. השאלה היא אם אפשר לנצל את האנרגיה שהרייקי הביא (כמו סוללה, נאמר) לצרכים אחרים (כמו מכשיר). אם "איזנת" אדם או איזור, האם אפשר לנצל את האנרגיה הזו בכלל למטרות האלו [לדעתי כן... אבל זו רק דעתי] ואם כן, האם יש גבול מסויים?

יש כאן בעיה מסוימת,

בגלל שהדברים עליהם אנחנו מדברים הם לא דברים שניתן להסביר במילים, אני לא מצליחה להסביר לך למה אני מתכוונת, ובגלל זה אתה מתעקש וחוזר על אותן שאלות. אבל אני הגעתי כבר לקצה היכולת שלי בתירגום למילים את הבלתי ניתן להסברה.

MsPiggy

New member
קראתי את הסיפור שלך

הדרך לאיזון מלא היא נורא ארוכה, נכון שיש גבול - אבל עד שתגיע אליו... ואם תגיע אליו הרייקי פשוט יפסיק לזרום כי אין לו לאן! המטרה של רייקי היא לרפא, אם לא יהיה לרייקי מה לרפא הוא פשוט לא יזרום. אתה לא תוכל לנצל את אנרגית הרייקי באופן אישי, כמו שאמרתי מקודם - לרייקי יש תודעה משלה, היא יודעת לאן לזרום ולאן לא.

כבר השבתי על זה במקומות אחרים.

ובכל מקרה, דומה שאף אחד לא הבין את הסיפור שלי במלואו ואת המצב שהייתי בו בעבר מבחינת יכולת השימוש באנרגיה. מילא.

למעלה