שלום לכם

jen10

New member
שלום לכם

רציתי לקסל דעה על הספר חכמת אנטלנטיס האם זה מעניין ומסופר כעלילה אם לא האם אתם מכירים ספרים אחרים?

jen10

New member
האם אולי תוכלו להמליץ על ספרים

של מסע אל מימוש עצמי ע"י מיתולוגיות או דברים דימיונים תודה מראש

צופיתי 2

New member
אני מציעה ../images/Emo63.gif

את הנבואה השמיימית ספר על אטלנטיס, בצורת רומן. לא זוכרת את השם המדוייק ספרים של פאולו קואלו לחלום אותך, רידצ'ר מאטסון מה כבר קראת?

Tal_Ya_Tal

New member
שלום לך ג'אן10../images/Emo42.gif

את חכמת אטלנטיס הקדומה, יש לי ב
כבר כשנה, אך טרם הספקתי לעין בו, כך שאיני יכולה להמליץ. אני בעקרון מעדיפה ספרים בהם הפילוסופיה מובעת לאו דוקא דרך סיפורים ואולם, ישנם ספרים שב-א-מ-ת תרמו רבות לשינוי התודעה וחלקם ספרי מסע אל מימוש עצמי, או הרפתקאה שמגיעה אל תובנה. א-כ-ן צופית המליצה על כמה מהם. אחד המומלצים ביותר הוא א-כ-ן "הנבואה השמיימית" מאת ג'יימס רדפילד אחרים, משל פאולו קאלו:"האלכימאי" ו"יומנו של מכשף" ספר נוסף שראוי להתיחס אליו כמסע למימוש עצמי הוא "הסודות האבודים של אטלנטיס" מאת ג'ון פניאל (הוצאת אהבה)ו"התקדשות" מאת אליזבת האיך בהוצאת 'לאור' וגם כמובן את ספריו של קרלוס קסטנדה- במיוחד הראשון שבהם-"משנתו של דון חואן" וגם את "מעבר מכשפים" של טאישה אבאלר וגם את "אשת רפואה" ו"מעוף ה
השביעי" מאת לין אנדריוס אם את נמשכת למסורת הילדית הדרום אמריקנית- ספריו של חוזה ארגואלס גם ה
"סידהרתא" מאת הרמן הסה וגם (להבדיל אלפי הבדלות) "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" של רובין שרמה יכולים להחשב לספרי מסע למימוש אישי. ומבין הסופרים הישראלים, אפשר להחשיב את ה
הנחמד "הקוסם ממדבר יהודה" של אביעד גוז ואת "בדרך לשוניים" ו "אני והנסיך אישא" של אלה שוניה מקווה שהרשימה מספיק ארוכה ושיש לך מספיק
זמן לקרוא
ויש גם את הסיפורים של אושו "סין סין מינג- ספר הלא כלום" בהוצאת גל קריאה מהנה
L&L TALYA

jen10

New member
תודה לכם אני במיוחד מחפשת שתהיה מחברת ולא

מחבר בגלל שאני מזדהה יותר עם המחברת. ישנו ספר שזכור לי שהיא- (אנחנו) עוברת מסע בארץ קסומה ? האם ידוע לכם

Tal_Ya_Tal

New member
ברשימת ה../images/Emo63.gifים הזכרתי ארבע

מחברות שהן נשים ו
יהן הן ספרי מסע אישי. אליזבת האיך (התקדשות), טאישה אבלאר (מעבר מכשפים), לין אנדריוס (אשת רפואה, מעוף הירח השביעי)ואלה שוניה (בדרך לשוניים, אני והנסיך משבט אישא וגם זכרונות מבית אבי) אינני זוכרת ספר כמו זה שאת מתארת, אך אני מאמינה שישנם ספרים רבים נוספים שאינני מכירה אני סבורה שקיבלת רשימה יפה מאד בתור התחלה
L&L TALYA

התפתחות עצמית דרך ספרים ותובנות קריאה

יש המון גברים שהיכולת שלהם להתפתחות עצמית הפכה משמעותית במיוחד דווקא בגלל שלא באו מהעולם האינטואיטיבי הנשי. כדאי לך לנסות גם גברים ודווקא את הספרים הקלילים יותר שיש בהם הרבה הכוונות שרק 'מזכירות' לך אמת שנולדת איתה. להתחבר למורה או סופרת לעיתים קרובות זה לחיות את האמת שלהם ולאבד את שלך. בנוסף לנבואה השמימית שהיא ספר אדיר למי שמעוניינות ומעוניינים בהתפתחות עצמית יש גם כמה מספריו של ריצ'אד באך, שהטוב ביותר מביניהם הוא הספר 'אחד'. באתר שלי אני מספרת בסיפורים הנמצאים בכפתור 'מסעות נשמה' על תקופת אטלנטיס מלפני 250,000 שנים - על תקופה וחברה שהיתה קיימת. מי שמתקשר את לזאריס מלמד על תקופה של אטלנטיס העתיקה - אינני מכירה את המתקשרים או את הלימודים וגם לא אם יצא ספר בנושא אבל לפי ראשי פרקים ששמעתי מתלמידה שלי בקריסטלים לפני עשור שנים גם הוא מלמד על אטלנטיס ההיא. האתר נקרא ד"ר אסתיה חוטר גזע (אם תחפשי במנוע חיפוש) בהצלחה בדרכך העצמאית להגשמה עצמית מוארת ושבת שלום

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gifאסתיה../images/Emo127.gif../images/Emo63.gifיו של ריצ'ארד באך הם

ייחודיים. אוהבת את מרביתם: "גשר מעל ומעבר", "אחד" "ג'ונתן ליוינגסטון שחף","אין מקום רחוק מידי" "תעתועים-מדריך למשיח מתחיל", "הבריחה לשום מקום" ועוד אחד ששמו 'זרך מפרחוני'
:*: TALYA

Artanis

New member
../images/Emo99.gif

אני לא יודעת אם זה נחשב...אבל אחד הספרים הראשונים שלי שגרמו לי לחייך לעבר העולם הזה... הוא הספר של ניל דונלאד וולש - "שיחות עם אלוהים". זו סדרה של שלושה ספרים. אך הספר הראשון שלו הוא הספר!

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gifא-כ-ן|דו-שיח|"שיחות עם אלוהים"

הוא 'ספר חובה' (ישנם הרבה יותר משלושה
) אך אין הוא 'ספר מסע' לפחות עד כמה שזכרוני מגיע. אני קוראת לספרים של ניל דונאלד וולש : "'קורס בניסים' במילים פשוטות" L&L TALYA

צופיתי 2

New member
היום הכי ארוך בשנה 21 ביוני! ../images/Emo42.gif

נכון טליה? איזה משמעות יש לזה?

Tal_Ya_Tal

New member
היי צופיתי../images/Emo24.gifהיום הארוך ביותר בשנה

'נחגג' במסורות רבות חדשות ועתיקות ולא כולן נהירות לי. מטבע הדברים, בהיותי מחוברת יותר לאסטרולוגיה, זהו היום בו נכנסת ה
לסימן סרטן. הסימן שפותח את עונת הקיץ. זהו סימן שיוזם לכוון של בניית המרכז הפנימי בתוך כל אחד מה שאנו נוטים לראות כ
, שורשים, משפחה, אך למעשה מייצג את החיבור שלנו אל המקור בתוכינו. את מקדש האלוהות השוכן בכל אחד ואחד מאתנו. זוהי תקופה בה אנו לומדים להיות מאסטרים של הרגשות שלנו. אנו לומדים 'לחיות בשלום עם גוף הרגש' על כן, זוהי תקופה הקשורה באמוציות גדולות. לא בכדי בתקופת הקיץ אנו 'מבכים את חורבן הבית' שהוא סמבול להרס ה
הפנימי המיצג את ה
האמיתי שלנו. על פי הדרואידים היום הארוך ביותר בשנה, יוצר חוסר איזון העוזר לתודעה להשתנות. על פי המאיה, זהו יום שער בו נכנסת אנרגיה אחרת לפלנטה ועוזרת לעשות שינוי בתודעה L&L TALYA

למעלה