שלום לך ג'אן10../images/Emo42.gif
את חכמת אטלנטיס הקדומה, יש לי ב
כבר כשנה, אך טרם הספקתי לעין בו, כך שאיני יכולה להמליץ. אני בעקרון מעדיפה ספרים בהם הפילוסופיה מובעת לאו דוקא דרך סיפורים ואולם, ישנם ספרים שב-א-מ-ת תרמו רבות לשינוי התודעה וחלקם ספרי מסע אל מימוש עצמי, או הרפתקאה שמגיעה אל תובנה. א-כ-ן צופית המליצה על כמה מהם. אחד המומלצים ביותר הוא א-כ-ן "הנבואה השמיימית" מאת ג'יימס רדפילד אחרים, משל פאולו קאלו:"האלכימאי" ו"יומנו של מכשף" ספר נוסף שראוי להתיחס אליו כמסע למימוש עצמי הוא "הסודות האבודים של אטלנטיס" מאת ג'ון פניאל (הוצאת אהבה)ו"התקדשות" מאת אליזבת האיך בהוצאת 'לאור' וגם כמובן את ספריו של קרלוס קסטנדה- במיוחד הראשון שבהם-"משנתו של דון חואן" וגם את "מעבר מכשפים" של טאישה אבאלר וגם את "אשת רפואה" ו"מעוף ה
השביעי" מאת לין אנדריוס אם את נמשכת למסורת הילדית הדרום אמריקנית- ספריו של חוזה ארגואלס גם ה
"סידהרתא" מאת הרמן הסה וגם (להבדיל אלפי הבדלות) "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" של רובין שרמה יכולים להחשב לספרי מסע למימוש אישי. ומבין הסופרים הישראלים, אפשר להחשיב את ה
הנחמד "הקוסם ממדבר יהודה" של אביעד גוז ואת "בדרך לשוניים" ו "אני והנסיך אישא" של אלה שוניה מקווה שהרשימה מספיק ארוכה ושיש לך מספיק
זמן לקרוא
ויש גם את הסיפורים של אושו "סין סין מינג- ספר הלא כלום" בהוצאת גל קריאה מהנה
L&L TALYA