שלום לכם x3} שלום!
היי כולם, אני חדשה בפורום, רק לא מזמן סוף סוף קלטתי שמופ"ש (ככה אנחנו קוראים לזה כאן) זאת הסדרה הכי מצחיקה בהיסטוריה יצא לי לפספס המוווון פרקים מכל עונה, ככה שיש לי הרבה להשלים, אבל אני עובדת על זה בכל אופן, אני בדרך כלל לא אוהבת לפתוח הודעות חדשות, בעיקר לא כשאני חדשה בפורום, אבל זה נושא שחשוב לי מדי בשביל לנצל"ש- ג'קי והייד
אני יודעת שאני לא היחידה שהיתה מופתעת מכמה שהם מתאימים! אוקי, לימי הג'קי וקלסו העליזים היה את הקסם שלהם והכל, אבל נראה לי שהשילוב החדש יכול לגרום למשהו שבדרך כלל נחשב להתאבדות בסיטקומים אמריקאיים- התפתחות אמיתית של הדמויות (!) כאילו- ג'קי וסטיבן הם כאלה הפכים, שהם חייבים לאזן אחד את השני כדי להתקיים, זאתומרת, הייד מוריד מג'קי מינוני פוסטמיות, בזמן שהיא קצת ממסדת אותו- אבל הכל בכמות אני מתה על קלסו, אבל אשטון קוצ'ר עולה לי על העצבים, לא יודעת, אולי זה חשיפת יתר, או אולי כי יש בו משהו שמזכיר לי מדי את ג'ון טרבולטה, אבל אני לא רוצה אותו עם ג'קי יותר... הגיע הזמן לעבור הלאה לדעתי בגלל זה (
אפשרי לעונה 6) אני לגמרי מתבאסת לשמוע שלא בטוח שג'קי תבחר בהייד c'mon! don't brake my heart
תראו קצת אהבה... דרך אגב, אני פספסתי משהו, או שהייד טען שהוא וג'קי לא שכבו? אני פשוט הנחתי שזה מה שהם עשו מרוב שעמום בקייץ, לא רק חירמונים... אבל אם הם באמת עוד לא עשו את זה, זה רק מוסיף לפוטנציאל להפוך את הקשר שלהם למשהו יותר רציני מרומן נעורים... נראה לי שיהיה מגניב בטירוף אם הם יתחתנו לפני דונה ואריק... עזבו אני עמוק בשיפ. טוב, קשקשתי מספיק לבינתיים. אז מה שלומכם? 
היי כולם, אני חדשה בפורום, רק לא מזמן סוף סוף קלטתי שמופ"ש (ככה אנחנו קוראים לזה כאן) זאת הסדרה הכי מצחיקה בהיסטוריה יצא לי לפספס המוווון פרקים מכל עונה, ככה שיש לי הרבה להשלים, אבל אני עובדת על זה בכל אופן, אני בדרך כלל לא אוהבת לפתוח הודעות חדשות, בעיקר לא כשאני חדשה בפורום, אבל זה נושא שחשוב לי מדי בשביל לנצל"ש- ג'קי והייד