שלום לכם x3} שלום!

star lili

New member
שלום לכם x3} שלום!

היי כולם, אני חדשה בפורום, רק לא מזמן סוף סוף קלטתי שמופ"ש (ככה אנחנו קוראים לזה כאן) זאת הסדרה הכי מצחיקה בהיסטוריה יצא לי לפספס המוווון פרקים מכל עונה, ככה שיש לי הרבה להשלים, אבל אני עובדת על זה בכל אופן, אני בדרך כלל לא אוהבת לפתוח הודעות חדשות, בעיקר לא כשאני חדשה בפורום, אבל זה נושא שחשוב לי מדי בשביל לנצל"ש- ג'קי והייד
אני יודעת שאני לא היחידה שהיתה מופתעת מכמה שהם מתאימים! אוקי, לימי הג'קי וקלסו העליזים היה את הקסם שלהם והכל, אבל נראה לי שהשילוב החדש יכול לגרום למשהו שבדרך כלל נחשב להתאבדות בסיטקומים אמריקאיים- התפתחות אמיתית של הדמויות (!) כאילו- ג'קי וסטיבן הם כאלה הפכים, שהם חייבים לאזן אחד את השני כדי להתקיים, זאתומרת, הייד מוריד מג'קי מינוני פוסטמיות, בזמן שהיא קצת ממסדת אותו- אבל הכל בכמות אני מתה על קלסו, אבל אשטון קוצ'ר עולה לי על העצבים, לא יודעת, אולי זה חשיפת יתר, או אולי כי יש בו משהו שמזכיר לי מדי את ג'ון טרבולטה, אבל אני לא רוצה אותו עם ג'קי יותר... הגיע הזמן לעבור הלאה לדעתי בגלל זה (
אפשרי לעונה 6) אני לגמרי מתבאסת לשמוע שלא בטוח שג'קי תבחר בהייד c'mon! don't brake my heart
תראו קצת אהבה... דרך אגב, אני פספסתי משהו, או שהייד טען שהוא וג'קי לא שכבו? אני פשוט הנחתי שזה מה שהם עשו מרוב שעמום בקייץ, לא רק חירמונים... אבל אם הם באמת עוד לא עשו את זה, זה רק מוסיף לפוטנציאל להפוך את הקשר שלהם למשהו יותר רציני מרומן נעורים... נראה לי שיהיה מגניב בטירוף אם הם יתחתנו לפני דונה ואריק... עזבו אני עמוק בשיפ. טוב, קשקשתי מספיק לבינתיים. אז מה שלומכם? :)

popit

New member
ברוכבא ותשובות לשאלות שלך!

אני גם חוללהה על ג'קי והייד...וג'קי והייד לא שכבו, אפילו תראי בפרק של יום ראשון:ג'קי שואלת את הייד מה היא צריכה לעשות כדי שהוא ישכח את סיפור get of my boyfriend והוא מסתכל עליה ואז היא אומרת "אני לא עושה את זה".לכל זוג שעשו היה על זה פרק.זה עוד לא קרה להם. אם את רוצה את התשובה בקשר לעונה 6 רדי למטה: ג'קי בוחרת בהייד.זה בטוח.בפרק הראשון הם לא יהיו ביחד (סיבוכים...פירוט תוכלי לקרוא באתר שלי על הסדרה-למטה קישור)אבל בפרק השני הם חוזרים שוב להיות זוג
(אם התסריטאים היו עושים ההפך הייתי יורה בהם!)...אז מקווה שעניתי לך על כל השאלות...וברוכה הבאה!

popit

New member
אה שיט והקישור שהבטחתי לך!

כנסי ל"ספויילרים".

star lili

New member
תודה רבה :)

לא מצאתי שם ספוילרים, אבל אתר נחמד יש לך
בכל אופן יש לי עוד שאלה- מתי ג'קי הייתה מאוהבת בהייד? כי נראה לי שלגמרי פספסתי את כל התקופה הזאת אני זוכרת שהיא ניסתה להרשים אותו וקנתה גראס, ואז הוא לקח את האשמה על זה, אבל לא שומדבר אחר פיספסתי גם את הפרקים שדונה ואריק נפרדו, וגם את כשהם חזרו... וגם את הנטישה של אמא של דונה, ובכלל אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל עם ההורדה, יש לי כל כך הרבה לראות. אבל מצד שני- יש לי כל כך הרבה לראות!! woo hoo
!

popit

New member
אוקיי אז...

דבר ראשון:יש בתפריט עמוד "ספויילרים" חפשי... 2.ג'קי הייתה מאוהבת בהייד קצת לפני הקטע עם הסמים וגם אחרי...והיה פרק שהם יצאו לפגישה והתנשקו ואז ג'קי אמרה שהיא לא הרגישה כלום, והייד (כנראה שהוא שיקר לה) אמר לה שגם הוא לא, וככה זה נגמר. 3.אריק ודונה נפרדו כי אריק נתן לדונה טבעת שמחייבת אותה להיות איתו לעולמים והיא נלחצה. 4.אמא של דונה סתם עזבה כדי להשתתף בהצגות בברודווי או משהו כזה...משוגעת...אני מציעה לך ללכת לפי עונות, ולקחת פרקים שקורה בהם דברים משמעותיים, או שנראים לך טוב (את יכולה גם לשאול דעות שלנו, אם נזכור)...

star lili

New member
רשימה של הפרקים הכי מצחיקים?

אני אשמח לשמוע דעות של כולם פה, אם עוד מישהו יגיב! הלו? טוב אני אתחיל. מהפרקים שאני זוכרת- הפרק הראשון היה ענק, וגם הפרק שניקסון מגיע, וכשקלסו מזמין את כולם לארוחב מפוארת ואחד אחד הם נוטשים את דונה ואריק... הפרק עם התמונות מחזור, כשכולם נזכרו בתקופה שהם ניפגשו, גיל 6, 7 ככה, היה ענק. ובכלל כל פרקי ההאלווין, במיוחד זה שהם מתגנבים לביצפר היסודי שלהם ופז לבוש כמו באטמן... עוד מישהו? אה, ושנה טובה
!

popit

New member
הנה עוד כמה...אני אח''כ אוסיף עוד

שנראים לי יפים: 225-cat fight club שהייד מלמד את ג'קי להיות זן...פרק מעולה... ויש road trip to canada שזה פרק קורע! וזה עם הארוחה ובריחה שאמרת זה dine and dash ויש את זה שג'קי חושבת שהיא בהריון שהוא דיי טוב קוראים לו the pill jackie bags hyde גם דיי אהבתי... ושאני אזכור עוד יפים אני אומר לך...

למעלה