שלום לכם ../images/Emo70.gif
חלקכם בוודאי מכיר אותי מאיפשהו ובאתי לבקר ולראות מה העיניינים אצל שכניי הקרובים בעולם הפחנועים הלא מובן והלא ברור משהו... ואם כבר ביקור, לא אנצל את ההזדמנות לשאלה? אז ככה: החלפתי* פנס קדמי ל-
הסובארו שברשותי (מודל 92´ אם זה רלוונטי). כאשר אני נוסע אני שם לב (בעיקר בחושך) שהפנס שהוחלף, בעל אור גבוה יותר מאחיו הנמצא כמה עשרות ס"מ לידו. מה הכוונה גבוה יותר? בואו נגיד שיש החושבים שאני מהווה מנחת מסוקים או מסלול נחיתה למטוסי הרקולס. אפילו איש העטלף האגדי הגיח משום מקום בבטחון מלא ששוב אנשי הרשע תפסו את כסא השלטון.
ישנם נהגי פחנועים חוצפנים ללא תקדים שאף מסמנים לי ע"י אורות הדרך או ה"הזארד" שאני מסוונר אותם. האמת היא שאפשר להבין אותם במידה מסויימת מאחר ואני מצליח לספק להם תאורת אור יום אל תוך פחיתם. היו מקרים בהם נסעתי לי בדרכי והייתי קרוב לעיוורון ברגע שהתקרבתי לתמרור או לשלט. מה זה התקרבתי? בקילומטר שלפני כבר הרגשתי את כוחו הרב של החומר הדוחה ומחזיר כל שבריר אור טועה ומסכן, המצפה את לוח המתכת הצבעוני.
אציין שה-
עצמה לא הוחלפה והיא ואחותה בעלות אותה עוצמה, אותו W, אותו V, אותו B אותו F אותו S ואותו... אני כבר לא יודע מה!
אורות הדרך פועלים בשני הפנסים וגם במצב זה, האור בפנס שהוחלף ממשיך דרכו אל האטמוספירה דלילת החמצן, הרחק הרחק מגובה פני הים. שאלתי היא כזאת, האם יש צורך לכוון את עוצמת האור או יותר נכון את עלומת האור ופיזורו שהנורה מפיקה ו"להוריד את האור"? או שהמצב נגרם בגלל שאותו פנס בעצם חדש ונקי? לעזרתכם אודה, GPZiv- עב"מ מפורום אופנועים!
____________ *החלפתי- את כל המכלול קומפלט עקב נשיקה קטנה מנהגת שלא ממש אהבה אותי...
חלקכם בוודאי מכיר אותי מאיפשהו ובאתי לבקר ולראות מה העיניינים אצל שכניי הקרובים בעולם הפחנועים הלא מובן והלא ברור משהו... ואם כבר ביקור, לא אנצל את ההזדמנות לשאלה? אז ככה: החלפתי* פנס קדמי ל-