שלום לכם

Scandalous

New member
שלום לכם ../images/Emo70.gif

אני חדשה כאן, אבל תהעניינתי במאגיה עוד לפני ורצתי לשאול אותם דבר מה שעניין אותי... קרובת משפחה סיפרה לי שכשאשר הבת שלה הייתה בת שנתיים בערך, באמצע הלילה תקף אותה פחד נוראי הילדה רעדה החום שלה עלה היא פחדה מכל דבר שהיה בסביבתה ובמיוחד מהידיים שלה. שלושה ימים היה המצב ככה, ואף רופא לא הצליח לברר מה קרה... האם החליטה לגשת לכנסיה ולבדוק מה הם חושבים... שם נאמר לה שהילדה סובלת מסוג של בהלה שנבעה מזה שהיא ראתה בלילה סוג של רוח\שד שחי בבית (סוג של רוחות שלטענתם חיים בבית באופן רציף), אמרו לה גם שזה קורה לעיתים תכופות אצל ילדים קטנים, והשד מופיע בצורה של בע"ח מסויים בד"כ חתול או כלב ומתיישב לילד על הידיים. כדי לפתור את הבעיה הם אמרו לה לשטוף את הילדה במים קדושים ולהכניס חתול לבית... כיום הילדה בריאה ולא זוכרת כלום מהמקרה אבל בכל מקרה עניין אותי העניין של השד... זה דבר מוכר? ומה כבר הוא יכל לעשות לילדה בלילה? כי כמו שאמרו בכנסיה זה חתול שמתיישב לילד על הידיים, וידוע שילדים אוהבים בע"ח אז מה כבר יכל להפחיד כל כך את הילדה עד למצב ההוא? אם תוכלו לענות לי על השאלות האלה ולהפנות אותו לאתרים מתאים בנושא אני אודה לכם מאוד

ToryMaster

New member
יכול להיות

יכול להיות גם שלילדה היה התקף של... שכחתי איך קוראים לזהץ. זו מחלה שכשיש לה התקפים כל רעש הכי קטן גורם לכאבים ולהתכווצויות שנראות כמו פחד. מצד שני, את אומרת שהילדה בריאה, יכול להיות שזה סתם היה משו לא רציני, אני חושבת ששווה לבדוק את העניין יותר לעומק לפני שמאמינים לכנסייה. לא שיש לי משו נגדם או שאני שוללת אותם, אבל אני חושבת שמכייוון שהנצרות הייתה ידועה מאז ומתמיד כדת מסיונרית למדי, שווה לבדוק שוב ושוב ושוב קודם.

Scandalous

New member
אז זהו ש

גם אני לא כל כך מאמינה לקטע של הכנסיה רק שהיו הוכחות לזה שיכול להיות שבאמת היה לה מפגש עם שד שבא בצורת חתול הילדה פחדה מאוד אחרי זה מחתולים, וגם מהידיים שלה כאילו הן אחוזות דיבוק

ToryMaster

New member
אז יכול להיות

אמממם, הייתי מציעה מדיום אם לא הייתי יודעת שרוב המדיומים הם שקרנים. מצטערת, כאן הידע שלי נגמר, אולי אלמוג או מישו יוכלו לעזור לך...

Scandalous

New member
נחכה לתשובה אבל

אני לא מחפשת שמישהו יעזור לילדה כי היא בסדר הקטע עם המים הקדושים עזר לה אני רוצה לדעת יותר על השד ההוא ומה הוא כבר יכל לעשות לה שהיא כל כך נבהלה

L e s t a t

New member
זה טבעי

היא בת שנתיים, נמצאת בחדר חשוך ואולי גם מדמיינת צורות ותנועות.. כשאני הייתי בן 5 בערך פחדתי פחד מוות מהחדר שלי בלילה, לא היו בו שדים ולא היו בו רוחות..

למעלה