שלום לכם

axioma

New member
שלום לכם ../images/Emo59.gif

17...ירושלים... אני אגש ישר לעניין לא עובר שבוע בלי שאני מעשן גראס, לפעמים זה מגיע למספר פעמים ביום (בימים קשים - בערך 6 או 7 פעמים) אני מעשן לא קצת חשיש, שותה לא קצת אלכוהול ונוטה לשלב בין השניים. מעשן לא קצת סיגריות ושותה המון קפה. פטריות הזיה ואל.אס.די קופצים מדי פעם לבקר את המוח שלי. אקסטזי אף פעם לא עשיתי ואף פעם לא אעשה (כי יש לי איוושת לב, מום בלתי מזיק שעלול להתדרדר לדום לב תחת אקסטזי) והשלב האחרון - מדי פעם לפעם הירואין. אני מאוד מקווה שאף אחד לא יתחיל להגיד "למה אתה מרעיל את עצמך עם כל זה?" כי לאף אחד אין זכות להגיד לי את זה. כי אף אחד לא מכיר אותי, אף אחד לא יודע מה זה לחיות את החיים שלי ולראות את העולם דרך נק´ המבט שלי. יש בי המון הרס עצמי - הדבר המושלם שיוביל אדם לאלכוהול. עישון. סמים. אני לא יודע למה אני כותב את זה... יש לי המון רגשות בקשר לכל מה שאני עושה לעצמי - חלקן חיוביות, חלקן שליליות וחלקן נייטרליות. אני לא תחת האשליה של "אני לא אתמכר, זה לא יקרה לי, אני אשלוט בזה" וכמו שאמרתי, אין לי מושג למה אני כותב את זה...אני מניח שזה בגלל שכל זה בא אלי יחסית מהר, ולמען האמת קצת קשה לי להאמין שאני עושה את כל זה. ואני חש את הצורך לספר למישהו... שזה לא ישאר רק ביני לבין עצמי. (כשאני אומר שקשה לי להאמין אני לא רומז שיש לי חרטות). אני יודע שרוב האנשים יחשבו "חבל עליך" או "חתיכת אדיוט" או משהו בסגנון... ואני לא מאשים אותם. אני לא מצפה מכולם שיבינו. ואני חושב בדיוק אותו דבר על האדם שקם בבוקר ומנהל את חייו כמו רובוט... קם בשש, מצחצח שיניים, ארוחת בוקר, קפה, עבודה, לחזור הביתה לאישה ולילדים וכו וכו... אם זה עושה אנשים מאושרים (ואני לא מצליח לדמיין איך) אז שימשיכו... כנ"ל לגבי. וקוויתי שפה לא יהיו אנשים כאלו... ואם כן אז שלא ימהרו לשפוט ולהגיד "למה אתה הורס את עצמך עם כל זה?" so thats it
and how r u all doing?

כנס

אם אתה מרוצה מהחיים שיש לך, ולעשן ולשתות וכל זה עושה לך טוב, אז תמשיך עם מה שמשמח אותך. אף אחד לא יכול להגיד לך שום דבר בקשר לחיים שלך, אתה היחיד שקובע.

axioma

New member
משום מה

קיבלתי את הרושם שאת קיבלת את הרושם שזה כל מה שאני עושה בחיים שלי... וזה ממש לא נכון

שמע, זה לא פשוט.

אהלן axioma אוליי נקודת האור לבעייתך הסבוכה .שעם כל ההרס העצמי שלך אתה עדין רוצה לשמור על חיך עובדה שאתה לא משתמש באקסטזי. השאלה מה אתה רוצה מעצמך?. האם אתה רוצה להמשיך להשתמש בהרואין?? אז הפרגונזה (תחזית) גרועה לאללה. ואם אתה רוצה לחדול מזה אז מצפה לך עבודה קשה אולם מלאת תקווה ואתגר למיצוי העצמי שלך. אשמח מאוד אם תשיב לי ולעצמיך ונוכל להמשיך ולהתקדם אגב אני חושב שלא בכדי בחרת לדבר לראשונה על בעיתך בעיתו הנוכחי .כי לדעתי אתה נמצא בפרשת דרכים מחד אתה מתבוסס בבוץ הסמים ושוקע מרגע לרגע ומאידך אתה עדיין לא "נרקומן פורמלי" (מצליח אכשהו לתפקד ,בלימודים, במד"א, עוד לא מכרת את הוידאו של הוריך עבור מנה.) אני חייב לומר לך משהו שאולי לא תואהב לשמוע. אז צר לי להפחיד אותך דע לך axioma שאם אתה לא תעצור את עצמך עכשיו ותתחיל לטפל בעצמיך ולפנות לעזרה מקצועית. אתה תאבד את הדבר היקר לך ביותר (במיוחד בשבילך אני חושב) - את העצמאות המחשבתיית שלך !!! עוד מעט יקירי אתה לא תהיה אדון לעצמיך , למחשבות שלך .עוד מעט יקירי אתה תהיה עבד של הגוף שלך. ושהגוף שלך יצווה עליך להשיג לו את המנה הנכספת את תבגוד בעקרונות שלך בערכים שלך ובמוסר שלך. אתה יודע מה אתה תמכור גם את אמא שלך בשביל לספק לגוף העריץ שלך הרואין. זהו axioma אני מצטער על ההפחדה אבל אתה יותר מדי נגעת ללבי. אז המון בהצלחה . שלך עודד ולמרות הכל ואף עך פי כן מקבל אותך כפי שאתה ומתפלל להצלחתך.

axioma

New member
אל תצטער על ההפחדה

ואני מודע לכל זה יש לי חברים נרקומניים ואני רואה מה הירואין עושה לבן אדם... אני בקושי מתמצא בנושא ההירואין כנסיון אישי יצא לי להסניף הירואין שחור כמה פעמים (שלוש או ארבע פעמים) ובכל פעם נשארתי על אותה כמות מנה (שורה אחת של 3 ס"מ) גם החלטתי שאני לא אתחיל לעשן או להזריק הירואין... עד כמה שההחלטה הזו נחשבת. אבל כמו שאמרתי, אני לא תחת האשליה של "בניגוד לשאר, אני אשלוט בזה" ואני מודע לעובדה שלהירואין יש מספיק כוח להרוס הכל. אתה מגדיר את זה כ"מתבוסס בבוץ הסמים ושוקע מרגע לרגע" אני חושב בדיוק אותו דבר על החיים. חיים? לי אין חיים... נכון אני במד"א, נכון אני מתפקד בלימודים (חמש יחידות מתמטיקה, חמש יחידות אנגלית, חמש יחידות ספרות), נכון שיש לי בריאות טובה ועוד כל מני דברים "טובים" שכאלו... אבל תבין, לאדם כמוני לא איכפת מדברים טובים. אדם כמוני שהיה מאושפז במחלקה פסיכיאטרית למתבגרים במשך 4 חודשים עקב נסיון התאבדות רק בגלל שחברה שלו עזבה אותו... אתה מסתכל עלי ועל המצב שלי מנק´ מבט של אדם נורמאלי. אתה נותן לי עצות שאין לי ספק שהיו פועלות יופי על אדם נורמאלי. אני לא אדם נורמאלי, אני גם לא רוצה להיות. אני גורם לעצמי להישמע כמו פסיכופט חצי מזוכיסט, זה לא ככה. אבל מה לעשות, יש אנשים שכל מה שהחברה מגדירה כ"נכון" ו"טוב" פשוט לא תופס אצלם יותר מדי... לא מספיק. "this was never my world" m.m.

אתה יודע מה הבעיה שלך?

שאתה יותר מידיי לוקח דברים ללב ויוצר לעצמך סרטים. אם תקח את החיים יותר בקלות אז לא תרגיש שאם תקח משהו זה הדבר היחיד שיוציא אותך מהחרא של היומיום. אני לא אגיד לך מה לעשות ולא ישפוט אותך כי בתור אחת שגרה וגדלה בשכונה רב החברים שלי הם פחות או יותר במצב שלך. אבל שתהיה מודע לעובדה שאתה לא יכול לדעת מתי הפעם הזאת שתתפס על משהו שידפוק לך את המח כל-כך חזק, שתכנס לסרטים ולא תצליח לצאת מהם כבר היו לי שני ידידים כאלה שהיו בדיוק כמוך ואחד מהם הגיע לבית משוגעים היה שם שנה והשתחרר משוגע אפילו יותר והשני נעלם מפה כבר לפני חודשיים ואלוהים יודע איפה הוא. אני מאחלת לך שתתחיל לקחת את עצמך בידיים לפני שיהיה מאוחר מידיי... אורטל.

axioma

New member
למה אף אחד לא מבין?!

אני לא לוקח סמים כדי לצאת מהחרא של היומיום. ואני יודע מהן הבעיות שלי, ואת לא! את לא מכירה אותי בכלל! וכן שפטת אותי ברגע שאעמרת "אתה לוקח יותר מדי דברים ללב ויוצר לעצמך סרטים" את אחת מאותם אנשים שאם הייתי מספר להם עד כמה עצוב אני בגלל שחברה שלי נפרדה ממני, אז היית אומרת "יש עוד הרבה דגים בים" או "לכולם זה קורה" and i don´t give a rats ass about it!!!!! לא איכפת לי מרוב החברים שלך או איפה גרת. ואם קראת את ההודעות שלי בעיון היית רואה שאני כן מודע לעובדה שאני לא יכול לדעת מתי הפעם הזאת שאתפס על משהו שידפוק לי את המוח כ"כ חזק עד שלא אצליח לצאת משם. לקחת את עצמי בידיים? למה? כי זה מה שאת היית עושה? fuck that אני אפילו לא אנסה להסביר את עצמי ואת האישיות שלי לך כי ברור לי שלא תצליחי להבין אם זו התגובה שלך למה שאמרתי. ולא איכפת לי כמה נסיון יש לך. ואת יודעת למה? כי יש דבר כזה שקוראים לו "אתם" ויש דבר כזה שקוראים לו "אני" והשניים אף פעם לא היו ואף פעם לא יהיו דומים.

יאיר5

New member
axioma מה אתה רוצה בדיוק לא הבנתי..

אתה מעשן וטוב לך או רע לך או מה שזה עושה לך... יופי לך מה בדיוק רצית שיכתבו לך פה כל הכבוד??? הבחורה ניסתה ליעץ לך ואתה תוקף אותה? אם אתה לא רוצה יעוץ ולא רוצה עזרה אז תכתוב אני לא רוצה יעוץ ואף אחד לא יתיחס להודעות שלך פשוט ניסו להבין אותך ולעזור לך אבל אם טוב לך תתחיל להזריק אקונומיקה אם בא לך מדינה חופשית לא? יאיר

axioma

New member
אני קיבלתי את התחושה

שהיא תוקפת אותי ולכן תקפתי בחזרה... וגם חשתי תחושת שיפוט לא נכון שאני, אישית, מצאתי כמזלזל. במיוחד כשאמרה שהיא לא תשפוט. אני לא רוצה עזרה... אבל אני חש צורך חזק פשוט לכתוב את הדברים האלו. לספר עליהם למישהו שמבין. לא יודע למה... אבל לשמור הכל לעצמי גורם לי לחוש מאוד...twichy אם אתה סבור שלבקשה כזו אין מקום בפורום הזה אז אל תקרא את הודעותי יותר אם זה מה שאתה חפץ לעשות. אחרי הכל זו מדינה חופשית לא?

יאיר5

New member
תכתוב חופשי מה שבא לך....

וגם תעשה חופשי מה שבא לך לי אין שום בעיה אם זה. ודווקא אני חושב שיש מקום בפורום לבקשה כזאת אז באמת שתכתוב מה שבא לך. רק תנסה לא להעליב בחורות שניסו לעזור לך. יאיר

היי axioma מצטערעל האיחור בתגובה

אז בהחלט זה מעודד שאתה מודע למצבך. וזה שהחלטת לא לעשן או להזריק הרואין זה החלטה נבונה ושקולה.אבל מאי: כמו שאמרת עד כמה ההחלטה נחשבת .אז אין לך ברירה אחי הצעיר אם אתה באמת ובתמים מתכוון להחלטתך (ואני סמוך ובטוח שאכן מתכוון אתה) אתה חייב להציל אחריות ואולי גם סמכות על מישהו אחר זולתך .ופה אתה צריך איש מקצוע טוב שיהיה לברלי עם ראש פתוח שיבין אותך ויעזור לך לצוף. ומוטב שעה אחת קודם axioma היקר אמרת שיש לך חברים נרקומנים ...אז איתם אתה מריץ את ההרואין?? . שמע לחץ חברתי זה יכול להיות קטלני עבורך !!!. אין לי ספק שאתה נער חככם ואינטלגנט מעל הממוצע ...אגב ההורים שלך יודעים מזה ? מישהו בכלל יודע? אתה בקשר עם גורם טיפולי? המון הצלחה ......ושמור עליך שלך עודד|

axioma

New member
עודד

אני הרבה פעמים מעשן גאנג´ה או חשיש עם חברי הנרקומניים אבל אם הם ידעו שנסיתי מספר פעמים הירואין הם בטח יכסחו אותי מכות:) כמו שכולנו יודעים - לנסות הירואין זה כמו לשחק באש בתחנת דלק... וזה אחד הדברים שמושכים בזה (לפחות אותי), עד כמה שזה דבר מטומטם לעשות. אני גם נעזר בחלק הפרפקציוניסטי שלי וברצון הבלתי מוסבר שיש לי לשלוט בדברים כדי להגביל את כמות המנה והתדירות בה אני לוקח אותה למימדים שאני רוצה. עד עכשיו התבנית הזו החזיקה מעמד. למרות שאני לא יודע אם ממש אפשר לקרוא לזה "להחזיק מעמד" כי כמו שציינתי באחת מהודעותי הקודמות, נסיתי הירואין (שורה אחת באורך 3 ס"מ של שחור) רק 4 פעמים. כך שאני לא יודע אם אפשר לקרוא לניסיון המאוד מועט שיש לי כתבנית יציבה... פרק הזמן בין הפעם הראשונה לשניה היה שבוע וחצי בערך, בין השניה לשלישית שישה או חמישה ימים, ובין השלישית לרביעית 7 או 8 ימים בערך... אני קונה את זה רק דרך מישהי אחת (למרבה האירוניה היא צעירה ממני) ולאור חלק מההודעות שקראתי כאן ולאור הדאגה החריפה המוצגת בתגובותיך שקלתי לבקש ממנה שתמכור לי מנה רק פעם אחת לפרק זמן קבוע, ולא משנה כמה אני אבקש ממנה. ולאור אותה דאגה גם שמתי לב שאני צורך הרבה הרבה יותר גראס וחשיש (פטריות ואל.אס.די אני לא עושה באופן קבוע) מאז שהתחלתי לנסות הירואין... האם זה יכול להחשב כהתחלה זעומה של סמפטום התמכרות להירואין?

אהאן axioma ../images/Emo24.gif

אז מה בקשר לעזרה מקצועית axioma ? אתה מסוגל להכנס "לטריפ" הזה אן שיש לך עכבות בנושא. ברשותךaxioma יקר הייתי מעוניין דווקא לפתח את הדיאלוג בכיון הזה . וחוץ מזה אשמח מאוד אם תשתף אתנו במה קורה איתך מחוץ למעגל הסמיים ? האם כל החברים שלך יודעים על החוויות הסעירות שלך . או שישי לך מעגלים מעגלים של חברים ? מה עם הוריך? האם את מספיק חבר שלהם ויכול לסמוך עליהם? תראה axioma אני כמעט יכול לומר לך בוודאות שאם הוריך מוריך וחברך שעדיין לא יודעים שאתה משתמש בסמים קשים ( הגראס זה פנץ לעמות ההרואין )אם ידעו זאת במקדם או במאוחר ! לדעתי במוקדם כל הפרדוקס פה לדעתי .כל שיוודע להם יותר מהר כך יוטב לך .כי כעת את שבוי בתוך בועתך . אשמח לשמוע ממך שלך עודד.

axioma

New member
תקרא לי פרנואיד

אבל אין סיכוי שלאור אילוצים משפטיים איך שהוא יאתרו אותי דרך הפורום נכון? (כי לפי מה שכתוב ב"כללי התנהגות", האפשרות קיימת) אל תבין אותי לא נכון, אני מאוד מעריך את עזרתך ואת עזרתם של כולם. באמת שכן ...אני גם מעריך את העובדה שאין לי שום תיקים במשטרה.

יאיר5

New member
אף אחד לא יאתר אותך או יחפש אותך...

יש עשרות אלפי נערים במצב שלך שרוצים עזרה ואין למערכת אפשרות לעזור להם ולא נראה לי שהם יתחילו לחפש אנשים באנטרנט... וחוץ מזה כל עוד לא נתפסת מבצע פשע על ידי המשטרה לאף אחד לא יהיה ענין איתך.וזה שאין לך תיקים במשטרה זה רק ענין זמני לפני שתרגיש אם תמשיך ככה יפתח לך תיק ועוד תיק ופתאום תקבל איזה מאסר קצר ואחרין מאסר יותר ארוך וככה זה כשמתחילים במערבולת הזאת אף פעם לא יודעים לאן מגיעים בסוף אם מגיעים בכלל. יאיר

doodidoo

New member
אני קורא את ההודעות שלך ועף בזמן

לגיל 17 שלי. ולצערי כנראה רק שנים של יאוש, התבוססות במיץ הזבל של החיים, השפלות, חציית קווים אדומים, סימון גבולות חדשים, רק התנסות תלמד אותך מה שרבים מאיתנו למדו על בשרם. קצת מתסכל חוסר האונים שאני צריך לגייס מולך. אתה צריך עזרה אבל אתה לא מודע לזה ולא יעזור שנגיד לך את זה כאן. אתה שופט את עצמך רק הדרך שלך להתמודד עם זה היא לבקש מאיתנו לא לשפוט אותך. אני ממרום שנותי (31) לא למדתי להתגלח על זקנם של אחרים למה שאצלך הדברים יתנהלו אחרת? קשה לי להאמין שמניפולציה של זעזוע תעזור במקרה שלך. אני מקווה שתבין שרבים פה אוהבים אותך רק בגלל שאתה מזכיר להם את תפיסת העולם שהיתה להם בגיל היפה/אכזר הזה 17. האירוניה בכל הסיפור ואולי החדשות הגדולות עבורך הן שאם אתה מרגיש מיוחד אז הגעת למקום הנכון. כולם פה מיוחדים כולם שונים. אנחנו יותר מדי זהים בשוני שלנו. אני אשמח לשמוע פיסות מחייך. ומקווה שתעבור את הגיהנום שאתה (כמוני בזמנו) מיחל לעצמך בחיים ושתגיע ליום בו תבחן את האפשרות להתבונן על החיים דרך עדשה אחרת.

axioma

New member
דודידו יקר

כפי שאמרתי, "חששתי שאני אולי אהווה טריגר". למה אתה מתכוון כשאתה אומר שחוסר האונים שאתה מגייס מולי מתסכל? יכול להיות שאתה צודק ושאני צריך עזרה ולא מודע לזה. אני לא מרגיש במצוקה במיוחד. וכמו שאמרתי, אני לא באשליות של "לי זה לא יקרה" שמתי לב שיצרתי תסיסה מסויימת בפורום כפי שבוודאי התכוונת להגיד, וזה מצב קצת לא נעים כי אני חש שאני שובר אוירה שקטה. יותר מדי זהים בשוני שלנו... אהבתי את המשפט הזה. פיסות מחיי תוכל למצוא בתגובה שלי ל"מכתב האהבה" שהתפרסם פה לא מזמן. אבל תקרא את ה"מכתב" הזה קודם, הן בגלל שחשוב לקרוא מה שכתוב בו והן בגלל שתבין טוב יותר את תגובתי אליו. אני מתבונן על החיים דרך עדשה אחרת כל הזמן... כל יום... זה אחד הדברים שמציקים לי. אני רק רוצה שזה יתייצב על נק´ מבט מסויימת וזהו.

מצפה בכליון עיניים לתגובה ממך.

axioma היקר, בפניה הקודמת לי אלייך שאלתי אותך כך : "אז מה בקשר לעזרה מקצועית axioma ? אתה מסוגל להכנס "לטריפ" הזה אן שיש לך עכבות בנושא. ברשותךaxioma יקר הייתי מעוניין דווקא לפתח את הדיאלוג בכיון הזה . וחוץ מזה אשמח מאוד אם תשתף אתנו במה קורה איתך מחוץ למעגל הסמיים ? האם כל החברים שלך יודעים על החוויות הסעירות שלך . או שישי לך מעגלים מעגלים של חברים ? מה עם הוריך? האם את מספיק חבר שלהם ויכול לסמוך עליהם?" ותשובה - איין. אז אשמח מאוד אם תתיחס ותגיב. שמע axioma .אני מוכן לחתום לך שלאף אחד אין כוונה להעליב אותך פה . שלא לדבר על זלזול. נכון מודה אני המילים קשות ואף כואבות . מחכה בקוצר רוח להמשך הדיאלוג עמך שלך עודד

axioma

New member
למה בדיוק אתה מתכוון

כשאתה אומר "עזרה מקצועית"? פגישות? קבוצת תמיכה? שיחות דרך הטלפון? אנא פרט אני מסוגל להיכנס ל"טריפ" הזה, אבל אני גם די נמנע ממנו. לא כל חברי יודעים, אבל חלקם כן. יש לי מעגלי חברים מכאלו שלא נוגעים בסיגריה ועד לכאלו שלוקחים סמים. אני יכול לסמוך על הורי - הם מאוד עזרו לי בנקודות קשות, אבל אני מאוד פוחד לאכזב אותם. מאוד... כי נניח שבנקודה מסויימת אני ארצה שהם ידעו (אני לא חושב שזה הולך להיות בזמן הקרוב), אבל זה לא דבר שאפשר פשוט להגיד אתה יודע...

למעלה