שלום לכם

fantom

New member
שלום לכם ../images/Emo47.gif

אז זהו! זאת כנראה הפעם האחרונה שאתם רואים את הכתר מתנוסס בראש שמי , ולמה ??? אני פורש מהפורום ובכלל מהרשת . זה לא בגלל הפורום או האנשים הקשורים בו ,זה בגללי, החלטתי כי הגיע הזמן כי אפרוש מבלי לפגוע במקצועיות שלי שעמדה בסכנה בימים שהייתי שותף בפורום ולצערי לא אוכל להרחיב על כך. הייתי חבר בפורום כמעט מימיו הראשונים ,הגעתי אליו על מנת לחפש בית וירטואלי על מנת למצוא חברים ולטעום ולהתחבר לישראל דרך הרשת ,ואכן כך היה ,הייתי חבר בפורום ונהנתי ממנו כל רגע , נהניתי להשתתף בדיונים ונהניתי להשטטות ולזרוק בדיחות וגם נהניתי לנסח כל שבוע את "פרשת השבוע" אבל לצערי עכב דברים שאינם תלויים בי אני נאלץ לפרוש מהפורום ומכל מה שקשור לפורומים. רציתי להודות לכם חברים יקרים על החששות שלכם כלפיי בזמן אסון התאומים ולהודות לכם על תפילותכם וברכותכם זה דבר שבחיים אני לא אשכח . אני אשאר עוד 3 ימים מחובר כדי להגיב לכם על הודעתי וכדי לסדר את המסרים והדואר אני מקווה להשאר ידידכם להרבה שנים ומקווה כי לא פגעתי באף אדם ממכם ואם נעשה כך אזי שתדעו שהכל נעשה מתמימות ובאהבה כי אני אוהב את כולכם , קשה לי מאד לכתוב את מילות פרידה אלו אבל אני מקווה שתבינו ותסלחו לי על כך ,אתם יקרים לי מאד. אוהב אותכם לנצח---דן

לא לא לא ולא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בשום פנים ואופן אני לא מסכימה שתעזוב אותי עד שמצאתי אותך עד שהכרנו עד ש.... נו באמת דן אתה שובר את ליבי
אז בבקשה תשקול שנית לפני שאתה עושה משהוא קיצוני שכזה בכל אופן זה לא סוד אתה יודע שאני אוהבת אותך מאוד
ובליבי תמיד יש מקום בשביל המלך
פנטום שלך

carolin

New member
אפילו...

שלא הצלחתי לשרוד בפורום כמוך אני זוכרת את הדפים הראשונים איתך,וממה שכן הצלחתי ללמוד עלייך לא היית זורק משפטים כאלו אלא מחוסר ברירה,אני מאמינה חבשת על זה הרבה ואתה נאלץ לעזוב. אז שיהיה בהצלחה והכבוד הוא שלי ושל כולם שזכינו להכיר אותך! Take a good care.
Carolin.

Gefen

New member
דן יקר ../images/Emo39.gif

החלטתי להתמודד עם הפרידה הזאת לא בדמעות אלא דווקא עם חיוך למרות שההפסד כולו שלנו.... תמיד נהניתי לקרוא את דבריך ויהיה קשה ומוזר לדעת שאתה לא פה יותר. באופן אישי אני לא רואה בזה פרידה כי בטוחני שנשאר חברים אבל בפורום אתה בהחלט תחסר לי! תודה על הרבה רגעים יפים שהיו פה בזכותך... מאחלת לך כל טוב בהמשך!! חיבוקים ונשיקות וגם פרח ביציאה
גפן

inbale

New member
מילה אישית שלי לאיש יקר ../images/Emo23.gif

מילת פרידה בפורום. אני חושבת שכל מי שהכיר את דן חש שעומד מולו אדם יוצא דופן. האישיות והקסם שלו כבשו את כל אחד מאיתנו. פרשות השבוע המדהימות , ההומור , ההשתתפות הפעילה בפורום . ואני בטוחה שאילו מאיתנו שזכו להכיר אותו מקרוב קצת יותר יסכימו איתי שנפלה בחלקנו זכות גדולה. פנטום הצליח לגעת בכל אחד מאיתנו בדרכו הוא. אין לי ספק שהחסרון שלך פה יהיה מורגש ומוחשי. אני גאה שהיית חלק מחיי במשך החצי שנה האחרונה. בכל מקום שתלך אני אהיה שם איתך. אני אוהבת אותך. היה טוב איש. "לכל סיום יש התחלה חדשה , ותמיד הפרידה היא קשה...."

לילךLilach

New member
לא לא לא ניתן......../images/Emo7.gif

היגעתי לפורום הזה בעיקבות אסון התאומים והתרגשתי מאד לקרוא את ההודעות שלך ,כל הפורום עצר את נשימתו עד שהתברר שאתה בסדר. טוב ,ככה זה ,אינטרנט - זה כל כך מוזר ,נקשרים לאנשים שמעולם לא ראינו ולא פגשנו ,נכון שהכל וירטואלי ,אבל פרידות הם תמיד עצובות . אני מאחלת לך הצלחה בכל אשר תעשה ואל תשכח לבקר לפעמים. שלך לילך

תותי-בת

New member
../images/Emo47.gif למלך הפורום... ../images/Emo47.gif אני לא יודעת בדיוק איפה להתחיל... כיוון שישנם הרבה דברים שברצוני לציין... אך לא אוסיף במילים ורק אאחל - שתמשיך להצליח בדרכייך, שלא תשתנה, שתאהב, שתהיה בריא והכי חשוב שיהיה לך רק טוב בחיים ושתמיד תהיה מאושר! ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo47.gifליאת שלא שוכחת למי שייך הכתר../images/Emo47.gif

שילדס

New member
אוי ויי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אבידה כל כך גדולה לפורום , חבל כל כך שאתה נאלץ לפרוש תהייה מאד חסר לפורום הזה כולנו ידענו כמה חיוני הייתה לפורום וכמה הייתה חשוב כאן לכולם כמה נהננו לקרא את פרשות השבוע שלך כמה נהננו לקרא את הבדיחות והשירים שלך שהיו מהממים ומדהימים ואף יצירותך הגיעו לעיתונות וסרבת לפירסומם בעיתונות יניב , אני חושבת כי מגיעה לפנטום פרידה יותר מכובדת מזה היות וזאת לא פרידה סתמית זאת אבידה גדולה וחבל ששאר חברי הפורום אדישים לאבידה זאת

Yaniv-DC

New member
למה לרוץ ישר לשלילי?

אנחנו דנים בפורום הזה כל כך הרבה על זכויות בחירה של אנשים. הזכות לבחור איפה לגור, את מי לאהוב, מה לאכול, מה לעשות ואיך. חברי הפורום לא אדישים, אלה שלא הגיבו, חלקם כנראה לא עברו בפורום ב-24 השעות האחרונות, וחלקם (כמוני), יעשו את הפרידה באופן אישי. מה שלי יש להגיד, אינו מעניינם של אחרים, מסיבות השמורות עימי. מקווה שתדעי לכבד זאת. שלך, יניב.

yonis

New member
help,חזרתי וראיתי שהטובים עוזבים

והרבה עצבנים נכנסים[איך יניב עושה את זה? יש לו סבלנות של פיל[ פנטי , אהבתי את יצירותיך על האף של דה גול וכל השאר,תודה על רוח הליצנות,שהשרתה כאן,ועל העברית העשירה,סע לשלום באשר תהיה, ועכשיו נסיון עלוב שלי לה ת פ נ ט ם, פנטום,חרוזים תמיד לך עשר אין כל סיבה לא לשמור על הגשר להמשיך לשמחנו ולשמור על הקשר בשמירת אנונימיות,במודעות דרך ,,,מסר

חבל מאד

אז נכון שהיו בננו חילוקי דעות וקטלתי אותך ואת חברך אבל נורא עצוב שאתה צריך לפרוש , כי אתה בר פלוגתא מאד מנומס וכנראה אדם טוב אם כולם מצטערים על צעדך. ראה טוב בכל אשר תלך

מה כבר נגמר??? ../images/Emo10.gif

אני מתארת לעצמי שלא היית עוזב סתם את הפורום ויש סיבה מספיק טובה אז כל מה שנשאר לי לאחל לך זה המון המון בהצלחה ורק טוב. כמו שכבר כולם אמרו אתה באמת בן אדם מיוחד ואתה תהיה חסר בפורום וכולנו נתגעגע. מקווה שתקפוץ לבקר מדי פעם
תשמור על עצמך המון
~אמילי~

באמת????

לא יהיה יותר פנטום???? זה יהיה מוזר ביותר שלא תהיה פעיל יותר חבל...... דרך אגב ראיתי שיש לי אחות תאומה? תינוקת של במבה?? השמיעי אחותי את קולך

לרגע נבהלתי../images/Emo5.gif

זכרתי שחזרתי להיות מלכת השמש אחרי שנהנתי בתור התינוקת של במבה מי זה התינוק? ולמי הוא שייך?
תינוק השמע קול

הייתי ותמיד אהיה

מימים ימימה הייתי התינוק הנצחי של במבה אף על פי שלא אוהב במבה אני אבל בכל זאת

נ ו ע ם

New member
============פנטומימאו==============

אפשר לבקש כבקשה אחרונה משהו מאוד מיוחד?! אפשר לבקש את... את פרשת השבוע של השבת הבאה! אז מה אתה אומר?! יש סיכוי?! נועם.

נ ו ע ם

New member
חשבתי על זה...

בשבת הבאה... זה גם שתי פרשיות ביחד(ויקהל-פקודי) הנושא שלהם הוא בניית המשכן (בכל זאת משהו מיוחד) הפרשיות מסיימות את הספר (ספר שמות) וזו גם פרשת החודש (מסמן את חודש ניסן שהוא תחילת החודשים לכן זה נראה לי כל כך מתאים... ולנו לא נשאר אלא לחכות למוצא פיו של החכם... ("ימשיך כבודו...
) נועם.

למעלה