שלום לכם

טל! אני בעד שתשלח להם מכתב זועם

ותאשים אותם בקונספירציה של החמאס לסיים את ג'אג ולא לחתום עם דיויד עוד עונה כי זה לא שירת את האינטרסים שלהם! בהתחשב בהסטוריית המכתבים הזועמים שלך לכל מיני קשירות קשר , אם זה עבד בפני פחוס וברייטינג, לך תדע אולי פה זה יעבוד גם!

טלמ

New member
לארי מוסקוביץ', אחד המפיקים לשעבר

של הסדרה הוא כנראה קרוב רחוק שלי שקשור למשפחת בן עמ"י מקימת נתניה, אבל לא בטוח!

1מדי

New member
אההה

באמת לא הסתדר לי משהו עם הידיים... חבל, זה היה יכול להיות קטע יפה..

Hieros Gamos

New member
וויייי תמונות HMS חחח אושר!

אוףף תר לא נראה לי שנקבל דייויד בלי חולצה
אלא אם כן...יעשו פייד טו בלק בדיוק כשהם יהיו על הסף והיא כבר תספיק לקרוע את החולצה שלו חח עכשיו גם זה יבאס אבל עדיף מאשר כלום

צוצי../images/Emo70.gifהתעוררת?????

ועכשיו תסבירי לי מה בדיוק את עושה בפורום לוסט????? שטרודי עוד לא נגמר והלכת לרעות בשדות שטרודל אחרים
וראית, ראית את התמונה הראשונה???הווווווווי אם הוא היה רוקד איתי ככה עם זרועותיו החסונות והמבט הנוגה...
הווווווי איזה דיויד זה...

Hieros Gamos

New member
אמממ כמה דברים...

א. בחיים שלי לא הייתי בפורום לוסט ב. בטח ראיתי ג. הייתי בטיול יומיים ובגלל זה לא הייתי.

Hieros Gamos

New member
אה ולמה בדיוק את מאשימה אותי בדברים

כאלה?! אני מוחה בתוקף. הפורומים היחידים שאני כותבת בהם זה ג'אג ושלמה וכתבתי פעם אחת בפורום של הצופים כדי למצוא את הסיפור של העניבות ופעם כתבתי קצת באי.אר ופעמיים פרסמתי משהו בפורום מאיר... לא יותר מזה...

../images/Emo41.gif *מלאך* ../images/Emo41.gif

אהההמ... אני לא הייתי השותפה היחידה לפשע של ההאשמה אבל אני לא אסגיר את השותפים שלי להפללה שלך(
) חחחחחחחחח וקיבלתי את המייל שלך. טופל

Hieros Gamos

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בואנ'ה מה זה ההתאגדות הזאת נגדי?! בגלל שלא הייתי פה יומיים ובקושי בכמה ימים הקודמים?! חח אז מה אם הייתי יותר זמן במועדון מאשר בבית ואז ביליתי יומיים עם החניכים שלי חח זאת סיבה לכזאת...כזאת...התלכלכות?!
אולי באמת עדיף שאני אלך ללוסט!
אממ טוב ומי היו השותפים אם אפשר לשאול? *כבר אמרת שלא תסגירי אני שואלת בכל זאת* פשוט אני צכה לדעת נגד מי להגיש את התביעת הוצאת דיבה
ותודה *בקשר למייל חח*

../images/Emo46.gifאני לא מאמינה איזה שני פושעים!!!

פושעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעים זה מה שהם שני ה...שני ה.... שני המפלילים האלו!!!!!!!!!!!!! אחת קפצה בראש ונרתמה ישר להיות עורכת הדין והשני קפץ כמו קרפדה ואמר שהוא זה שהגן עלייך!!!!! ווווווווואי איזה פושעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
על ראש שני הגנבים האלו בוער הכובע!

Hieros Gamos

New member
חחח הנחתי שזה הם...

ותר- לא יהיה פה איזה ניגוד אנטרסים קל? או שאין לך בעיה לתבוע את עצמך?:-

נו בטח../images/Emo70.gifהיא תעמיד את עצמה לדין

ועוד תשלח את עצמה לשנה מאוחרי סורג ובריח עם שטרודי
מי שלא מכיר אותה!

למעלה