שלום לכם

harmless

New member
לסוזי יש אמנזיה קלה

התומה שכחה שהיא זאת שישר הפלילה אחרי שאמרתי לה שזה לא אני. ולא זה לא ניגוד אינטרסים. אני יודעת את כל הנקודות תורפה של עצמי. אני בטוח אזכה

Dark Storm

New member
נכון!

ואני מוכן להעיד על כך למען ההגנה! למרות שהתובעת יותר נחמדה... החלטה קשה

../images/Emo46.gif

נו ,עכשיו,למי תאמיני! לצמד הפושעים האלו????????????? הא! שותר מעיד! ההגנה מצאה לה על מי להסתמך!

Hieros Gamos

New member
סוז תר העלתה פה נקודה מאוד מעניינת

היא ראתה יותר פרקים של לוסט ממני (אני בהפסקה קלה) אז ישר קפצת עליה..עכשיו אם היא אמרה שזה לא היא...מי העלה השערה שזאת אני?

Hieros Gamos

New member
חחחחחחחחח ומי פתח את זה להאשמות

כלליות?! אפשר לבדוק אתם יודעים חח אני חושבת שרואים את התגובות האחרונות שלי בכרטיס האישי

harmless

New member
אין פה מה להפליל. סוזי באמת זאת

שהאשימה לא אנחנו! חח

harmless

New member
לפחות משהו אחד אפשר להגיד עלי

אף אחד לא יאשים אותי בהיותי מלאך, ואני גם לא אתחזה לאחד!

harmless

New member
ההוכחה

את זאת שהמצאת שהיא בלוסט. סעמק חבל שלא שמרתי את השיחה. אחרי שאמרתי לך שזה לא הייתי אני את ישר אמרת "זה בטח צוצי" סוזי: באמת? אני: כן!!! סוזי: חיחיחיחיחיחיחיחיחי אני מזדקנת...הזכרון שללי כבר לא משהו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תראי איזה קטעים...הכחשתי בפורום...צוצי תשתגע. והנה לכם גבירותי ורבותי- סוזי מודה שהיא הכחישה! The prostetution rests!

../images/Emo88.gifObjection ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יווווו אני לא מאמינה! איזו ראיה כ"כ לא מקובלת בבית משפט! ציפיתי ליותר ממך! שהרי בקלות יכולת לרשום את זה את! איפה בדיוק השיחה הזו התקיימה?????????? ממתי קוראים לי "סוזי" בניקים?????? הא? הא? הא? ומי מזדקנת???????????

Dark Storm

New member
אני לא יכול לתת לסוזי לקחת את האשמה

ראו קובץ טקסט מצורף... חיחיחיחיחי

AND THE GOVERMENT RESTS!../images/Emo88.gif

חחחחחחחחחחחחח תרי....משפט ראשון שלך וכבר הפסדת? חחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL

harmless

New member
אז עוד יותר טוב גיל הפליל את עצמו

חחח! ולא סתם אמרתי ש- the prostetution rests שלא לדבר על זה שקתרין לקחה לי את ה- Second chair! והמשפט הראשון שלי היה כשהגנתי עליך, שגיל וכולם רצו להעמיד אותך לדין כשלא באת לצ'ט כשאמרת שתבואי. והלזכירך ניצחתי!

Hieros Gamos

New member
אוקיי לא היית את שהעלת את הרעיון

אבל מה זה צריך להיות את ישר קופצת על ההזדמנות לקרוע אותי?! מה קרה לinnocent until proven otherwise?! ככה קופצת על ההזדמנות סוז..tsk tsk tsk

למעלה