שלום לכם!

yehuda winer

New member
יודעת,

אני לא פוחד לצחוק. אשמח אם משהוא ידגדג במטרה של לעשות טוב (אפשר לקרא, בקורת "בונה"). אם המטרה לצחוק עד דמעות, מדי פעם זה מאוד בריא, נסי בעצמך. אם הכוונה לדגדג כדי להציק - בתי השחי הוא לא תמיד מקום בטוח...(אל תעני שכדי להתרחץ. אני מכיר את זה). לענין השיר, הוא נלקח מהספר "אוב" שפרסמתי אני בהוצאת גוונים בתשס"ב 2001 ואני מרשה לעצמי להפיץ בפורום להנאת מי מהם. כנראה לא כולם, זה ברור ומתבקש מאליו. איחולי למשחק הוגן ורחוק מבתי שחי.

yehuda winer

New member
יודעת,

אני לא פוחד לצחוק. אשמח אם משהוא ידגדג במטרה של לעשות טוב (אפשר לקרא, בקורת "בונה"). אם המטרה לצחוק עד דמעות, מדי פעם זה מאוד בריא, נסי בעצמך. אם הכוונה לדגדג כדי להציק - בתי השחי הוא לא תמיד מקום בטוח...(אל תעני שכדי להתרחץ. אני מכיר את זה). לענין השיר, הוא נלקח מהספר "אוב" שפרסמתי אני בהוצאת גוונים בתשס"ב 2001 ואני מרשה לעצמי להפיץ בפורום להנאת מי מהם. כנראה לא כולם, זה ברור ומתבקש מאליו. איחולי למשחק הוגן ורחוק מבתי שחי.

shellyland

New member
מישהו אמר אלתרמן?

ניגון עתיק, כמובן: אם תרדנה בליל דמעותייך, שמחתי לך אבעיר כצרור תבן. אם תרחפנה מקור עצמותייך, אכסך ואשכב על אבן. אם תאמרי אל מחול לרדת, על אחרון מיתרי אנגן לך. אם תחסר לך מתנת הולדת, את חיי ומותי אתן לך. ואם לחם תאבי או יין, מן הבית אצא כפוף שכם ואמכור את עיני השתיים ואביא לך גם יין גם לחם. אך אם פעם תהיי צוחקת בלעדי במסיבת מרעייך, תעבור קנאתי שותקת ותשרוף את ביתך עלייך. (וכולם: לה לה לה לה לה לה לה לה לה...)

שלומי/זלדה (הוצאת הקיבוץ המאוחד)

שלומי קשור בחוט אל שלומך. והחגים האהובים ותקופות השנה הנפלאות עם אוצר הריחות,הפרחים, הפרי, העלים והרוחות, ועם הערפל והמטר, השלג הפתאומי והטל, תלויים על חוט הכמיהה. אני ואתה והשבת. אני ואתה וחיינו בגלגול הקודם. אני ואתה והשקר. והפחד. והקרעים. אני ואתה ובורא השמים שאין להם חוף. אני ואתה והחידה. אני ואתה והמות.

shellyland

New member
יש שירים

שלא זקוקים לדבר, מלבד משפט הפתיחה שלהם. בחיי שמבחינתי אפשר היה לעצור שם. ולא יכולתי שלא לחשוב על "שיר החוט למחט" של יהודה עמיחי ("כמה עמלתי עד שלך חוברתי...").

מסכים לגמרי ובכל זאת במקרה דנן

ההמשך לא הצליח להרוס לי את השיר, אז זה לא נורא.

למעלה