שלום לכם

• פותח הנושא HoGod
  • פורסם בתאריך

HoGod

New member
שלום לכם../images/Emo13.gif

הלא יאומן קרה, ואחרי איחור של שנה וחודש(!!!) קיבלנו מפתח לבית שלנו
אני מניחה שיקח לנו שבועיים-שלושה לעבור בגלל סידורים שונים והתקנת מטבח (לא לקחנו מטבח קבלן), אבל בסוף נגיע. אני די מתמצאת במודיעין ועוקבת אחרי ההמלצות\אזהרות\הערות\הארות שלכם כבר תקופה ארוכה
. מה שאני רוצה לשאול בעצם: מה הפרוצדורה שעוברים דירה לעיר חדשה? צריך לגשת לעיריה ולהירשם בה? דברים חשובים שאני צריכה לדעת? קצת על עצמנו: שנינו מתקרבים ל-30, חובקים ילד מדהים
בשם רועי
+
קצת חוששים ממעבר לעיר חדשה שלא קרובה למשפחה, אבל מקווים שיהיה בסדר

33נמי

New member
ברוכים הבאים

אין לי הרבה אינפורמציה, גם אני חדשה בעיר.

ברוכים הבאים אלינו באופן רשמי ../images/Emo140.gif

ובנוגע לפרוצדורה, כיוון שאני עברתי אותה לפני המון שנים (כמעט 8), אני אשאיר את התשובות לאנשים יותר מעודכנים ממני.

Angel972

New member
ברוכים הבאים. וקצת תשובות ...

קודם כל, תסתכלי על הצד החיובי - הגעתם אלינו, אפילו יותר מהר מהרכבת
ואותה הבטיחו לנו הרבה לפני ... פרוצדורות :
לוודא עם הקבלן שכל הרישומים מול העירייה בנושאי מים (כולל שעון מים), בנושאי גז (מול חברת הגז), ובנושאי חשמל (מול חברת החשמל) מסודרים. אם כן ... נשאר עוד פרט קטן - הבן שלכם צריך ללכת לגן עירייה
אם כן, אתם חייבים לשנות כתובת במשרד הפנים, וללכת לרשום אותו. ללכת אני אומר
סליחה ... לרוץ
אם אתם לא חייבים, אל תשנו את הכתובת ... ככה תחסכו קצת תשלומים עבור "אגרת רשות השידור" הם לא ישלחו אליכם תביעת תשלום אלא אם :
אתם כבר משלמים במקום אחר
קניתם עכשיו טלויזיה ורשמתם על שמכם
אתם משנים כתובת למען החדש
משעמם לכם, ואתם ממש אנשים שרוצים לתרום את כספכם לערוץ הראשון ... ואז אתם פונים מיוזמתכם ומבקשים לשלם
את הדבר הכי חשוב בעיר הזאת את כבר מכירה ... את הפורום שלנו
אנחנו תמיד פה בשביל לעזור. ברוכים הבאים
נ.ב - את הניק שלך, בחרת אחרי 20 נסיונות של שמות שהיו תפוסים כבר

HoGod

New member
../images/Emo6.gifאין לך מושג כמה אתה צודק../images/Emo6.gif

הניקים שרציתי היו תפוסים (לא 20, אני לא כזאת מקורית) באותה תקופה שנרשמתי לתפוז, היינו בהכנות לחתונה ו"גנבתי" את ניק ממעצבת שמלות כלה שהיתה בזמנו וקראו לחנות שלה HoGod אגב, לגבי הבית, קיבלנו מים מהקבלן, את השאר נברר מול העיריה. בננו כבר רשום למשפחתון במכבים
תודה

Angel972

New member
מה זאת אומרת ?

תסתכלי כמה הודעות מעלייך ... אני כבר בירכתי את השכנים החדשים שלנו ...

dana015

New member
ברוכים הבאים !!!../images/Emo140.gif

וברכות לרגל קבלת הדירה החדשה...

ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

בטוחה שתתאקלמו מהר וטוב ותהנו בעיר. רק דבר אחד קטן, אני מקווה שעשיתם קריאת מונה שעון החשמל עם הקבלן, אני בזמנו (הגענו לפני 8 שנים) לא חשבתי על זה בכלל וקיבלתי חשבון של 1300 ש"ח שגרתי כולה שבוע בדירה והשאר היה שימוש בחשמל של הקבלן, ולקח לי המון זמן לקבל החזר ממנו. סתם משהוא קטן אך מעצבן.

HoGod

New member
עדיין לא חיברנו את הבית

לחשמל. כשנחבר, נשים לב
תודה

רחלילי

New member
שיהיה בשעה טובה

הגיע הזמן! ולגבי המרחק מהמשפחה יהיה בסדר, אני מאמינה. לא לשכוח לעדכן אותנו כשאתם מגיעים.

ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

לא לשכוח להעביר בדואר את הכתובת לכתובת החדשה {"עקוב אחרי" אני חושבת שזה נקרא....} לא ששרותי הדואר פה מי יודע מה
...אבל ליתר ביטחון. אולי בכל זאת המכתב יגיע ליעדו
בהצלחה!

למעלה