שלום לכם

• פותח הנושא HoGod
  • פורסם בתאריך

moosa1

New member
ברוכים הבאים!!

אנחנו עברנו לדירה חדשה בקייזר לפני כחמישה חודשים (זה כבר כמעט נחשב ותיק...) - לא היה לי כל צורך לבקר בעירייה. הקבלן מעדכן את העירייה בנוגע לאיכלוס הדירות, וחשבונות הארנונה ימצאו את דרכם אליכם בדואר כחודשיים לאחר האיכלוס. אין לי מושג בכל הנוגע לרישום ילדים לגנים וכו'. שינוי הכתובת בת"ז - החלטה שלכם. אחת התוצאות אכן תהיה קבלת דרישה לתשלום אגרת הטלביזיה. גם אני קיבלתי את המכתב מהם - ואמנם, פלאי-פלאים - המכתב מצא את דרכו לפח הזבל.... ובכל זאת אני נרדם טוב בלילה. שתהיה לכם קליטה קלה ומוצלחת.

ברוכים הבאים..תתחדשו

כמו שאת יודעת(אמרת שבדקת ועקבת) מודיעין זו הנקודה החמה ביותר במפה לגידול ילדים... הגינות הציבוריות נקיות מקקי של כלבים(ראי הוזהרת) השכנים כולם מפרגנים(ראי שרשורי גני ילדים למינהם) הנהגים זהירים ומתחשבים(ראי עדכוני אמנון ממד"א) אנשי הובלות סימפטיים(מיקי הובלות..) טוב שיש כאן לפחות בעל מקצוע אחד נחמד(אני יודע שאין הנחתום מעיד על עיסתו אבל כבר נמאס לי לראות את כל החארות בוילות ואני שלא עובד על אף 1...גר בשכירות כאן..) בכל אופן היזהרו מחיקויים... ברוכים הבאים...תהנו..שי

lihico

New member
מזל טוב גם מאיתנו!

לא יכולה להגיד ברוכה הבאה, כי עדיין לא עברנו... מתחילת ספטמבר גם אנחנו נהיה תושבי קייזר. לנו יש את מיה בת 7 וחצי חודשים עכשיו, ואת
זואי. בן כמה רועי? נפגש בשכונה!

למעלה