OK
T this is me then New member 21/9/03 #23 אני מאמין שזאת היא... וזה מה שיפה בה כל כך שהיא עגלגלה ולא אנורקסית מגעילה.. אפילו כריטינה אמרה בראיון לערוץ e שהיא השמינה בהשראת ג'יי לו.
אני מאמין שזאת היא... וזה מה שיפה בה כל כך שהיא עגלגלה ולא אנורקסית מגעילה.. אפילו כריטינה אמרה בראיון לערוץ e שהיא השמינה בהשראת ג'יי לו.
ש שירנושקה New member 21/9/03 #26 תגידי לי, את שפויה? היא כוסית! אף אחד לא אמר אחרת... מה יש לך??? פשוט בתמונה הראשונה הם צילמו אותה מזוית שהרגליים ממש שמנות... בתמונות האחרות היא כוסית... מה את עצבנית?
תגידי לי, את שפויה? היא כוסית! אף אחד לא אמר אחרת... מה יש לך??? פשוט בתמונה הראשונה הם צילמו אותה מזוית שהרגליים ממש שמנות... בתמונות האחרות היא כוסית... מה את עצבנית?
L Lopezit New member 21/9/03 #27 לא התכוונתי אלייך התכוונתי לאיתי שהוא אמר שג'ניפר עגלגלה גרררררררררררררר איתי מדוע ולמה אמרת דבר כזה?!
לא התכוונתי אלייך התכוונתי לאיתי שהוא אמר שג'ניפר עגלגלה גרררררררררררררר איתי מדוע ולמה אמרת דבר כזה?!
T this is me then New member 21/9/03 #29 התכוונתי שהיא לא אנורקסית כמו כולם יש לה גוף מדהים!!!! ולא אנרוקסי ומגעיל!
L Lopezit New member 21/9/03 #31 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יש לה ג'וף מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נראה את כל הזמרות מגיעות לגיל 34 ונראות ככה כמו ג'ניפר! הם היו מתות
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יש לה ג'וף מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נראה את כל הזמרות מגיעות לגיל 34 ונראות ככה כמו ג'ניפר! הם היו מתות
Q QueIronia New member 22/9/03 #33 הגוף שלה מדהים, ולא כמו של מדונה, שבהוליווד רואים את כל העצמות שלה...
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 21/9/03 #28 רגע... ואם היא עגלגלה אז...??? ואפילו אם היא הייתה שמנה, היית מפסיקה להעריץ??
L Lopezit New member 21/9/03 #30 אוף מה אני מדברת סינית?!?!? מה אתם לא מבינים?!?!?!?!?!?!?!? אתם אומרים שהיא עגלגלה או מה שלא יהיה והוחכתי שזה לא נכון! ואני תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד יעריץ את ג'ניפר המושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שלייייייייייייייי לא משנה מה יהיה! הבנתם כולם?????
אוף מה אני מדברת סינית?!?!? מה אתם לא מבינים?!?!?!?!?!?!?!? אתם אומרים שהיא עגלגלה או מה שלא יהיה והוחכתי שזה לא נכון! ואני תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד יעריץ את ג'ניפר המושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שלייייייייייייייי לא משנה מה יהיה! הבנתם כולם?????
X XXX Lover New member 21/9/03 #20 ../images/Emo124.gifלמה לרחם ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif אני שונא כשמרחמים עליי
../images/Emo124.gifלמה לרחם ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif אני שונא כשמרחמים עליי
X XXX Lover New member 21/9/03 #22 ../images/Emo124.gifנ"ש../images/Emo26.gifיש לי בלוג חדש../images/Emo41.gif בלוג אוונסנס (Evanescence) אתם מוזמנים לבכר
../images/Emo124.gifנ"ש../images/Emo26.gifיש לי בלוג חדש../images/Emo41.gif בלוג אוונסנס (Evanescence) אתם מוזמנים לבכר
X XXX Lover New member 21/9/03 #32 שמעתי כרגע סקופ מערוץ E אמרו שם שבן וג'ן בילו בייחד את סוף השבועה הזה (הם לא אמרו איפה) ולמרות שהם בטלו את החתונה, הם ביחסים מאוד טובים
שמעתי כרגע סקופ מערוץ E אמרו שם שבן וג'ן בילו בייחד את סוף השבועה הזה (הם לא אמרו איפה) ולמרות שהם בטלו את החתונה, הם ביחסים מאוד טובים