שלום לכם...

שלום לכם... ../images/Emo13.gif

אני ממש לא מעריצה את ג'ניפר ועד לפני כמה זמן אפילו ממש לא סבלתי אותה אבל בזמן האחרון אני מתחילה לרחם עליה, בקשר לזה שבן בגד בה והכל. תמיד חשבתי שהיא לא שווה אותו וכאלה ואחרי שהוא בגד בה הייתי המומה וכזה אמרתי לאמא שלי:"איזה חצוף אני המומה! הוא בגד בג'ניפר לופז! את קולטת? ג'ניפר לופז! הבחורה הכי סקסית בעולם כבר כמה שנים ברציפות, יש לה חברת בגדים, היא שחקנית, זמרת, מה לא??? והוא בגד בה! איזה טיפש!!!" כאילו, מי שמכיר אותי- לא יאמין שאמרתי את זה.. אבל אני פשוט חושבת שהיא מסכנה עכשיו. אפילו ראיתי את הסרט שלהם "ג'ילי" (ככה מבטאים את זה באנגלית) בניו-יורק ודיי התאכזבתי. הסרט ממש לא דיבר אליי וחשבתי שהוא יהיה אחרת... קניתי את עיתון !OK והיא מופיעה בשער, יש איזה 15 עמודים מלאים בתמונות שלה ותמונות שלה ושל בן... אני עוד צריכה לקרוא את הכתבה עליהם ואני מה זה מרגישה רע בשבילה.
(אה, לא קניתי את העיתון בגללה- שלא תטעו... חחח...
) בכל מקרה, אתם נראים אחלה אנשים! אני מקווה בשבילכם שהיא תחזור מהר עם דיסק פצצה... וזהו... אם אתם רוצים אני אצלם את התמונות. לא מבטיחה להישאר, כי אני לא מעריצה.
לילה טוב...

../images/Emo24.gif

נשמח אם תישארי לשמוע ולהחליף דעות
אני גם מאוד מרחמת עליה, אבל כנראה שלא הכל מושלם אצל אנשים מושלמים... אנחנו מאמינים שהתקופה הלא נעימה הזאת תעבור

../images/Emo140.gifאת מוזמנת להשאר.........

ואפשר גם לשלוח לך שירים שתביני מה ה"מהומה" סביבה ותביני שהיא אישה פשוט מושלמת ומדהימה
אם אתם תוהים מה אני עושה פה בשעה כזאת אז........אני מתחילה בעשר (אני עוד לא מבריזה
)

NoWords

New member
היייי שירנושקה../images/Emo70.gif

מתגעגעים אלייך בפורום של כריסטינה
תעשי שם איזה ביקור קטנצ'יק או משו בקשר לג'ניפר, באמת מסכנה, הטמבל הזה שבר את ליבה. אבל זה רק מוכיח שאחרי שהיא זרקה את כריס היא יכולה גם להיות הנזרקת. וזה רק מראה כמה שגם היא בנאדם. וזה טיבעי. וזה יעבור לה. היא תמשיך בקריירה ובחיים שלה כמו גדולה...

this is me then

New member
שלום שירנושקה../images/Emo70.gif

את מוזמנת להשאר בפורום
ואפילו מומלץ שתשארי

this is me then

New member
נ"ש../images/Emo74.gif

נפתחה פינה במאמרים של "תרגום של שירים" כל מי שרוצה לתרגם שיר מוזמן
. ולירון עשתה תרגום לain't it funny אז כל הכבוד
ואני הוספתי אותו למאמר.

../images/Emo75.gifתירגמתי את baby i love u

תרגום קצת אינפנטילי, אבל אתם תתגברו
בייבי אני אוהבת אותך (לא מצאתי תרגום נורמלי לבייבי, הצעות יתקבלו בברכה
) ילד לא ידעתי שאוכל להרגיש מה שהרגשתי כשהרגשתי את הדרך שבה הרגשת אותי אני כל כך מחוץ לשליטה...כן.. בכל פעם שאתה מסתכל עלי אני מבינה יותר ויותר כמה שאני מעריצה את העיניים היפות האלו שלך אני חסרת אונים בייבי מה שאני רוצה לדעת זה האם אתה מוכן לנסות האם אתה יכול לאהוב אותי לנצח בתוך לילה אחד... >פזמון< בייבי אני אוהבת אותך (אוהבת אותך) בייבי אני צריכה אותך (צריכה אותך) אני חייבת שיהיה לי אותך (חייבת שיהיה לי אותך בייבי) לא יכולה להיות בלעדיך (בלעדיך בייבי) בייבי אני אוהבת אותך (כן..) בייבי אני צריכה אותך (צריכה אותך) אני חייבת שיהיה לי אותך (חייבת שיהיה לי אותך בייבי) לא יכולה להיות בלעדיך מבורכת ומקוללת באותו היום היום שבו הרגשתי את הכוח שלך לראשונה בתוכי, הרגשה כל כך חזקה יש זמנים לכל אחד בחיים, שבהם אתה יודע, וכולם מסביבך יודעים שהכל השתנה אתה לא אותו הדבר, זהו יום חדש מה שאני רוצה לדעת זה האם אתה מוכן לנסות חייבת להיות לכך יותר משמעות ממה שנראה לעין... >פזמון< אוו אני אוהבת את הדרך שבה אתה מנשק אותי אוו בייבי בבקשה אני עומדת לאבד את שפיותי אוו דבר אלי כי אני מתחננת אליך ואני על בירכיי בייבי אני יודעת שאתה האחד שאני צריכה.. >פזמון< דיבור: בנות, אתן יודעות על מה אני מדברת כשגבר חודר לך לנשמה ונתפס שם וזה לא עוזב היי..היי..היי...

אני אשתדל להישאר... ../images/Emo13.gif

ובקשר לשירים שלה- יש לה שירים טובים... קופצניים ונחמדים... אבל אני לא אוהבת את הקול שלה. רק את הסגנון מוזיקה שלה. יש לי כמעט את כל השירים שלה... בקשר לפורום של כריסטינה- אני מחרימה אותו...
חח סתם... מבטיחה לבוא לבקר!
ומצורפת תמונה שצילמתי אתמול מעיתון שקניתי... (ובפורום בריטני לא מאמינים לי שבריטני השמינה אחרי ששמתי להם תמונות) אני מקווה שגם אתם לא חיים בהכחשה ומודעים לכך שג'ן לא רזה..
יום טוב

היא אף פעם לא הייתה אנוקסית (רזה)

וככה היא רוצה את זה היא אמרה שהיא לא רוצה להיות רזה מידי מתחילת הקריירה שלה היא אמרה שהיא זמרת לא דוגמנית אז אנחנו לא חיים בהכחשה.....

כן אני יודעת.

וזה מה שאני מעריכה בה. חחח... אבל איזה לינץ' עושים לי בפורום של בריטני... בגלל התמונות ששמתי...

בתור אחת שחיה עם מעריצת בריטני בבית

*אחותי הקטנה והמעצבנת... ושלא נדבר על החברות שלה...* אני יכולה להגיד לך שלמעריצי בריטני חסרים כמה ברגים...

לא, זה באמת ככה.

אוף... איזה עצבים שאף אחד לא מאמין... חכו אני אצלם עוד... בחלק מהתמונות היא נראית ממש טוב ולא כל כך שמנה ברגליים. תלוי מאיזה זווית צילמו אותה...

Lopezit

New member
מה אתם מקשקשים שטויות?!?!

תראי תמונה נורמלית ותראי איזה מושלמתתתתתתתתתתתתתתת

נו זה מה שאמרתי../images/Emo70.gif

תראה\י את התמונה השניה ששמתי! היא כוסית שם! זה תלוי מאיזה זווית מצלמים...
יש לי עוד תמונות...

למעלה