שלום לכם!

חיפושיט

New member
שופר?, שיווו.. איזה כלי אתה!

איזה גבררר!, איזה כלי אתה! שיו יו יו.. די, אני מתעלפת.. כמה בחורות יש לך!, אתה ממש תותח! ואוו.. אני יכולה להיות חברה שלך?, בבקשה בבקשה בבקשה??? נו.. נו.. אני ממש קלה! אז אפשר להיות חברה שלך כלי-עולם-גבר-שבגברים שכמוך? *מחזיקה אצבעות שתגיד כן!* -- הציניות שלי בצד.. אני בערך בגיל שלך, כמה חודשים גדולה יותר, ויש לי את ההבנה הבסיסית של התנהלות דיון הולמת. אם אתה לא רוצה לבייש את עצמך (מאוחר מדי בשביל זה אה חמודי?), עדיף שתחשוב פעמיים לפני תגובות ילדותיות כאלו. אתה מציק לי ברשתית עם האוויר החם הזה שאתה נושף לכל עבר.. אז באמת, אולי הטפיחות העצמיות שלך על האגו המנופח שלך עושות לך את זה (כלי שכמוך, משיג כל כך הרבה בחוורת ואומר לאחרים ", סע לי מהעיניים", ממש גבררררר!)- אבל אתה מביך את עצמך.

שופר

New member
תגובה לחיפושית

שיו אהה דייי איזה תותח אני אהה???, גבר שבגברים כאילו דההההה. מתוקה אמרת שלי יש תגובות ילדותיות. מה את רוצה שאני יהיה חבר שלך (ועוד היא אומרת שאני מחזיק מעצמי). עוד מאט את מתעלפת אהה . תראי אמנם נפרדתי מחברה שלי לפני יומיים ואני כבר מחפש קשר חדש אבל זה לא מתאים דרך האינטרנט (תתחילי לצאת מהבית ולבלות אולי תפגשי אותי באחד המועדונים אבל מה במחשב , עזבי לא מתאים. ובקשר לשם שקראת על עצמך , תסבירי לי בבקשה איך הגעת אליו ? והאם הוא בא לשקף אצלך משהו מסויים (מראה או כל דבר אחר)? בכל מקרה את נשמעת לי דיי סתומה ואני חייב להודות שבמכתב כמו שלך עוד לא נתקלתי.

חיפושיט

New member
כפרה-נשמה-עיניים..

התגובה הקודמת שלי הייתה צינית.. העובדה שלא הבנת את זה מראה כמה דברים עלייך, לא ?
והשם שלי- חיפושיט- מחווה צינית לעולם. אבל אתה יקירי, לא תבין את זה בזמן הקרוב.. תכנס עוד כמה שנים, אולי אז תבין פירוש המילה ציניות, ומשמעות המושג הומור. ובחיי שהחסרתי פעימה כשקראת לי סתומה. אני וכמה חברות שלי נתאסף מחר בעזיראלי לאיזו התאבדות המונית מהסירוב הקר שלך. חיי אינם חיים בלעדיך- הלוא ידעת זאת?

דישונת

New member
אם הבנתי נכון...../images/Emo122.gif

אם הבנתי נכון, אתה חושב שיש בנות שהן קלות חשיבה/בהמיות???? אם כן זה ממש
מצידך

lulu80

New member
אתה צודק במאה אחוז!!!!

בזמן האחרון אני מגלה עוד ועוד אנשים שפקחו את עיניהם וגילו שאין בכלל אלוהים!!! זה הכל תוצאה של שטיפת מוח של הדתיים, (שמהווים איום על קיום החברה). תאמינו במה שאתם רוצים חברים, וכל עוד זה לא פוגע באף אחד, תעשו מה בראש שלכם!!! לא משנה מה ה"אל" אומר!!!

zazaza

New member
אנטיגונה יקרה,

איזה הודעה לבבית, חמימה ונחמדה.... כמה נחמד מצידך
ממש לקחת את ההודעה שלך ולהשתיל אותה חזרה לאתר החרדי ממנו היא שאובה... אפילו בחירת שם המשתמש מראה על רמת המחשבה שהושקעה בפרופוגנדה הזו... אז אנא ממך שאלי נא והציגי נא את "הטיעונים" שנאמרו לך ולא מצאת להם תשובות "אפילו" בפורום... נו, אנו ממתינים. עוד הודעה של "אני חילוני גמור" שבעזרתם האדיבה של המחזירים בתשובה, המיסיונרים האהובים הפכתי לאדם שלם, מלא ודתי... די כבר...

אה? מה אתה רוצה?

איזה גישה מגעילה, ברצינות... לא נלקח משום אתר ושום דבר אבל עדיף להתעלם מאשר לענות בכזאת גועליות

zazaza

New member
אם לא לקחת את זה מאתר חרדי

אז את יכולה לתרום להם את זה, אני אוכל להפנות אותך לאתרים שבהם יש עשרות מכתבים זהים לזה שרשמת. ובכל מקרה, גם אם חטאתי בלשון חריפה מדי כלפיך (ומתנצל על כך) אשמח לשמוע את כל אותם הטיעונים ששיכנעו אותך לבצע "מיני" חזרה בתשובה (או שמא לא "מיני"). יום טוב.

אז זהו, שבמקום...

לפנות לאתר חרדי, רציתי לפנות להפך - אליכם. זתומרת, שאני באה מבית כזה ומאמונה חילונית לגמרי. ותמיד תמיד כשאני מתווכחת עם מטיפים וכאלה, הטיעונים שלי הגיוניים בהרבה וקשה להם לענות לי, אתמול זו הייתה הפעם הראשונה שהצלחתי באמת לראות היגיון גם בצד שלהם שעד עכשיו נראה לי מעוות. ברור לי שאם אני אחכה כמה ימים, ולא אעשה עם זה כלום, תחזור לי ההרגשה והדעה הרגילה שרואה את הדת והאמונה באור מגוחך. אבל מאוד מציקה לי כרגע ההרגשה שיצאתי ממנה בשיחה איתו!

zazaza

New member
קצת על הגיון :

מצ"ב קישור לפירוט על תרי"ג המצוות המחויבות לביצוע ע"י כל יהודי. אם אחרי זה לא תראה לך הדת היהודית כפולחן פרימטיבי חסר הגיון אז... אם הייתי אישה - הייתי הרבה יותר קיצוני נגד הדת - האפליה, הביזוי, ההשפלות --- בלתי נתפס ! הקישור

חחחחח בדיוק היום קראתי את זה :)

ואני עד עכשיו לא מפסיקה לצחוק מעניין המכשפות... אבל לענייננו- למשל יום שבת אני לא אומרת שאסור לחטט באף או משהו אבל כמו שאמרת לפי המסורת למשל יום שבת בלי להדליק מחשב או משהו, אפילו זה שזה דבר קטן ובכלל לא קשור לדת אם אני כן מדליקה אור וכאלה, יכול לעשות את יום שבת שונה לגמרי (במיוחד למכורה כמוני...
) וזה דבר שיפה לעשות בלי קשר לשום יישות עליונה ואין כאן שום קטע של כפייה או של עול!

גוססי

New member
מה הבעיה?

אם נעים לך יותר לא להפעיל את המחשב שלך בשבת, אל תפעילי אותו. יש כאלה שמעדיפים לכבות את המחשב בשבת, אבל לצאת לטיול ג´יפים בנגב, או לקחת את המשפחה לחוף הים. זה בדיוק הרעיון - שכל אחד יוכל לבלות את יום המנוחה שלו כפי שהוא מוצא לנכון, בלי תכתיבים של כת דתית כזו או אחרת.

Silvi k

New member
אבל זה העניין

למה לא להדליק מחשב או אור? מה רע בזה? איך זה סותר את "חוקי אלוהים"? הרי בתקופה שבה "אלוהים דיבר" לא היה חשמל או מחשב אז המסקנה שאסור לעשות זאת זה מסקנה של בני אדם ואולי אם אלוהים היה קיים היום, הוא היה חושב שאותם אנשים טיפשים שהם לא מנצלים את היתרונות של הטכנולוגיה החדשה הרי אם זה קשור לכך שאסור לעבוד בשבת, הרי הפעלת מחשב זו לא יותר עבודה מאשר לקרוא ספר וכנ"ל על להדליק אור אז אולי החוקים הללו תקפים לתקופה שבשיל אור היית צריך להדליק מדורה - שהו עבודה קשה אבל ללחוץ על מפסק...בחייך הבעיה עם הדת שהיא תקועה מאחור, ולא מתקדמת כלל עם העולם ומה שלא מתקדם סופו להכחד וזה היה קורה מזמן אם האנשים שנמצאים בדת (ואני מתכוונת לחרדים - לא לדתים או שומרי מסורת שמבצעים את החוקים לפי הבנתם שלם) היו חושבים עצמאית אבל הבעיה שהחרדים לא חושבים עצמאית ומתנהגים רק כפי שהרבנים מורים להםץ

גוססי

New member
אכן, בכל מצב כדאי לשקול לכאן ולכאן

אבל אמונה דתית היא לא ענין לשיקול רציונלי, לכן אין כאן הרבה מה לשקול. אם את חושבת שחייך יהיו נוחים יותר אם תאמיני, סימן שזו הדרך המתאימה לך.

למה היה נראה לך שהוא צודק:

למה אין לך תשובות לטיעונים שלו: הטיעונים שלו פותחו במשך זמן רב על ידי מסיונריים מקצועיים, עליך להשקיע זמן רב במציאת הכשלים הלוגיים המצויים בטענותיהם. זה שאין לך עדיין כלים להתמודד עם טיעונים אלו, לא הופך אותם לאמת. גם מסיונריים בני אמונה אחרת (כולל השקפות עולם לא דתיות ואחרות) יכולים להביא לך "הוכחות" ואת תיקלעי לאותו מצב. למה לא להאמין באלוהים: באמת אין טעם לומר בוודאות שאין אלוהים, אך אלוהים הוא רק תיאוריה אחת מתוך תיאוריות רבות. כשיש כל כך הרבה תיאוריות, אפשר לשאול גם: "למה לא להאמין בXXX"? כשבמקום XXX אפשר להכניס כל תיאוריה ואמונה שרק קיימת. אפשר אפילו להקצין ולשאול: "למה לא להאמין בכת של דייויד כורש? הרי אם דרכו היא האמיתית, למרות שנתאבד בסוף, מותינו לא יהיה לשוא!" טוב ליבם של מטיפי הדת: סביר להניח שרבים מהמטיפים המסיונרים הדתיים עושים זאת מתוך טוב לב. אז מה? נ.ב. גם האינקויזיציה עינתה והעלתה על המוקד כופרים, במטרה להציל את נשמתם (טוב לבם ממש נוגע ללב
). הסיבה שמטיפי הדת המיסיונריים נקראים "מטיפי דת" ולא "מדענים", היא שהם אינם חושפים אותך לעובדות בדרך הוגנת שתשאיר לכולם אפשרות סבירה להתמודד עם הטענות. הם נטפלים לאלו שאין להם את הכלים להתמודד עם הכשלים הלוגיים בטענותיהם (טענות שקריות שפותחו במשך זמן רב). והם עושים זאת תוך שימוש בדמגוגיה שפלה ויכולת רטורית גבוהה. לא תוך שימוש בעובדות מדעיות. (וכאן טוב לבם אינו עומד במבחן המציאות) אם יש לך כלים להתמודד עם מסיונריים טובי לב, תרגישי חופשיה לחשוף אליהם את עצמך ואת ילדייך. רק לא לשכוח שיש מסיונרים לאמונות רבות. זה פשע להחשף רק לאמונה אחת. מה אם אמונה אחרת היא הנכונה?

איילת1974

New member
ברוכה הבאה לפורום

הידיד שלך, לעניות דעתי, הוא בדיוק מסוג האנשים שמכונים "בדרכי נועם" טוב לב? הצחקתני. לכפות על בן אדם להאמין במשהו שהוא לא מאמין בו, אין בה שום טוב לב, וזאת בדיוק השיטה שלהם. הם אומרים לך בואי לסמינר רק פעם אחת- מה יש לך להפסיד? ואת האמת- אחרי זה אנשים שלא בטוחים בעצמם- אבודים והסיכוי שלהם לא לחזור בתשובה קטן ביותר. לנין וסטאלין , קשהקים את ברה"מ, שללן כל דת והוציאו אותה מחוץ לחוק- האם גם עליהם היית אומרת שזה נעשה מטוב לב? הרי ברור שהם עשו מה שהם חשבו לנכון לטובת העם- הם באמת האמינו כי שוויון מוחלט הוא דבר טוב ולכן מן הראוי לסלק את הדת. דרך אגב כדי לראות איך נראה סמינר להחזרה בתשובה- הכנסו לכאן

שופר

New member
בואי נבדוק את זה

איילת נעים מאד , מדבר איתך נער חילוני בן 16 שבזכות הרב אמנון יצחק מאמין היום באלוקים במאה אחוז ומעריך עם כל הלב את שומרי התורה והמצוות (בעיקר חרדים) . רציתי למתוח בקורת על הכתבה שלך לאותה אישה שהידיד שלה דתי ומדבר איתה על דת (מה שאת קוראת "מסיונר בדרכי נועם") ובכן רציתי להאיר עינייך בכך שאתר חופש הינו אתר מסיונרי שמפיץ כפירה 24 שעות בתורת ישראל ומצהיר על כוונתו להחזרה בשאלה ואם זה מותר , מדוע זה אסור? ובקשר לכך שקשרת אותנו לאתר של סמינר להחזרה בתשובה אני עוד לא נכנסתי אבל אני מניח שהוא סמינר כמו שאתם רוצים שייראה סמינר , ובכן הצעתי היא לכל הגולשים להכנס לאתר שמוצג עפ"י ראיית מבט חילונית ולאחר מכן ללכת לסמינר חרדי עם גדולי הרבנים והמדענים ולבדוק היכן נמצאת האמת היחידה ואני מאחל לך בתור מנהלת הפורום שתצליחי לשכנע את כל גולשי הפורום ללכת ולבקר בסמינרים כפי שאת ממליצה להם לבקר באתר שלך ואז להעמיד זה מול זה ולראות מה נכון באמת, או שהפתרון נגד החרדים הוא להלעיג לקלל ולבזות כפי שעושים עד עכשיו ולא להתווכח בצורה אינטלקטואלית וראוייה כפי שהרבנים יודעים , בהצלחה לכל מחפשי האמת.

שופר יקר

אתה כרגע רק חיזקת את הטעונים המרכזיים בפורום אתה כרגע מנסה לגרום לאנשים ללך לסמינר וכתוצאה מכך לחזור בתשובה! אני לא מנסה לגרום לך לחזור בשאלה בשום אופן! ככה שכל חרדי מנסה להחזיר בתשובה.. ולחופש אין שום כוונה להחזיר אף אחד בשאלה! אתר חופש נלחם בכפייה דתית ולא יותר מזה!

chan

New member
אין כוונה להחזיר בשאלה ?!?!

אם כך מדוע מובאים כאן כל הכתבות של דעת "אמת" ?

למעלה